Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirisiniz. Yeni bir ilişkinin sizin için gerekliliği üzerinde düşünebilir, dostlarınızla bunu paylaşarak fikirlerini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışabilirsiniz.

Bugün, ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz çalışmalarınız için olumlu etkiler alacaksınız. Yatırımlarınızın sonuçlarını uzun vadede görebilirsiniz.

Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi bir hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın paylaşmacılığının iyice körelmesine neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak.

19 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:08 Merkür-Neptün olumlu görünümü, kişisel tecrübelerinize ve geçmişte yaşanılanlara göre düşünmeniz anlamında etkilidir. Bu nedenle önyargılı davranabilirsiniz. İnsan böyle bir etki altında, ister istemez ruhunu okşayan, ona moral aşılayan, hayatı sevdiren kişi ve durumlarla ilgilenmeyi tercih edebilir. Ayrıca bu oluşum para kazanma, harcama ve koruma konularına verdiğiniz önemin işaretçisidir. Kişi, alışkanlıkları ve bağımlılıklarını gerçekçi bir şekilde gözden geçirdiğinde sezgileri ona rehberdir. Böylece kimsenin esiri olmadan ilerleyerek doğru yönde karar verebilir. 20 Ocak saat:06:09-18 Şubat saat:20:18 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, süresince yeniliklere hevesli olursunuz. Özgür olmak istersiniz. Sadece kendiniz için değil, bütün insanların yararına olacak şekilde düşünürsünüz. Haksızlıklar karşısında dayanamazsınız. Eskiyi geride bırakmak istersiniz. Çevre ilişkileri, girişimler, bilgilenme, haberleşme gibi alanlarda sizi ön saflarda görebiliriz. İş fırsatları bu devrede etkilidir. Özellikle insanları farklı kimliğinizle, giyim tarzınızla, yeteneklerinizle etkileyebilecek güce sahipsiniz. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

19 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir projenin ya da kredi başvurunun haberini alabilirsin. Maddi gelirin seni yatırımlara yönlendirebilir.

19 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yenilikleri başlatmak adına içimizde büyük bir tutku ve istek hissedebiliriz. Tabii bir işe başlamadan önce her zaman ölçülü ve temkinli davranmak daha akıllıca olacaktır. Yeni bir şey yapacağım derken eskiyi de bozmadan yani sahip olduklarımızı da tehlikeye atmadan yapmamız bu işi daha az zararla kapatmamıza yardımcı olacaktır.

19 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyleri yapma fırsatı bulabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Sorumlu olduğunuz işlere yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Önünüzdeki engelleri aşmak için sevdiklerinizden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde enerjiniz yüksek olabilir. Gün içinde duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz.

19 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şans yıldızı Venüs önümüzdeki bir ay boyunca burcunuzda ilerliyor. Bu şanslı dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Işığınızla, cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. Güzellik, kozmetik, estetikle ilgili girişimleriniz olabilir. İlişkiler açısından avantajlı bir dönemdesiniz.

18 Ocak 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

19 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının yardımına koşmaktan zevk alabilirsiniz. Geleceğinize dair güzel olaylar hayatınızda şekillenmeye başlıyor. Toplum önünde hırsınızı iyi kontrol etmeniz gerekiyor.

19 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin ve kararlı davranacaksınız. Duygularınız ve kendinize olan güveniniz yüksek. Ancak, isteklerinizin yarattığı büyük bir gerilim duymanız mümkün. Çok hoş teklifler alabilir, ilginç olayların içine girebilirsiniz.

19 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, dikkatinizi toplamak konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı sosyal çevreniz içine sokmaya çalışırken zorlanmanız, kafanızı iyice karıştırabilir.

19 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 32" R
Ay
Yay
28° 01' 21"
Merkür
Koç
16° 16' 58"
Venüs
Koç
28° 29' 04"
Mars
Balık
28° 09' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 54"
Satürn
Balık
16° 23' 36"
Uranüs
Boğa
22° 13' 51"
Neptün
Balık
28° 50' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 35"
Lilith
Başak
23° 06' 41"
True Node
Koç
15° 26' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>