Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorunları gözünde büyütebilirsin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün şüpheleriniz yüzünden belirsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda aldığınız son kararlardan kaynaklanan hayal kırıklıklarını hissetmeye başlıyorsunuz. Diğer bir deyişle, yaptığınız işten son dakika pişman oldunuz! Bugün, bir yandan endiş

Bugün kariyer hedeflerinizde daha doğrudan olmaya karar verebilirsiniz. Hatta tamamen farklı bir yöne gitmeye karar verebilir ve kariyerlerinizi değiştirebilir, tutkularınızı önceliklerinizin de üstüne koyabilirsiniz. Kesinlikle büyük bir değişiklik yapmaya ve amaçlarınızı tamamlamak adına sorumluluk almaya hazırsınız. Yeni şeyler deneme ihtiyacınız hakkında kendinize karşı dürüst olun ve hayaliniz üzerinde durmaya devam edin!

Gazetecilik veya analiz yapmak gibi entelektüel bir aktivitiye dahil olduysanız, taraf tutmadığınızdan dolayı eleştirilebilirsiniz. Entelektüel bağlılık konusu bu burçtaki insanların sık sık karşılaştığı bir sorun çünkü bu insanlar gizliden gizliye zeki olarak görülmeme korkusu yaşıyor. Kendinizi kişilere adamamaya çalışın...

Kendini bir şekilde ileriye taşımak isteyebileceğin bir gün. Bu, sağlıksız bir alışkanlığı bırakmakla gerçekleşebilir. Belki sigarayı ve içkiyi bırakabilirsin. Kendine daha iyi bakmak ve yaşamına dikkat etmek konusunda kararlısın. Veya sıkılaşmak isteyebilirsin. Sağlıklı gıdalara ve vitaminlere yönel ve enerji seviyen artsın.Birine, ona ne kadar değer verdiğinizi ifade edebileceğiniz bir gün. Duygusal bir ilişkin varsa bir çiçek alabilir veya kart gönderebilirsin. Evren melekleri bize her çeşit formda yollayabiliyor. Bugün sana birisi yardım etmiş ve gününü güzelleştirmiş olabilir. Hayatında yaptıkları bu farklılığı onurlandırmalısın. Minnettarlığını dile getirmeye çalışmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne zaman her şeyin ne kadar güzel ve yumuşak gittiğini düşünsen birisi yoluna adeta bir bomba bırakıveriyor. Bu olumsuzmuş gibi görünen durum senin cesaretini yıkmasın. Resmin bütününü görmeye çalışmak açısından, bu yaşananlardan güzel dersler çıkarabileceksin. Çatışmayı zihnini genişletmek için bir fırsat olarak gör; savaşman gereken bir güç olarak değil.

17 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 13:30 itibariyle Ay, Boğa burcuna geçerek hareketine devam ediyor. Evinize dair işler için vaktinizi harcayabilirsiniz. Ailenizle beraber vakit geçirmek iyi gelecektir. Sizden ilgi bekliyor olabilirler. Venüs'ün Kiron ile karşıtlığı ise gece saatlerinde huzursuz olmanıza neden olabilir. Özellikle güzel giden gönül ilişkinizde içinize sinmeyen durumlar oluşabilir. Bunu aklınızda kurdukça iyice üzülebilirsiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları gözünde büyütebilirsin! Bugün sevdiğin insanlarla olur olmadık meseleler yüzünden tartışabilir, önemsiz sorunları gözünde çok büyütebilirsin. Evde bitmeyen işler yüzünden birilerine karşı tavırlı olabilirsin. Günün olumsuz etkilerinin diğer günlere yansımaması adına kendini eleştirip bazı kararlar alman gerekebilir. Değişimden korkma. Gezegenlerin seyri seni değişime zorlarken direnmem senin için çok daha yorucu olabilir.

17 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

“Bir ihtimal.” diyebileceğiniz bir gün olabilir ve yeni bir ilişkiye kapılarınızı açabilirsiniz. Hisleriniz bu konuda destekçiniz ve pusulanız olacaktır.

17 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni haberler alabilirsiniz. Konuşma ve dedikoduların bol olduğu hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi mücadele etmeniz gereken koşullar yaratabilir. Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebileceğiniz yerlere gidebilirsiniz. Anlaşma yapacağınız konulara özenli davranmakta fayda var.

17 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi iyi ifade edebilmek için kontrolünüzü sağlamanız gerekiyor. Özellikle derin duygusal/ travmatik konularınızla yüzleşmeniz gereken bir kaç gün geçirebilirsiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, kısa yolculuklar, görüşme ve ziyaretler açısından hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sabırsız, aceleci tutumlardan uzak durmayı ihmal etmemeli, sakinliğinizi korumalısınız. 

17 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizde hata aramaktan (ve bulmaktan) korkmayın. Sonuçta, yöneticiniz veya öğretmeninizin keşfetmesi yerine, yanlış yaptığınız bir şeyi kendiniz keşfetmeniz daha iyi olmaz mı? Elbette, bir şeyi tekrar okumak ya da iki kez kontrol etmek için daha fazla enerji ya da zaman gerektirebilir.

17 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz gergin ve huzursuz bir hal içinde olabilirsiniz. Nedensiz gerilimler içine girmeniz ve olaylardan çok fazla etkilenmeniz mümkün. Farklı düşünceler içine girebilir, ani tepkiler ortaya koyabilirsiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

17 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel anlamda içinize kapandığınız, kendi iç sesinizi dinlediğiniz bir gün olabilir. Duygusal anlamda ise ne istediğinizi kavrama fırsatınız olacaktır. Zorlu sınavlar verdiğiniz zamanlardan geçtiniz. Geçmeye devam ediyorsunuz. Ancak çoğu gitti azı kaldı. Biraz daha sabreden ve pozitif olmaya devam eden Kova burçları yıl sonunda mutlaka kazançlı çıkacaktır.

17 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; günü ailene ayırmak isteyebilir, son günlerin hareketliliğinden sonra daha sakin ve huzurlu olmak isteyebilirsin. İlerleyen saatlerde kendi iç dünyana ve isteklerine yönelebilirsin. Evini, gayrimenkulleri ve yatırımlarını içine alan konulara odaklanabilir; girişimlerde bulunabilirsin.

17 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 16' 31" R
Ay
Boğa
21° 37' 50" R
Merkür
Koç
22° 08' 20"
Venüs
Boğa
10° 58' 26"
Mars
Koç
05° 57' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 20"
Satürn
Balık
17° 15' 09"
Uranüs
Boğa
22° 48' 49"
Neptün
Balık
29° 08' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 23"
Lilith
Başak
24° 14' 09"
True Node
Koç
15° 20' 09"
Son Güncelleme : 08/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>