Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Adaptasyonunu üst seviyelere çıkarıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

İş hayatınızda söylediklerinize dikkat edin. Uyuşmazlıklar ortaya çıkabilir ve daha da şiddetlenebilir. Kendinizi size göre fazla geleneksel bir atmosferde hissederseniz, öfkenizi başkalarından çıkarmayın. Basit bir şekilde, gerekli düzenlemeleri yapın. Yaptığınız şeyin miktarı önemli değil. Önemli olan harekete geçmeniz, aksi takdirde giderek sinirli olacaksınız.

Bugün yenilikçi bir ruh durumunda olabilirsiniz. Belki de işinizdeki belirli prosedürlerin işe yaramadığını göreceksiniz. Eski düşünme yöntemlerini bir kenara atmanın ve yeni stratejilere açılmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Coşkunuzu başkalarıyla paylaşmaya çalışın, böylece bu değişiklikleri yapmanıza destek olacaklardır. İçgörünüz ve kararlılığınız insanları güçlü ve yeni bir yöne doğru götürebilir.

İş hayatınıza odaklansanız iyi olur çünkü bugün duygusal anlamda bir roller coaster olacak gibi görünüyor. İlişkilerinizde bozulmalar olacak ve tam tersi bir yöne çekileceksiniz gibi görünüyor. Bir güç sizi iç dünyanızı zenginleştirmeye itebilir, diğer bir güç ise sizi bugün tanıştığınız birine doğru yöneltebilir. Yüzleşmelerden kaçınmak için yerinizde kalın.

Düşündüğünden farklı şekilde verdiğin tepki sebebiyle fırçayı yemiş gibi hissediyorsun. En iyi şekilde davrandığına inan ve güven, en sakin, anlayışlı olanı yaptığına. Eğer karşındaki kişi eylemlerini anlayamamışsa, bu onların sorunu. Senin değil...Ne zaman her şeyin ne kadar güzel ve yumuşak gittiğini düşünsen birisi yoluna adeta bir bomba bırakıveriyor. Bu olumsuzmuş gibi görünen durum senin cesaretini yıkmasın. Resmin bütününü görmeye çalışmak açısından, bu yaşananlardan güzel dersler çıkarabileceksin. Çatışmayı zihnini genişletmek için bir fırsat olarak gör; savaşman gereken bir güç olarak değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, psişik ve metafizik konulara ilgisi olan bir grup insanı ağırlayabilirsiniz. Çok özel bir konuk bu toplantıda bir konuşma yapabilir ya da bir tartışmayı yönetebilir. Bu durum orada bulunan herkesi çok heyecanlandırıp memnun edebilir. Tek yaptığınız kahveleri doldurmak ve kurabiye ikram etmek olsa bile muhteşem bir ev sahibi olarak ün salacaksınız. Her şeyden öte, siz de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceksiniz. Tadını çıkarın!

16 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Koç burcundaki seyrini sürdürüyor. Ay ve Jüpiter arasında oluşan güzel görünüm sayesinde bu sabah sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Akşama gelirken Ay, 19:02'de boşluğa giriyor. Merkür'ün Kiron ile yaptığı karşıtlık nedeniyle akşam kardeşlerinizden, akrabalarınızdan duyduklarınız can sıkıcı olabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adaptasyonunu üst seviyelere çıkarıyorsun!Sürekli ertelediğin işlerine yönelip çalışma disiplinini sağlayarak adaptasyonunu üst seviyelere çıkarıyorsun. Gün içinde eşinle aranda küçük çaplı gerginlikler yaşanabilir. Kendine zaman ayırarak değişim sağladığın konuların üzerine gittiğin bir gün. Çabaların ve yenilenmelerin karşısında olumlu gelişmelere tanık olacaksın. Eğer yeni bir işe başvurduysan ve aslında hiç umudun yoksa, sıkı dur gezegenlerin seyri senden yana. İstediğiniz alacaksın. Bu haftayı son derece aktif geçirmeniz tavsiye ederim.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden yardım isteyen kişilerin taleplerini cevaplayacağınız bir gündesiniz. Bunun getireceği manevi ve sosyal kazanımları deneyimleyebilirsiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yorucu koşullar altına girebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz koşullar oluşabilir. İşle ilgili sıkışmalar moralinizi bozabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişki ve sosyal ortamda sizden gelen bazı eksiklikleri akıcı üslubunuz ile kontrol altına alabileceksiniz hatta kafa karışıklığı yaratabilirsiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

16 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki kişilerle sohbet etmekten çekinmeyin. Tesadüfler bugün size tatlı sürprizler getirecek. Bugün kulaklarınızı yeni fırsatlar için açık tutun. Bugün tanışayacağınız biri ileride en iyi arkadaşınız olabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik hırslarınız artabilir. Girişimde bulunma isteğiniz azalabilir. Bugün alacağınız bir haber sizi rahatlatacak. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı sürdürürken katı ve olumsuz davranışlardan kaçının.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınıza, partnerlerinize, ortaklarınıza güç veriyorsunuz. Onları destekliyor, kusurlarını ört bas ediyorsunuz. Peki size kim yardım edecek? Kendinizi daha fazla düşünme vaktiniz geldi. Bencil olmak değil ama kendinize öncelik vermek. Geleceğiniz ellerinizde. Fikirleriniz sizi parlayacağınız noktalara getirebilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; gün içinde gelişen olaylar seyahatlere çıkmanı, eğitimlere başlamanı gerektirebilir. Geleceğe dair hedeflerin için cesaret ve hevesle adımlar atabilir hatta gereğinden fazla risk üstlenebilirsin. Yoğun bir iletişim trafiği içinde arkadaşlarınla organizasyonlar yapabilirsin.

16 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 54' 49" R
Ay
İkizler
01° 05' 10" R
Merkür
Koç
22° 44' 20"
Venüs
Boğa
11° 47' 10"
Mars
Koç
06° 27' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 39"
Satürn
Balık
17° 18' 15"
Uranüs
Boğa
22° 51' 06"
Neptün
Balık
29° 09' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 31"
Lilith
Başak
24° 18' 32"
True Node
Koç
15° 17' 21"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>