Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Önemli bir anlaşmaya imza atabilirsin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Günün çoğunda çok mutlu olacaksınız. Ancak, akşama doğru işler biraz yoğunlaşabilir. İnsanlar o zamana kadar dedikodunuzu alacak, bu yüzden dinlenin. Geri dönün ve biraz zaman ayırın. Ayrıca, eşiniz hakkındaki hislerinizi şu anda doğrulayarak, aşk hayatınızda verdiğiniz sözlere karşı daha ciddi bir yaklaşımda bulunmak isteyebilirsiniz.

Beyniniz bir şeye bağlandığında, onu aşırı uç noktalara taşıyabilirsiniz. Daha rasyonel ve ılıman bir tutum gerektiren belirli bir konuda yeterince çalıştığınız konusunda dikkatli olun. Derinden çıkmak konusunda ısrar ederseniz, başınızı belaya sokabilirsiniz. Üstesinden gelmeye hazır olmadığınız sorunları çözmeyin. İşleri yavaşça ele alın, ılımlı ve muhafazakar bir bakış açısıyla yaklaşın. Kendinizi çok uzağa giderken bulursanız, geri çekilin ve bir süre ara verin.

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Kendini geliştirmekle ilgilenmeye başlamış olabilirsin. Şu anda, göksel enerjiler hayatında daha iyi bir düzen oluşturma gereksinimini vurguluyor. Belki dini inancını geliştirmelisin. Ya da spiritüel bir konsept veyahut bir felsefe sana rehberlik edebilir. Mevcut kaygılarının bazılarına karşı farklı bir bakış açısı benimsemelisin. Eğer bu yüksek rehberlik teklifine açık olursan kaotik enerji de uçup gidecektir!Zengin bir fantezi hayatınız var ve kendinizi bir favori film ya da televizyon şovunun karakterlerinde kolayca kaybedebiliyorsunuz. Bugün bir filmdeki karakterleri inceleyerek insanları motive eden şey hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz. İyi bir yönetmen olabilirsiniz, çünkü siz incelerken, filmi tamamen farklı bir şekilde bir araya getiriyorsunuz. Yaptığınız değişiklikler büyük bir gelişim yaratabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Göreceğiniz bazı tuhaf rüyalar hayal gücünüzü harekete geçirip sizi yeni keşiflere yöneltebilir. Hatta bir noktada kendinizi dedektifçilik oynarken bulabilirsiniz. Ancak peşinde olduğunuz av kendi zihninizin ürünü olabilir, dolayısıyla kendinize dair farkında olmadığınız yeni şeyler öğrenirseniz şaşırmayın. Psişik yeteneklerinizin güçlendiğini de fark edebilirsiniz.

20 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Bugün sizlerin en şanslı günlerinden biri olabilir. Özellikle Ay'ın Venüs ile yaptığı olumlu görünüm sayesinde aşk hayatınızda ummadığınız güzellikte gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay ve Merkür arasında meydana gelen açıyla ansızın bir haber alabilirsiniz. Çocuğunuza dair beklentileriniz de olumlu sonuçlanabilir.

20 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin işler bugün biraz zorlayabilir! Uzun zamandır ertelediğin işlerin bugün seni biraz zorlayabilir. Acele tavırların da işleri karıştırmana sebep olacak. Hesapta olmayan işlerle karşılaşman canını sıkmasın, gün sonunda her şeyin yoluna girdiğini göreceksin. Gün içinde bir aile yakınıyla yapacağın telefon görüşmesinde sağlık problemleriyle ilgili haber alabilir ve yardım etmek isteyebilirsin.

20 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kaynaklı projelerinizde hesaplamadığınız yanılma payları karşınıza çıkabilir. Ama bu, beklediğiniz konforu ve rahatlığı size getirecek fikirleri uygulamanıza engel olmayacaktır.

20 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, iletişimi bol bir gün sizi bekliyor. Zihninizin hızına siz bile yetişemeyebilirsiniz. Sabah saatlerinde cömert davranacağınız zamanlar var, harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Risk alacağınız konularda uygun imkânlar var. Aşkta kısıtlayıcı durumlar oluşabilir

20 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarda olmak ve etrafı seyretmek, kendi hayatınız dışındaki hayatları gözlemlemek sizlere iyi gelip kendi problemlerinizden uzaklaştıracaktır.

20 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

20 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz aşırı korumacı birisiniz. Partnerlerinize ve yakın ortaklarınıza yer vermek. Vücut sıvıları rahatsızlığa neden olabilir.

20 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük talepler içine girecek ve birlikte olduğunuz kişileri zorlayacaksınız. Biraz sakin olmaya ve olayların akışını izlemeye çalışın. Makul istekler içinde bulunmaya özen gösterin. Yaşlı akrabalar veya patronlarınızla ilgili sorunların üzerinde yoğunlaşıp sıkıntı duyabilirsiniz.

20 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

20 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burcu gelecek kaygılarınızı sahip olduğunuz somut fırsatları değerlendirerek sonlandırabilirsiniz. İlişkilerinizde çok başarılısınız. Her türlü yeni ortaklık için doğru zamanlar. Kova burçları hayatlarında temizlik yapıyorlar. Birçok insanı hayatınızdan çıkarmayı tercih etmiş olabilirsiniz. Planlama gücünüzün azaldığını hissedebilirsiniz. 

20 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; yaşamdan keyif alacağın, sosyal ortamının hareketli olacağı bir gün geçirebilirsin. Geleceği fazla düşünmeden eyleme geçebilir, romantik ilişkilerinde hoş gelişmeler yaşayabilirsin. Sosyal medyadan doğan ticari fırsatları akıllıca kullanabilir, anlaşmalar yapabilirsin.

20 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 35" R
Ay
Boğa
29° 47' 59" R
Merkür
Koç
22° 39' 19"
Venüs
Boğa
11° 40' 30"
Mars
Koç
06° 23' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 22"
Satürn
Balık
17° 17' 50"
Uranüs
Boğa
22° 50' 48"
Neptün
Balık
29° 09' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 13"
Lilith
Başak
24° 17' 56"
True Node
Koç
15° 17' 46"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>