Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Önemli bir konuşma fikirlerini değiştirecek! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün bir aile toplantısına katılabilirsiniz. Günün enerjisi geçmişteki insanlarla temasta olmanızı sağlayacak. Bugün ailenizi ziyaret edemeseniz bile onlarla telefonda konuşmaya çalışın. Annenizle uzun bir konuşma yapın ve halini hatrını sorun. Babanızla sohbet edin ve aklındaki şeyleri öğrenin. Sizi bu dünyaya getiren insanları gereken saygıyı gösterin.

Bugün finansal tablolarınızı inceliyor olabilirsiniz. İş odaklı bir zihin çerçevesi içinde olabilirsiniz. Belki de ne kadar gelir elde edeceğinizi düşünüyorsunuz. Tasarruflara daha fazla zaman ayırmanın zamanı gelmiş olabilir. Veya hisse senetleri veya tahviller gibi daha büyük yatırımlar yapmayı düşünüyor olabilirsiniz. Biraz beyin fırtınası yapın ve sizin için en iyi sonucu veren bir seçenek bulun.

Bugünkü gökyüzü haritası, günün maddi hırs konusunda bazı ayarlamalar yapmakla geçeceğini söylüyor. Profesyonel çevrenizde değişiklik yapmak veya birilerini çevrenize almak ya da arkadaş çevrenizden bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu düşündüğünüzden daha ince birama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Alışık olduğunuz yöne doğru çekiliyorsunuz ve geldiğiniz yere geri dönmek isteyeceksiniz.

Artık senin için parlama zamanı. O halde yaptıklarını göster! Yaptığın her bir şeye hayat dolu yaklaşabilmeni sağlayan bir enerji şu an senin için çalışıyor. Bu neşelendirici ve destekleyici modu başkalarıyla paylaşırsan gücün daha da artacak. Eğlenceden de ödün verme. Yapman gerekiyorsa, gösterişini yapmalısın. Tek bir şeyle yetinme; yaptığın şeyi ikiye katla!Bugün kesinlikle dinlemek, ve gözlem yapma günü. Etrafınızda olanlardan öğreneceğiniz çok şey var ve bunun etkisi sizi şaşırtmış olabilirsiniz. Bu zamanda çok fazla konuşmanın sonuçsuz kaldığını görebilirsiniz ve hatta bu size bir şeyler kaybettirebilir özellikle de konu güvensizlikleri gizlemek ise. Ağzınız yerine gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun. Sonrasında öğrendiğiniz şeyleri paylaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birine, ona ne kadar değer verdiğinizi ifade edebileceğiniz bir gün. Duygusal bir ilişkin varsa bir çiçek alabilir veya kart gönderebilirsin. Evren melekleri bize her çeşit formda yollayabiliyor. Bugün sana birisi yardım etmiş ve gününü güzelleştirmiş olabilir. Hayatında yaptıkları bu farklılığı onurlandırmalısın. Minnettarlığını dile getirmeye çalışmalısın.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Sabah itibariyle Ay ve Uranüs kavuşumu sayesinde enerjinizi yerine getirecek güzel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Satürn de bugün pozitif haberle geliyor. 4,5 aylık retro hareketini artık sonlandırıyor. Sağlığınızdaki belirsizlikler ortadan kalkabilir. Yeni ilaç veya tedaviler hayatınıza girebilir. Şifa bulabilirsiniz. Fobilerinizin ve korkularınızın üstüne giderseniz gerçekte korkulmayacak şeyler olduklarını görebilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli bir konuşma fikirlerini değiştirecek! Gün içindeki olumlu duyguların, sevdiğin kişiyle yaşayacağın tartışmayla bozulabilir. Evli bir Kova burcuysan eşinle aranızda geçmiş konular gündeme gelebilir. Meselenin tartışmaya dönmemesi için hassas konulara girmemende fayda var. Yaşça büyük biriyle yapacağın önemli bir konuşma, fikirlerini değiştirecek. Eğer ailesinden uzak yaşayan bir Kova burcuysan bu hafta sonu için bugünden- plan yapmak isteyebilirsin.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentileriniz bugün istediğiniz gibi şekillenmese de durumu yeniden değerlendirmeye almanız çözümü getirebilir. Bu konuda size en büyük destek partnerinizden gelebilir.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Günün ilk yarısı aile fertlerinin arasındaki ilişkilerde sıkışma olabilir. Birbirinizi anlamak için çaba göstermek durumunda kalabilirsiniz. İlgilendiğiniz işlerinizde yapıcı davranmaya özen göstereceksiniz. Zaman zaman olaylara karşı esneklik göstermede zorluklar yaşayabilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İdealist yönünüzün bir süredir sizinle gelmesinden ötürü aşk konularına mesafe koymuş olsanız da partneriniz sizden artık ilgi bekleyebilir.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün cüzdanınızı evde bıraksanız iyi olur. Fazla harcamamaya dikkat edin; bazen 1 TL bile fazla harcamak bütçenizi sarsabilir. Bugün hiç beklemediğimiz yerlerden gelecek masraflarla karşılaşabilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne Boğa burcunda seyahat ederek başlayan Ay, evle ilgili konulara eğilim duymanıza destek verecek.Ev dekorasyonunu yenilemek, eşyaların konumlarını değiştirmek, bahçe bakımına zaman ayırmak, emlakçılarla görüşmek, için uygun bir zaman dilimindesiniz. Diğer yandan partnerinizin kibirli ve ilgi bekleyen tavrı sizi özgür bakış açınızla örtüşmeyebilir.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçtiğimiz Dolunay, Kova burçlarına bazı kayıpları ve sürpriz kazançları da beraberinde getirebilir. Kova burçları bambaşka bir pencereden bakma fırsatı yakalayacaklar. Yeni çevreler yeni ortaklıkları veya yeni partnerleri beraberinde getirebilir. Geleceğiniz için yenilikçi adımlar atabilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğle saatlerinde Ay burç değiştirirken ev ve aileyle ilgili konular gündemde, geçmiş ve anılar su yüzüne çıkabilir. Eski albümleri ve resimleri karıştırabilir, ailenizle bir arada ve onlara yakın olmak isteyebilirsiniz. 

18 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 18' 56" R
Ay
Boğa
22° 13' 53" R
Merkür
Koç
22° 10' 34"
Venüs
Boğa
11° 01' 30"
Mars
Koç
05° 59' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 55"
Satürn
Balık
17° 15' 20"
Uranüs
Boğa
22° 48' 57"
Neptün
Balık
29° 08' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 31"
Lilith
Başak
24° 14' 25"
True Node
Koç
15° 19' 60"
Son Güncelleme : 08/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>