Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hırsın ve Azmin Artıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2020, Salı

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 50%

Bugün şüpheleriniz yüzünden belirsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda aldığınız son kararlardan kaynaklanan hayal kırıklıklarını hissetmeye başlıyorsunuz. Diğer bir deyişle, yaptığınız şeyden son dakika pişman oldunuz! Bugün, bir yandan endişelerinizi yenerken diğer yandan problemlerinizle gerçekçi bir şekilde yüzleşmek için kendi iradenizi ve kontrolünüzü kullanmanız gerek. İyi şanslar! Başarabilirsiniz!

Bugün geçmişinden birisiyle karşılaşabilirsiniz. Yıllar öncesinden eski birarkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeği yemek eğlenceli olabilir. Ya da şaşırtıcı olabilecek eski romantik bir partnerinizden haber alabilirsiniz! Onlara karşı kendi duygularınızı incelemek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen bu ses ilginç olabilir, ama bu eski ilişki gerçekten şu anda bulunduğunuz yere uygun mu?

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

İnsanlardan gelen olumsuz enerjilerle mücadele etmek zorunda kalabilirsin. Göksel enerjiler birçok insanın yalnız, gergin ve güvensiz hissetmesine sebep olabilir. Başkalarının problemlerine kapılma olasılığına karşı koymalısın. İlgisiz de olma elbette; ama insanlara kötü hislerini sana yansıtmaları konusunda izin verme. Kötü zamanlardan geçen insanlara biraz alan tanımak belki de ihtiyaçları olan tek şeydir.Hayat ancak sizin izin verdiğiniz ölçüde karmaşık hale gelebilir. Aslında her şey basittir ve dümdüz akıp gider; bu da doğru yolda olduğunuza dair bir işarettir. Unutmayın ki yolunuz şu an biraz eğri büğrü görünse de takıntı haline getirilecek bir durum yok. Siz yaygara koparmayı gerektirmeyecek şeylere aşırı tepki verdikçe işleri kendiniz için daha da zorlaştırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen biraz fazla içinize kapanabiliyorsunuz ancak bugün gruplarla etkileşim ön planda olacak. Başka birisi hasta olduğu için izin aldığından, sizin devreye girip bir sunum yapmanız istenebilir. Ya da bir şirket toplantısına katıldığınızda bir projenin nasıl çalıştığına dair kısa bir özet geçmeniz gerekebilir. Siz konuşmaya hazırlanırken, doğru kelimeler yanınızda olacak; hiç korkmayın!

21 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü ikili ilişki, ortaklık öne çıkıyor. İş hayatında yeni anlaşmalar,aracılığıyla yeni tanışmalar ve çalışma hayatında bir netleşme, sonuçlanma söz konusu olabilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında mücadelenin arttığı bir günden geçiyorsun. Bu duruma başlarda alışamasan da hırsın ve azmin yavaş yavaş artıyor. İlişkisi olan bir Kova burcuysan güven problemleri yaşayabilirsin. Karşı tarafın sana güvenmesi konusunda kanıt niteliği taşıyan bir mesaj atıyorsun. Bu mesaj aranızdaki buzları bir süreliğine eritebilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz birtakım konulardan ummadığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bazı sözler canınızı sıkabilir. İkna edici konuşmak isterken çevrenizden baskıcı bir şekilde algılanabilirsiniz. Lütfen daha net kararlar içinde olmadan konuşmalar yapmayın.

21 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ortaklıklar konusunda hevesli bir gündesiniz. Beklediğiniz bir dava süreci varsa, olumlu ilerleme olabilir. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda önünüze iyi imkânlar çıkabilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerin önem kazandığı bir gün, evlilik, ortaklık ve birliktelikler söz konusu olduğunda denge ve uyum, eşitlik, hakkaniyet kavramları önem kazanabilir. Yaratıcı özelliklerinizi de sergileyebileceğiniz bir gün olabilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her dediğiniz katılmayan insanlarla vakit geçirmeye çalışın. Zıt fikirler ufkunuzun genişlemesine yardımcı olacaktır. Farklı kültürler, düşünce yapıları ve inanışlar size bambaşka bir dünyanın kapısını açabilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı ön plana çıkarıyor.Partnerinizle ilişkinizi canlandırmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Güneş'in Satürn ile karşıtlığı sorumluluklarınıza dikkat çekiyor. Bugünlerde çalışma hayatınız hareketli olacaktır.

21 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiye bir türlü açılamadığınız için sürekli aklınızda imkansız aşk senaryoları kuruyorsunuz. Vücudunuza yeterince B vitamini ve demir içerikli besinler aldığınızdan emin olun.

21 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bulunduğunuz ortamlarda hiçbir şey yapmasanız da, dikkat çekeceğiniz özel bir gün. Ay, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde olumlu yansımalar sunuyor. Ayrıca özel yeteneklerinizi geliştirmek için uygun bir gün. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak çalışmalar yapmalısınız. Bugün, adalet duygunuz oldukça yoğun.

21 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 30' 43" R
Ay
Yengeç
08° 01' 57" R
Merkür
Koç
25° 24' 51"
Venüs
Boğa
15° 05' 41"
Mars
Koç
08° 31' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 38' 39"
Satürn
Balık
17° 30' 35"
Uranüs
Boğa
23° 00' 29"
Neptün
Balık
29° 13' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
21° 17' 07"
Lilith
Başak
24° 36' 25"
True Node
Koç
15° 02' 56"
Son Güncelleme : 11/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>