Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dalgınsın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2021, Salı

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün topluluk etkinliklerine katılmak isteyebilirsiniz. Şanssız insanlar üzerinde olumlu etkisi olan bir kulüp ya da dini bir gruba katılmaktan ilham alabilirsiniz. Manevi yönünüz ön planda olabilir ve başkalarına bir şeyler verme havasında olacaksınız. Bu iyi bir şey çünkü büyük bir ruhunuz ve kişiliğiniz var! İçten paylaşım yapabilen birisiniz.

İş yerindeki bazı ilişkilerinizi biraz daha net hale getirmeniz çok önemli olabilir. Bazı insanlar kararlarınızdan dolayı mutsuz olabilir, ancak bazı kişilerin size ve itibarınıza olan etkisini düşünmeniz gerekir. Eğer bir şirketin başkanı olsaydınız, bu “kötü unsurlardan” kurtulmayı düşünmenin zamanıydı.

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve zinde görüntünüzle ışık saçıyorsunuz. Kendinizi çok sıcak ve diğer insanlara özellikle de küçük hayvanlara karşı sevgi yumağı olmuş halde görebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvan sahiplenmeyi istiyorsanız, bunun için daha iyi bir gün olamaz. Kariyer ve maddi konular gayet yolunda gidiyor ve oldukça iyi bir yerdesiniz. Bu ruh hali uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Günün keyfini çıkarın.

Kendini bir grup önünde açıklamak konusunda başarılı olabileceğin bir gün. Söyleyecek önemli şeylerin olabilir. Genelde hislerini şişeleyip fikirlerini rafa kaldırmaya meyilli bir yapıdasın. Fakat şu anda içindeki bütün enerji köpürerek yüzeye çıkıyor. Düşüncelerini başkalarına aktarmaktan korkma. Her şeyi açığa çıkardığın takdirde daha iyi hissedeceksin.Bugün insanların ses tonunda dikkat etmeniz gereken gizli mesajlar sezebilirsiniz. Çevrenizdekiler sizi harekete geçirmek için size belli belirsiz sinyaller gönderiyor olabilir. Onlara karşılık verin. Ses tonlarındaki ikinci manaları göz ardı etmeyin. Canınızı yakacak oklar sevgi dolu sözcüklere sarmalanmış bir halde üzerinize doğru geliyor olabilir. Bu tavırları dikkate alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tebrikler, biten dönemden çok daha huzur dolu ve keyifli yeni bir döneme giriyorsunuz. Son dönemlerde, kendinizi pek çok konuda savunmak zorunda kaldığınız güç durumlara göğüs germiş olabilirsiniz. Fakat bugünden başlayarak, iletişim, birliktelik ve işbirliği sayesinde kişisel bir dönüşüm yaşayacaksınız. Keyfini çıkarın, fakat geçen ay kazandığınız savunma yetilerinizi de kaybetmemeye dikat edin.

23 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında kadınlarla ilişkilerinizde daha dikkatli ve kontrollü olmaya çalışın. Çalışanlarınıza, çalışma arkadaşlarınıza tavrınız daha profesyonel olmalı. Duygusal ve anaç tavırlardan kaçının.

23 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarının şekilleneceği bir gün olacak. Akşam saatlerinde boşlukta hareket etmeye başlayacak olan Ay, dalgın olmana sebep olabilir. İşlerini akşam saatlerine kalmadan bitirmek isteyeceksin. Kişisel eşyalarını yeniden düzenlerken, eksiklerin için alışveriş planları yapabilirsin.

23 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizde beklenmedik aksilikler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Sizleri yanlış yönlendiren kişiler zamanınızı alarak tamamlamanız gereken işlerinizin gecikmesine neden oluyor olabilir. Öfkelenmeden siz kendi işinize odaklanmalısınız.

23 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani plan değişiklikleri yapabilirsiniz. İşlerinizle ilgili gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda elinizden gelenin en iyisini yapacağınız bir gündesiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Beslenmenize dikkat edin.

23 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi zekanız ile problemlerinizi çözebilecek ve sorunların üstesinden gelebileceksiniz. Bir dahakine daha iyisini yapmayı denemelisiniz.

23 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim ve yolculuklar konusunda mücadeleler, kayıplarla karşılaşabileceğiniz için günlük rutin işlerinizi tamamladıktan sonra dinlenmeniz, ruhsal ve bedensel dinginliğinizi elde etmek için biraz yalnız kalmayı tercih etmeniz, meditatif, sakin ortamlarda bulunmanız fayda sağlayacaktır.

23 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar sizi her tarafınızdan çekiştiriyor ve başka taraflara doğru geriliyorsunuz. Biri oraya gitmenizi istiyor, biri de buraya gelmenizi istiyor. Kendinize biraz zaman ayırın ve ihtiyaçlarınızı başkalarına açıkça belirtin. Sizin için en iyi durumun ne olacağını bilin.

23 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Bugün ters bir bileşke içindesiniz. 

23 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, dikkatinizi toplamak konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı sosyal çevreniz içine sokmaya çalışırken zorlanmanız, kafanızı iyice karıştırabilir.

23 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız ile ilgili olumlu gelişmeler olacak. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen gösterin. Bugün kararsız kaldığınız anlarda kalbinizin sesini dinleyin ve içgüdülerinize güvenin.

23 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kararlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. Ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelmeniz mümkün. Çevrenizdekilere karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza karşı çözümcü bir yaklaşım sergilemeniz mümkün olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir.

23 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 26' 13" R
Ay
Başak
11° 12' 01"
Merkür
Boğa
01° 25' 43"
Venüs
Boğa
21° 22' 31"
Mars
Koç
12° 24' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 55"
Satürn
Balık
17° 52' 27"
Uranüs
Boğa
23° 18' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 32' 58"
Lilith
Başak
25° 10' 23"
True Node
Koç
14° 53' 26"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>