Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendini daha çok önemseyeceğin bir dönemdesin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün kendinizi seçilmiş insan gibi hissedebilirsiniz. Yaptıklarınız en ince detayına kadar inceleniyor ve bu konuda rahatsızlık duyuyorsunuz. Ayrıca bugün, ana faaliyetiniz dışındaki durumlarla ilgili bazı rahatsızlıkların oluşmasını bekleyebilirsiniz. Yani, her şeye maydonoz olan insanlar, güvenilmezarkadaşları, gecikmiş emirler. Kendinizi disiplinli bir şekilde yönetmeyi seiyorsunuz ve bu küçük kusurlar sizi öfkelendiriyor!

Disiplin ve sorumluluk bugünü yönetenler olacak. Görevlerinizin çerçevesinden çıkmaya çalışırsanız, anında azarlanacaksınız. Bugün herhangi bir deney tolere edilmeyecektir. Bunlar iyi bir sebep için ama. Eğer gelecekle barışmak istiyorsanız, önce buna değecek kadar ciddi olduğunuzu kanıtlamanız gerekir.

Şu anki gezegen haritası yeni bir dünya görüşünü benimseyeceğinizi söylüyor. Bu "Yeni Çağ" anlamına gelmiyor, daha doğrusu üzerinde düşündüğünüz fikirleriniz var. Yol gösterici insanlar tarafından verilen konferanslara katıldığınızı hayal edebilirsiniz. Elbette ki, cevapları araştırıyorsunuz fakat duyduğunuz her doğruyu da kabul etmeme konusunda dikkatli olun..

Enerjik hissediyorsun ama bu enerjinin çıkış yolu bulabileceğinden şüphelisin. Artan miktarda bir asabiyet ve hüsran hissi seni arkadaşlarına, çocuklarına ya da sevgiline saldırmaya yöneltebilir. Böyle günlerde yürüyüş, yoga ve aerobik gibi aktiviteler düşünebilirsin. Bunlar gerekli enerji çıkışı yaratacaktır; ayrıca stresi yok edebilecek olan endorfin hormonunu salgılayacaktır. Hadi bunu bir dene!Bugün kendinizi bir güç girdabında bulabilirsiniz. Neyse ki bundan çaktırmadan sıyrılabilecek biri varsa o da sizsiniz. Ancak asıl mesele şu anda yapılması gerekenin bu olup olmadığı. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu içten içe bilseniz de kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi savunmaktan çekinebilirsiniz. Cesur olun ve sözlerinizin de davranışlarınızın da arkasında durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir mola vermeden çalıştıysanız bugün bir şeyler yapmak için plan yapabilirsiniz. Son zamanlarda yorulmuş ve bitkin hissediyorsanız, muhtemelen, hayatın tüm zorluklarından biraz uzaklaşmanız gerektiğindendir. Sorumluluklara bu denli odaklanmak herkesi yorar. İyi bir uyku çekince vücudunuz dinlenebilir ama arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve biraz eğlenmek ruhunuzu yeniler. Kendinize biraz vakit ayırın.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün genelinde Ay, Aslan burcunda ilerliyor. Ay'ın oluşturduğu güzel açılar sayesinde ilişkinizde romantik bir sabah geçirebilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde maddi getirisi çok güzel projelere imza atabilirsiniz. Saat 19:13 olduğunda Ay, boşlukta kalmaya başlıyor. Venüs ve Satürn arasında gerçekleşen sert açı nedeniyle akşam karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz. Her şeyin negatifine odaklanmayın.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini daha çok önemseyeceğin bir dönemdesin! Gökyüzü bugün radikal kararlarını destekleyecek. Uzun zamandır alım satım yapmayı düşündüğün maddi kaynağını farklı bir alan için harcayabilirsin. Yapmayı düşündüğün yatırımların için işi bilen birinden destek almak isteyeceksin. Kendini daha çok önemseyeceğin bir dönemdesin. Özel bir kurumda çalışıyorsan, performansını artırman gerekebilir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentileriniz bugün istediğiniz gibi şekillenmese de durumu yeniden değerlendirmeye almanız çözümü getirebilir. Bu konuda size en büyük destek partnerinizden gelebilir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdakilere tepkilerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf edebilirsiniz. Mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sağ duyulu davranabileceğiniz bir gündesiniz. Özeleştiri yapabilecek ve geçmişte yaptığınız hataları kabul etme erdemliği gösterebileceksiniz

25 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sonbahar ekinoksunun ardından daha açık, etkileşim halinde olacağınız, harekete geçeceğiniz bir dönem başlıyor. Seyahatler hızlanabilir. Öğle sonrasında ilişkiler önem kazanıyor, birebir konular ve diyaloglar öne çıkabilir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Olsun ilerleyen dönemlerde rahatlayacaksınız. Ortaklarınız arasındaki uyumu arttırmak için çalışmalısınız. Dışarı çıkıp sosyal olmak için iyi bir zaman.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesai arkadaşlarınızla ortak yürüttüğünüz bir konuda üstlendiğiniz zorlu bir görev bugün sizi terletebilir. Resmi evrakları toparlamakta aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.Dar kafalı zihniyetlerin çizdiği sınırı kaldırmak ancak sizin cesaretli kararlarınız sayesinde mümkün olur. Pes etmek yok! Kimseye karşı aşırı sert çıkışlarda bulunmayın. Sonra kendiniz üzülürsünüz.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızdan destek görüyor, çevrenizden destek alıyorsunuz. Belki bir şeyler istediğiniz gibi gitmiyor ama kendinizi her şeye rağmen güvende hissediyorsunuz. Çok uzun süredir kafanızı karıştıran durumlar, kararsızlıklarınız var. Biraz daha sabretmeli, kendinizi akışa bırakmalısınız. Ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. 

25 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; eşinle ya da partnerinle ilgili konular bugün gündemini etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinde daha sakin davranabileceğin ve yaşanan sıkışmalara karşı dengede kalmayı başardığın bir gün olacak. Kimi zaman olaylara karşı esneklik göstermekte zorlansan da yaşayabileceğin duygusal baskından sıyrılabilir ve sana ilham veren konularla uğraşabilirsin.

25 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 38" R
Ay
Terazi
08° 17' 20"
Merkür
Boğa
04° 29' 34"
Venüs
Boğa
24° 11' 38"
Mars
Koç
14° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 21"
Satürn
Balık
18° 01' 36"
Uranüs
Boğa
23° 26' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 52"
Lilith
Başak
25° 25' 37"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>