Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni Yollar Arıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2021, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Entelektüel açıdan baktığımızda, ilişkileriniz iyi gidiyor. Ancak, duygusal açıdan, bu konuda yeterince tatmin olmuş hissetmeyebilirsiniz. Belki de beyninizin çok fazla çalışıyor. Artık kalbinizin egemen olacağı ve bu ihtiyaçların karşılanacağı zaman geldi. Enerjiniz değiştikçe, etrafınızdakilerin enerjisi de değişecektir. İnsanların buna tepki vermesine izin verin, ancak yaşanacak değişikliklerin sizi üzmesine izin vermeyin.

Duygularınız aniden çok yoğun bir hale geldi. İnsanların uç noktada olduğunu ve her durumda aşırı uçlara gitme olasılıklarının olduğunu fark edeceksiniz. Bugün yaptığınız şeyi tutkuyla yapın. Yapmanız gereken herhangi bir dedektiflik işi varsa, şimdi bunu yapma zamanı. Bugün herhangi bir argümana başlamamaya çalışın, çünkü diğerlerinin geri adım atması çok olası değil. Topyekün savaş çıkabilir.

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

Başkalarının ruh hali seni etkileyebilir. Havaya hakim olan yoğun duygu içerikli enerjiye karşı ekstra duyarlı olabilirsin. Eğer aile üyelerin, arkadaşların stresliyse, onların gerginliklerinin sana geçmesine izin verme. Biraz tek başına vakit geçir. Sakinleştirici bir yürüyüşe çık veya banyo yap. Meditasyon için de vakit ayır ve son dönemlerde yaşadıklarının üzerinden geç. Olan biten üzerine düşünebilirsen iyi hissedeceksin.Arkadaşlarınızla yapacağınız felsefi ya da ruhsal konuşmalar cevaptan çok soruları beraberinde getirebilir. Bu tarz konuşmalar inanılmaz olabilir ama siz bu şekilde önermelerin gerçekten tatmin edici olmadığı takdirde ortaya çıkmasını istemeyeceksiniz.Bu konular hakkında yazılmış kitaplar arkadaşlarınıza danışmaktan ve onların fikirlerini sormaktan daha çok yardımcı olabilir. Konuşma bittiğinde bir yürüyüşe çıkın, çünkü kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir hayatında olmayan bir arkadaşını düşünmek bugün canını mı sıkıyor? Bu kişi muhtemelen seni düşünüyor ve onunla iletişime geçmen için bilinçsiz bir şekilde mesajlar yolluyor. Eğer mümkünse onu ara, ama eğer ona nasıl ulaşacağını bilmiyorsan elinde telefon numarası ya da e-mail adresi olabilecek kişileri tanıyorsun, onları bir dene. Daha fazla yapabileceğin bir şey yoksa, bir zamanlar arkadaş olduğun ve yeniden olabileceğin birisi ile iletişime geçebilirsin.

19 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13.03'e kadar Ay Boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar finansal konularda bir karmaşaya açık olabilirsiniz. Maddi hesaplarınızı iyi yapın. Saat 13.03'ten itibaren günün temposu yükseliyor. Bir koşturmaca içine girebilirsiniz. İş hayatında emek sarf etme, fırsatları değerlendirme zamanı.

19 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallığın getirdiği karışık ruh haliyle hayatını yeni bir yola sokmak isteyebilirsin. Ancak bugün keskin ve düşünmeden alacağın kararlar, pişmanlık olarak dönebilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya gelerek keyifli vakit geçirebilirsin. Senin için emek veren insanlara karşı daha duyarlı olman gerektiğine dair uyarıları dikkate alman gerekecek.

19 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranıza koyduğunuz mesafeyi arttırmanız aileniz tarafından üzüntüyle karşılanabilir. Duygularınızı yanlış yöneterek iplerin kopmasına izin vermemelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız ufak tartışmalar gereksiz diyalogların yaşanmasına sebep olabilir. Olaylar aslında sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir. Arkadaşlarınızın fikirlerini almak için doğru zamanı kollayın.

19 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Hazırlayacağınız sözleşmeleri kontrol etmelisiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmaları en aza indirmek için yazılı teyit almanız da fayda olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı zamanlardasınız. Derin duygular içine girebilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dikkatinizin aşk konusunda olacağı şu günlerde bir takım beklenmedik gelişme ve sürprizler de yaratabilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Reddedilme duygusunun seni hayal kırıklığına uğratmasına izin verme. Bu korku, çalışmanın ya da durmanın arkasındaki en büyük motivasyonlarından biridir. Yine de, her zaman sizin için sonsuz sayıda olasılık vardır ve tekrar tekrar deneyip reddedilmek gerçekten ilerlemenin en iyi yoludur. Sadece bir reddin, istediğini almasını engellemesine izin verme.

19 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğiniz hayat ve çaba harcadığınız konular birbirine zıt gibi gelebilir. Bir şeylerden korkmak, o an öyle gelse bile, bir motivasyon kaynağı değildir. Kaçmak yerine deşmeyi tercih ettiğiniz sorunlar, çözülerek yolunuzu açacaktır. İyi niyetli olmayan birinden gelen tavsiye kısa bir süreliğine aklınızı karıştırsa da kendi kararınızı doğru almayı başaracaksınız.

19 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen, yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bilinçaltınızı istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız.

19 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

19 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Karmaşık durumları tamamen geride bırakmak için uygun zamandan geçiyorsunuz.

19 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırıya kaçan kıskançlık huyunuz, sevgilinize bir süredir rahatsızlık veriyor. Endişeyi ve öfkeyi bir kenara bırakıp olumlu düşünürseniz, aşk hayatınızdaki sorunları atlatabilir, hayal ettiğiniz ilişkiyi yaşayabilirsiniz. Abartılı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuzyerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Hiç ummadığınız yerden gelen para sizi çok sevindirecek. Gaz sancıları yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize dikkat edin

19 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 07' 05" R
Ay
Aslan
24° 54' 19" R
Merkür
Koç
29° 42' 14"
Venüs
Boğa
19° 41' 32"
Mars
Koç
11° 22' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 33"
Satürn
Balık
17° 46' 48"
Uranüs
Boğa
23° 13' 30"
Neptün
Balık
29° 19' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 47"
Lilith
Başak
25° 01' 17"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>