Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilir, sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Aşk yaşamınızda sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler olabilir.

Ay, bugün mesleki sorunların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Zihinsel aktivitenizden rutin işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Ruhsal gerginlik sizi hassaslaştırabilir.

Bugün bir miktar daha önlemci olmanızda fayda var. Günün başlarında alacağınız maddi içerikli haberler öğleden sonra daha çabuk davranmanız gerektiğine işaret edebilir.

Gün içindeyaşamında ortaya çıkan detay gerektiren çalışmalar sizi fazlasıyla yorabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizdeki bazı sorunlu ilişkiler size artık biraz itici geliyor gibi. Bir akraba ziyaretiniz var. Bu ziyaretten dönüşünüz yeni umutlara açık olabilir. Sizi mutlu görmeye çalışan birisinin niyetiyle ilgili araştırmalar içindesiniz. Bununla ilgili kısa bir kararsızlık yaşayacaksınız. Alacağınız duyumlara duyduğunuz güvensizlikler, yanılgılar getirebiliyor.

22 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 09:27 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Haksızlığa tahammül etmeyeceğinizi gösteriyor. Eğer birileri sizi sinirlendirirse cevabını en acı şekilde alacaklardır. Bundan da hiçbir zaman pişmanlık duymazsınız. Damarıma basarlarsa ben de konuşurum diyerek tepkinizi gösterebilirsiniz. Gün boyu bir hayli hırslı, istekli ve cesur bir şekilde işlerinizi yaparsınız. Zekanız oldukça keskindir. Hani bir söz vardır. Kül yutmaz derler. Sizi de kimsenin kandırması mümkün değildir. Saat 13:54 Ay-Güneş görünüm etkisinde değişik bir şeyler yapma arzunuz yoğun. Bazı konularda geriliminiz varsa da, bu görünüm size yaşanılan anın keyfini çıkarmanızda yardımcıdır. Stres ve gerginlikten uzaksınız. Hem hareketli hem de günü güzel geçirmenizi sağlayacak yenilikleri hiç düşünmeden uygulayabilirsiniz. Saat 16:41 Ay-Satürn görünümü, fikirlerinizi özgürce ortaya koyma arzunuzu işaret ediyor. Ancak uymanız gereken şartlar, kurallar vardır. Böylesi bir engellenme canınızı sıkabilir. Saat 20:27 Ay-Venüs görünümü, çevresel ilişkilerde, aşk hayatınızla ilgili konularda, paylaşım ve yenilik anlamındaki gelişmelerde bir şans olarak yorumlayabiliriz. Özgürlüğünüz, bireylik duygunuz, insanlarla olan irtibatınız, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtmanız mümkündür. Arkadaşlarınızla olan paylaşımınız, çevrenizle temasınız bugün bir hayli yüksek olacaktır. Sözgelimi yeni biriyle tanışabilirsiniz. Karşı cins üzerinde bir hayli etkilisiniz. Farklı özelliklerinizle bugün öne çıkarsınız. Partneriniz hoş bir sürpriz yaşatabilir. Rabbim Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Evlatlarımızın vatan toprağımıza sağ salim geri dönmeleri dileğimle,

22 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kararlardan pişman olabilirsin. Acele etmemelisin. İş yerinde bir soruna dahil edilmek isteneceksin.

22 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizle ilgili geleceğe yönelik konularda asla önemli şeyleri saklamayın ya da bu anlamda sakladığınız veya gizlediğiniz konular varsa açığa çıkabilir dikkatli olun. Siz karşı tarafa ne kadar net olabilirseniz aynı şey de onun için de geçerli olur. İlişkilerdeki samimiyetsizlik derin yaralar bırakırken, geleceğe karşı yapılan en büyük hataların da başlangıcı olur. Bu nedenle sevgi, fedakârlık ve emek ister sözünden yola çıkarak en değerli duygumuzu bu yönde kullanmamalı, sevgiyi yüceltmeli ve yükseltmeliyiz.

22 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir. Sözleşmelerde tekrarlanmalar olabilir. Sizi duygusal mücadeleye sokan olaylara dikkat etmenizde fayda var.

22 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzühayatınızla ilgili konularda öfkeden kaygıdan uzaklaşarak mücadeleci bir tavır içinde olmanız sezgiler ve aklınızı kullanarak hareket etmeniz için destekliyor sizleri. Kimsenin etkisinde kalmadan haksız eleştirileri arkanızda bırakarak kararlı bir şekilde kendinizi geliştirebileceğiniz yıldızınızı parlatabileceğiniz alanlarda cesurca yeteneklerinizi sergilemelisiniz. Maddi konularda harcamalarınızı kontrol altında tutun. Özelliklede yatırımlar söz konusuysa ertelemeniz daha uygun olacaktır. Özel yaşamınızda ise 3ncü şahısların kıskançlıkları ilişkinize zarar verebilir. Partnerinize dürüst olun ve bu gibilere karşı birlikte tepkinizi verin.

22 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gün iletişim açısından oldukça hareketli geçebilir. Yakın çevrenizde, kardeşlerinizle, komşularınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Merak duygunuz sizi harekete geçirebilir.

22 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlarla irtibatınız yüksek olabilir. Bu hafta, çevrenizde olup biten her şeyi farklı gözlerle görecek ve davranışlarınızı ayrıntılarıyla gözden geçireceksiniz.

22 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ediyor. Kardeş ve yakın akrabalarla aranızda aniden anlaşmazlık çıkabilir. Komşularınızla iyi geçinmeye çalışın. Hayat paylaştıkça güzel. Negatif konular ruhunuzu sıkar. Yolda tesadüfen tanıştığınız insanlarla kalıcı dostluk kurabilirsiniz. Araba yolculuklarında kazalara açık bir gün dikkatli olmakta fayda var.

22 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgi ilişkiniz günün ana konusu olacaktır. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda güzel bir uyum doğacaktır. Duygusal konuları da, sorunları da son derece sakin bir biçimde tartışabilir ve gerekiyorsa çözümler üretebilirsiniz.

22 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 27' 53" R
Ay
Başak
05° 15' 33"
Merkür
Koç
17° 42' 52"
Venüs
Koç
17° 07' 24"
Mars
Balık
21° 01' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 26"
Satürn
Balık
15° 31' 09"
Uranüs
Boğa
21° 42' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 39"
Lilith
Başak
22° 05' 21"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>