Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Öğleden sonra saatleri hareketli birkaç güne işaret ediyor. İkili ilişkiler açısından hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal reaksiyonlarınıza dikkat. Oldukça kritik, kimi zaman duygusal açıdan sizi huzursuz edici koşullarla karşılaşabilirsiniz. Uzlaşmaya varmanız ya da eldeki işleri tamamlamanız gerekiyor. Duygusal enerjiniz yoğun, çatışmalar da mümkün.

Meslek yaşantınıza odaklanmak isteyebileceğiniz bugün, ortak çalışmalar size büyük güven sağlayabilir. Bu arada grup çalışmalarında tanışabileceğiniz kimselerle duygusal yoğunlaşmalar yaşayabilirsniz. Bugünyaşamınızda olumlu gelişmeler var. Amaçlarınız doğrultusunda çalışabileceğiniz görülüyor.

Kendiniziortamlarda rahat hissedebileceğiniz bir gün. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor. İyi kazanımlar yolunda planlar yapmanız mümkün.

Bugün detaylara dikkat etmeli, daha önce başlattığınız işlerde yeni düzeltmeler yapmak için hazır olmalısınız. Bu arada kendinizle de daha fazla ilgilenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgilinizle yaşadığınız küçük, küçük sorunlar konuları abartmamanız halinde çözülebilecek. İş yaşamınızdaki yapay dertlerinizi yakında halledeceksiniz. Hakkında olumlu düşünceleriniz olan birine kefil olmanız söz konusu. Bu, ciddi bir satın alma işi gibi görünüyor. Sosyal birisiniz. Ama sosyalliklerinizin bazıları biraz izne bağlı gibi.

23 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı günümüz, Ay-Koç burcu geçişiyle başlıyor. Çevrenizi etkileme gücünüz gayet yüksek. Liderlik gücünüzle her işte başarılı olabilirsiniz. Saat 14:44 Ay-Kuzey düğüm görünümü, açık ve net bir şekilde fikrimizi söylemenin işaretçisidir. Hangi konuda olursa olsun kişisel gelişimimize katkıda bulunmayan kişi ve durumlardan uzak dururuz. Bu görünüm etkisinde ilişkimiz hakkında ilerisi adına doğru bir karar verebiliriz. Saat 18:28 Ay-Merkür görünümü, tam emin olmadığımız konularda sözler vermeyelim. Bir bakalım duruma. Aksaklıklar olur mu, nerelerde eksikler var, yolculuk, organize işler, girişimlerimizden emin dahi olsak, yine kontrolünü yapalım. Saat 21:47 Ay-Pluto görünümü, içinizde var olan ancak bir türlü cesaret edemediğiniz işlerde size kuvvet verir. Ayrıca, işlerinizi başarılı bir şekilde ortaya koyabilmeniz için mücadelenizde yardımcıdır.

23 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konularında duygusal hassasiyet ve yaklaşımlar gündeme gelebilir. Düşüncelerinizdeki mantık ve akıl örüntüsü duygusal yaklaşımlardan zarar görebilir. Sakin düşünmeye çalışmalısınız. 

23 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalbinizde derin bir iz bırakan geçmişi artık güzellikleri ile anıyor olabilirsiniz. Bugün size geçmişi hatırlatan kişilerle önemli bir bağlantı oluşturabilir onlardan gelecek güzel haberlerle kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Haberleşme trafiğiniz bu anlamda sizi hem duygusallığa hem de güzel dostluklar kurmuş olmanın verdiği vicdani rahatlamaya götürebilir. Geçmişe dönüp baktığınızda sevgi ve dostluk anlamında ne kadar yol katettiğinizi görecek, kendinize olan öz saygı ve güveninizi tekrardan yenileyeceksiniz.

23 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularla ilgili eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinizde zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Düşünsel olarak kendinizi daha çok geliştireceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinize zaman ayırın.

23 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Göksel enerjiler bugün Hayata karşı daha cesur ve kararlı adımlar atmanız için destekliyor sizleri. Maddi alanlarda başarılı olma arzunuz yükselecek ve doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Kimsenin etkisi altında kalmadan kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Her şeyin en iyisine sahip olma arzunuz kuvvetleniyor ve sonunda kendinize hak ettiğiniz değeri vermeyi başarıyorsunuz. Aile ve yakınlarınızla ilgili konularda dikkatli ve hassas davranmanız gereken bir gündesiniz. Pire için yorganı yakmanın anlamı yok bu süreç ilişkiler açısından temkinli ve sağduyulu hareket etmeyi gerektiriyor.

23 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

23 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, satış, pazarlama, reklam veya yayıncılık işindeyseniz, kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Sizi engelleyen olumsuz düşüncelerden bir an önce kurtulmalısınız.

23 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ve Güneş'in burcunuzda bir arada olması yılın en şanslı dönemini ayağınıza taşıyacak. Hem özel hem dehayatında aranılan kişi haline gelebilirsiniz. Orijinal fikirlerinize herkes gıpta ile bakar. Bu dönemde kimseyi beğenmemek, burnunun dikine gitmek gibi bir hataya düşmeyin. Zira sahip olduğunuz gücü çevrenizle paylaşmalısınız. Yalnızlık işe yaramaz.

23 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün yoğunlaşabilir ve ev ile sağlık konuları da önem taşımaya başlayabilirler. Bu yüzden hayallere dalıp gitmemeli, gerçek olanı gözden kaçırmamalısınız. Öncelik sıralaması konusunda sıkıntı yaşayabilir ve gerçeklerden uzaklaşabilirsiniz.

23 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 39' 56" R
Ay
Akrep
08° 53' 39" R
Merkür
Koç
16° 02' 18"
Venüs
Koç
23° 41' 60"
Mars
Balık
25° 09' 07"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 55"
Satürn
Balık
16° 02' 06"
Uranüs
Boğa
22° 00' 43"
Neptün
Balık
28° 43' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 14"
Lilith
Başak
22° 40' 50"
True Node
Koç
15° 37' 41"
Son Güncelleme : 24/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>