Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli motivasyona sahipsiniz. Sevdiğinizle ilgili konular bugün önemli olacaktır. Duygularınızı kontrol altına almayı bilmelisiniz.

Ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilirsiniz.

Günlük çalışmalarınızdaki huzursuz yaklaşımlarınızın işlerinizi olumsuz etkileyebileceği bir gün. Buna karşın, maddi konularda ayakları yere basan ve sağlam yaklaşımlarınız iyi yatırımlar yapmanıza yardımcı olabilir.

Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz varsa daha önlemci olmalısınız. Kendinize daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok düzgün bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte, yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor. Bugünlerde ince eleyip sık dokuyorsunuz. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi düşündürebiliyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi deneyeceksiniz.

18 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çocuğunuzla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Belki bir sağlık sorununda ya da eğitimle ilgili bir konuda yardımınıza ihtiyacı olabilir. Sabah saatlerinde aşk hayatınızda agresif durumlar yaşasanız da, öğleden sonra her şey düzelebilir. Değişken bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Hobi olarak ilgilendiğiniz bir şey varsa bugün zihninizi dağıtmak için iyi gelecektir. Sağlık probleminiz varsa sizi daha da güçlendirecek bir ilaç veya tedavi alabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

18 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendine olan inancın tam!Yaşadığın sıkıntıların birer birer ortan kalkması, senin için zorlu bir sürecin bitişini işaret etmekte. Rahatlamanın verdiği mutluluk çevrendekiler tarafından da hissedilecektir. Banka ödemelerinden dolayı biraz kısıtlandığını düşünüyorsun. Ancak kendine ve yapacaklarına olan inancın tam. Bir süredir çalışmaya ara vermişsen, arkadaşından ya da yakınından çok güzel birteklifi alabilirsin. Aşkının enerjisi seni mutlu edecek ve heyecanlı kıpır kıpır bir gün yaşayacaksın. Sevgilinin ya da eşinin özverisi seni ona tekrar aşık edecek. Akşam saatlerinde bazı sosyal medya paylaşımları seni rahatsız edebilir. Öyle ki artık birçok kişiyi samimi bulmayarak, sosyal medyanı kapatabilirsin. Bu senin için biraz da arınma olacak. Havalardaki değişim sebebiyle üst solunum yollarında yaşadığın rahatsızlığı ihmal etmemelisin.

18 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınız ve rutinlerinizle ile ilgili oluşan aksaklıklar hemen motivasyonunuzu düşürmemelidir. Hayatınızın koşulları yeniden gözden geçirmek daha doğru olacaktır.

18 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren yaratıcılığınızı kullanacağınız uğraşlarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gündeminiz aşk olacak. Sanatsal aktivitelere yönelmek hayal gücünüzün harekete geçmesine neden olacaktır. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Güçlü konuşmanızla etrafınızdakileri etkileyebilirsiniz.

18 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gönül işlerinde beklemediğiniz durumlar ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Sakin olmaya özen gösterin.

18 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

18 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu otorite konumunda olan insanlarla yanlış anlaşılmalar çatışmalar olası. Resmi işlerde aksamalar yaşanabilir. Sürekli karar değiştirip duygularınızı dengeleyemezseniz gün verimsiz geçer.

18 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton Oğlak burcunda birlikte hareket edecekler. Projelerinizi, fikirlerinizi herkesle paylaşmamaya özen gösterin. Bilgi hırsızlıkları ortaya çıkabilir. Paranoya yaratacak fikirlerden ya da bu enerjiye açık insanlardan uzak durun. Enerjinizi aşağı çekmelerine izin vermeyin. Kolektif bilinçte sıçrama yaşayabilirsiniz.

18 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizde duygularınız yoğunlaşacaktır. Bu, iletişimlerinizi gerginleştirebilir ve kırgınlıklara yol açabilir. Yaratıcılığınızı bu durumu çözümlemek için kullanın. Dikkatli ve planlı hamleler yapmalısınız. Gönül işlerinizde kıpırtı görünüyor.

18 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>