Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Koşulları Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2022, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiye jestlerde bulunman aranızı daha iyi bir hale getirebilir. Birbirinizi düşündüğünüzü göstermeniz ilişkinizde daha fazla yol kat etmenizi sağlayabilir. Bugün bu tür incelikleri düşünebilirsin.

İş yaşamınızdaki yükselişi sürdürüyorsunuz. Yakında yeni birteklifi daha alabilirsiniz. Bu birdeğişikliği değil, ek birönerisi olabilir.

Bugün bankacılık işlemlerini daha iyi gözden geçirebilirsin. Halledilmesi gereken evrak işleri varsa daha dikkatlice bu konularda zaman harcayabileceksin. Planlı programlı hareket etmek sana iyi gelebilir.

Gün içerisinde enerjinin tükenmemesi önceliğin olmalı bugün. Kendini gün içerisinde daha enerjik hissedebilmek için bol bol sıvı tüketmen iyi olabilir. Ancak yine de kafeini çok abartmaman iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni kararlar alabilmek biraz cesaret işidir. Sen de bugün bu cesareti gösterebilirsin. Kendini daha iyi ifade edişin ve kararları mantığınla alışın büyük değişimler yaratabilir sende.

21 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşlerinizi düzene sokmanız gerekiyor ve bunu bir an önce yapmalısınız. Hâlâ çözülmesi gereken, bazıları küçük, bazıları büyük olan bir dizi sorun var ve bunları hemen ele almazsanız, başka bir şansınız olmayabilir.

21 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer işinden memnun değilsen, işten çıkma fikrini bu aralar erteleyeceksin. Çünkü ekonomik koşulları göz ardı etmek istemeyeceksin. Bugün etrafından kalabalık hiç eksik olmayacak. Çevrene yaydığın pozitiflik, daha fazla kişinin dikkatini çekecek. Evli bir Kova burcuysan, eşinle daha fazla vakit geçirecek olmanız, aranızdaki aşkın tazelenmesini sağlayacak.

21 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde vakit geçireceğiniz, buradaki işleriniz ve ilişkilerinizle ilgili önemli dönüm noktaları yaşayacağınız bir gündesiniz. Vizyonunuz genişliyor, bunu destekleyecek projeler ortaya koyuyorsunuz. Arkadaş çevrenizden duyduklarınızın kesinliğinden emin olmak, yanlış anlaşılmaları önleyecektir.

21 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu, iletişim temponuzun artacağı bir gündesiniz. Şirket içi eğitimlere katılmanız istenebilir. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde çok daha samimi ilişkiler içinde olacaksınız. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Akşama doğru yolculuklar yapmak için program yapabilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeleri başlatan kişi olabilirsiniz. Niyetinizi yerine getirmek için mümkün olduğunca sade ve anlaşılır cümleler kurmalısınız.

21 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınıza beslediğiniz güçlü sadakat bağı sizi zorlu bir durumun içine sürükleyebilir bugün. Arkadaşınız sizden sizin için imkansız olmasa da yerine getirilmesi zor bir iyilik isteyebilir. Durumu bir değerlendirin ve yardım alabileceğiniz bir nokta olup olmadığına bir bakın. Yoksa, daha sonrasında da yardım alabilirsiniz. Bazen yapabileceğimizin en iyisi budur.

21 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri hayatınıza ilginç insanlar ve fikirler getirebilir. Yine de, sorumluluklarınızı ve görevlerinizi biraz yavaşlatmanız ve düşünmeniz gerekiyor. Kendinize güvenmeyi ve hayatınızı düzene sokmayı öğreniyorsunuz. Önceki bir projeye geri dönmek, yepyeni bir projeye kıyasla özellikle ödüllendirici ve başarılı olma olasılığı daha yüksek olabilir. Verilen sözleri yeniden gözden geçirme veya sağlığınızı ve kişisel tarzınız veya görünümünüz ve güven seviyenizle ilgili konuları gözden geçirme zamanı olabilir.

21 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter ve Güneş’in, kombinasyon burcunuzda yaptığı olumlu açı, içsel enerjinizin yükselmesine neden olacak. Bazı yolculuklar ve yüksek idealler gündeme gelecektir. Algılama gücünüz yüksek ve olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz.

21 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

21 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yakın çevre, kardeşlerinizle iletişiminiz artabilir. Eğitim konusunda yeni kararlar verebilirsiniz. Ayrıca yakın çevrenize yeni insanların katılması, yeni insanlarla tanışma gerçekleşebilir ve bu kişiler hayatınızın önemli parçası haline gelebilirler. Aile ve evinizle ilgili ise güçlü kararlar alabilirsiniz. Yeni bir ev alma, taşınmaz almak gibi durumlar gerçekleşebilir.

21 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlginç kişiler ilginizi çekiyor. Bugün, güç ve duygusallıktan yanasınız. Her iki duygunun zıtlaşmasını hissederken.öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle düşünce paylaşımı içinde olsanız bile, aynı dili konuşmamanız, tartışma yaratabilir. İkileme neden olabilecek durumlara karşı hazırlıklı olun.

21 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 49' 07" R
Ay
Aslan
08° 30' 39" R
Merkür
Koç
28° 05' 04"
Venüs
Boğa
18° 02' 05"
Mars
Koç
10° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 28"
Satürn
Balık
17° 41' 04"
Uranüs
Boğa
23° 08' 48"
Neptün
Balık
29° 17' 29"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 37"
Lilith
Başak
24° 52' 19"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>