Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Eğlencelisin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi zaman zaman köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Şartlara uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Şartlara uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı zorluklar gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bağışıklık sisteminizin yeteri kadar iyi olmadığını düşünebilirsiniz. Yoğunluğun, stresin ve başka pek çok faktörün etkisi buna dokunmuş olabilir. Ruhunuza ve bedeninize bazı takviyeler almanız gerekebilir; işaretleri takip edin.

22 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcunu bekleyen olumlu bir gündesiniz. Enerjiniz yüksek olacak ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebileceksiniz. İletişim becerilerinizle çevrenizdeki insanları etkileyecek ve destek alabileceksiniz. İş hayatınızda yeni projelere odaklanabilir, hedeflerinize daha sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz. Kendinize vakit ayırarak ruhsal dengeyi sağlayabilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için fırsatları değerlendirebilirsiniz. Hayatınızın farklı alanlarına odaklanmak ve yeni deneyimler edinmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Geleceğe umutla bakmalı ve içinde bulunduğunuz anın tadını çıkarmalısınız. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

22 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata bakış açını etrafındakilere eğlenceli bir şekilde yansıtacağın bugünde, kendini hayatın akışına bırakmak isteyebilirsin. Özel sektörde çalışan bir Kova burcuysan, sözleşmenin yenilenmesi, zam ya da çalışma koşullarıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Bugün, maddi yatırımlarını değerlendirmek isterken, kafanı karıştıran kişilerden uzak durmalısın.

22 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size yakın olmak isteyen insanlara yardımcı olmalısınız. "İstememek" bazen önyargının kardeşi olabilir ama bunu bugün bozacağınız etkiler altındasınız. Hiçbir hayal boşuna değildir, umutsuzluğa kapılıp imkanları gözünüzden kaçırmayın.

22 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konulardaki sıkışıklıklar sizi endişelendirebilir. Ortaklı konularda kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Bazı konuları çözmek ve yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde kriz yaratabilecek durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelişen özgüven neticesinde ani çıkışlar yapabilir ve sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Profesyonel hayatınıza da eşit şekilde ilginizi akıtmanız önemli olacak.

22 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sıradan bir hayat sürme fikri sende kabuslara sebep oluyor. Bilinmeyeni hedeflemeyi ve yeni şeyler keşfetmeyi kendine adeta bir görev biliyorsun. Bugün bakış açını genişletecek ve istediğin gibi bir maceraya yöneltecek bazı olaylarla karşılaşabilirsin.

22 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün sizi daha aktif olmaya yöneltiyor. Sorunların büyümesine izin vermeden onlarla uğraşmayı tercih edersiniz. Uzun vadeli bir plan fikrinin tadını çıkarmanın veya biriyle ortak bir hedef, vizyon veya sorumluluk üzerinden bağ kurmanın zamanıdır. Bütçe yapmaktan, finansal bir sorunlara yüzleşmekten veya para biriktirmekten bile keyif alabilirsiniz. Aklınızda sağlam bir hedef varsa, elbette ayrıştırmak daha kolaydır. Bir plan veya sorumluluk konusunda ciddileşiyor olabilirsiniz ve bu tatmin edicidir!

22 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizdeki gerilimli süreçler bugün artış gösterebilir. Empati kurmayı ve sevdiklerinize duygusal anlamda güven vermeyi öğrenmeniz gerekiyor. Hatayı dışarda aramak zaman kaybettiriyor, biraz iç dünyanıza dalın. 

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

22 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kararlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. Ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelmeniz mümkün. Çevrenizdekilere karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza karşı çözümcü bir yaklaşım sergilemeniz mümkün olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir.

22 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 12' 31" R
Ay
Terazi
15° 16' 43" R
Merkür
Boğa
05° 18' 43"
Venüs
Boğa
24° 54' 55"
Mars
Koç
14° 36' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 53"
Uranüs
Boğa
23° 28' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 36"
Lilith
Başak
25° 29' 32"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:15

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>