Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ani Duygu Değişimlerine Dikkat! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile arandaki muhabbetin daha da artacağı bir gündesin. Bugün sevgiline daha fazla aşık olabilirsin. Onun, daha önceden hiç fark etmediğin yönlerini görebilir ve bu durumdan çok hoşnut kalabilirsin.

Dayanışmacı özelliklerinizle kendinize yapay sorunlar üretebiliyorsunuz. İşyerinizde yakın bir dostunuzla çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi yapamıyorsunuz.

Maddi konularda bazı şeyleri düzeltmek ve kayıpları engellemek için çaba göstermen gerekecek bugün. Kendi başına alacağın kararlar, parasal konularda daha sağlam atmana vesile olabilir.

Bugün esneme hareketleri ve meditasyona daha fazla zaman ayırabilirsin. İçinde bulunduğun iyi ruh halinden daha fazla yararlanabilmek için bu tür egzersiz ve meditasyonlara yer vermek sağlığında daha iyi etkiler oluşturacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlar üstünde kuvvetli bir etkin olacak. Yaptıkların, söylediklerin ve hatta bazen sadece duruşun bile birçok mesaj iletebilir insanlara. O yüzden pozitif etkiler bırakmak bugün senin için daha iyi bir seçenek olacak.

23 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün gergin bir ruh halinin içinde olabilirsiniz. Bu durum özellikle sosyal ilişkilerinizi doğrudan etkileyebilir. Aceleci kararlar vererek kendinizi kötü bir şekilde ifade etmek yerine daha sakin bir ruh halinde kalmayı deneyebilirsiniz. Bu durum sakinleştiğinizde daha doğru kararlar vermenize yardımcı olabilir. Devam etmeden önce olayların tüm gerçekliğine sahip olup olmadığınızı değerlendirmelisiniz.

23 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hevesli olduğun konularda bir anda hevessiz davranışların hatta ve hatta ani duygu değişimlerinin sebebine geri giden Merkür sebep olacak. Gelgit içerisinde olan eylemlerin aşırı bir uyku hali yaratabilir. Beden sağlığının iyi olması için çeşitli adımlar attığın bir gündesin. Sporu hayatının bir parçası haline getirmiş bir Kova burcuysan antrenmanlarını daha da sıklaştırabilirsin.

23 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda gerçekçi sonuçlarla ve durumlarla hareket etmelisiniz. Bir konuyu düşünmemek onu değiştirmeyeceği için durumunuzun farkında olarak ilerlemenizde fayda var. Borçlanma ve ödemelerle ilgili trafiği doğru yönetmek için bugün hesaplarınızı gözden geçirebilirsiniz.

23 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda oldukça şanslısınız. Olayların eğlenceli yönlerine bakabilirsiniz.

23 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Erkek kardeşiniz, kızkardeşiniz veya komşunuz çok iletişim kurmuyor olabilir. Tavırları normal ve arkadaş canlısı değil fakat nedenini de söylemiyor olabilir. Bu kişiye bir şans verin. Muhtemel bu kişi bazı üzücü haberler alacak ve bunu kafasından atamayacak. Ancak yarına kadar, en azından biraz normale dönecek. Sabırlı olun!

23 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafanı toparlayıp olan biteni ayırt edebilme gücünü kendinde bulabileceksin. İyiye iyi, kötüye kötü diyebileceksin kısacası. Hayatında bu tür mevzuları doğru konumlandırmanın faydasını görebilirsin.

23 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezginiz ve mantığınız şu anda hâkimiyet için savaşıyor olabilir. Size bir seçenek sunulduğunda, sizi tedirgin eden bilinmeyen bir faktör olabilir ve mantıklı karar vermek size de pek doğru gelmiyormuş gibi gelebilir. Bilinmeyene adım atmak korkutucu olsa da, sonuçta önemli olan ne hissettiğiniz ve hayattan ne istediğinizdir. Bariz engellerin üstesinden gelmek için yaratıcı olun ve sezginizin size söylediklerini takip edin. Kendinizi planlayarak varamayacağınız ve size oldukça iyi gelecek bir yerde bulabilirsiniz. Kim bilir belki yalnız çıktığınız bu yolda artık iki kişi olarak da devam edebilirsiniz!

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Aldırmıyorsunuz.

23 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

23 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün zihniniz oldukça açık. İletişim becerileriniz artarken, yaratıcı bir projeyle konusunda yapacağınız planlar oldukça etkili olacak.

23 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni tanıştığınız biri size kederli anılarınızı unutturacak. Fakat herkese karşı kuşku içindesiniz. Unutmayın ki, bu kişi sizde hoş duygular uyandıracak ve yaşam enerjinizin yükselmesini sağlayacak! Çalışma temponuzda bir artış var. Daha çok kariyerinizle ilgili çalışmalar yapacağınız ve sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getireceğiniz bu günü değerlendirin. Maddi yatırımlar için başkalarını dinlemeyin. Uykusuzluk ve yetersiz beslenme bağışıklık sisteminizi zayıflatıyor.

23 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 03' 60" R
Ay
Aslan
11° 40' 25" R
Merkür
Koç
28° 23' 13"
Venüs
Boğa
18° 21' 03"
Mars
Koç
10° 32' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 06"
Satürn
Balık
17° 42' 10"
Uranüs
Boğa
23° 09' 41"
Neptün
Balık
29° 17' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 25"
Lilith
Başak
24° 54' 02"
True Node
Koç
14° 53' 18"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>