Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Önemli bir anlaşmaya imza atabilirsin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Yaratıcı sanatları içeren tam veya yarı zamanlı bir kariyer peşinde misiniz? Eğer öyleyse, yaklaşmakta olan bir başarının haberini bugün alabilirsiniz. Bu sizin için çok sevindirici bir gün olabilir. Arkadaşlarınız sizi arayabilir ya datebrik etmeye gelebilir ve aklınızda yeni projeler için fikirler olabilir. Kendinizi ve bir arkadaşınızı veya sevgiliniz bu akşam yemeğe çıkarın. Bunu hakediyorsunuz!

Bugün başarı vurgulanıyor ve haberler iyi! Son zamanlarda özgüveniniz üzerinde çalışıyorsanız, ödülleri toplamaya hazırsınız. Görünümünüzdeki değişiklik fark edildi ve yaydığınız özgüven bulaşıcı. Bugün arkadaşlarla bir araya gelmek için ideal bir gün olabilir. Sosyal bir ortamda güveninizi ifade etmekten zevk alacaksınız ve çevreniz pırıltınızın altında olmaktan keyif duyacak.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Ebeveynlerin veya ebeveynlik meseleleri şu aralar aklında. Annenle ya da babanla ilişkilerini kuvvetlendirme yolları arıyor olabilirsin. Belki onların sağlık sorunlarıyla ilgileniyorsundur. Ebeveyn/çocuk ilişkisini güçlendirmek şu an senin için büyük önem teşkil ediyor olabilir. Eğer çocukların varsa, onlara yeterince ilgilenip ilgilenmediğine kafa yorabilirsin. Onların daha fazla vakte, ilgiye ve sevgiye ihtiyaçların olup olmadığının farkına varmaya çalış.Göreceğiniz bazı tuhaf rüyalar hayal gücünüzü harekete geçirip sizi yeni keşiflere yöneltebilir. Hatta bir noktada kendinizi dedektifçilik oynarken bulabilirsiniz. Ancak peşinde olduğunuz av kendi zihninizin ürünü olabilir, dolayısıyla kendinize dair farkında olmadığınız yeni şeyler öğrenirseniz şaşırmayın. Psişik yeteneklerinizin güçlendiğini de fark edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kesinlikle dinlemek, ve gözlem yapma günü. Etrafınızda olanlardan öğreneceğiniz çok şey var ve bunun etkisi sizi şaşırtmış olabilirsiniz. Bu zamanda çok fazla konuşmanın sonuçsuz kaldığını görebilirsiniz ve hatta bu size bir şeyler kaybettirebilir özellikle de konu güvensizlikleri gizlemek ise. Ağzınız yerine gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun. Sonrasında öğrendiğiniz şeyleri paylaşabilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün çoğunluğunda Boğa burcunda hareket ediyor. Sabahtan itibaren pozitif kontaklar kuran Ay sayesinde ailecek güzel bir gün geçirebilirsiniz. Sağlık problemi yaşayan aile fertlerinin şifa bulabileceği bir gün olabilir. Evinizde dekor değişiklikleri yapmayı düşünebilirsiniz. 16:56-23:57 aralığında Ay, gün içinde boşlukta kalıyor. Mars'ın Plüton ile oluşturduğu olumlu açı sayesinde bugün geçmişte adımını attığınız işlerden geri dönüşleri güzel şekilde alabilirsiniz. İçinizdeki öfkeyi artık dindirmelisiniz. Güzel günlerdesiniz. Ay, saat 23:57'de İkizler burcuna geçiyor.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli bir anlaşmaya imza atabilirsin! Gruplar içerisinde yer alman ve ortaya koyduklarının görünür olması seni içsel olarak mutlu edecek. Aile şirketinde çalışan bir Kova burcuysan, önemli bir anlaşmaya imza atabilirsin. Uzun zamandır ertelediğin her ne varsa bugün halletmek isteyeceksin. Ancak planlı programlı gitmende fayda var. Çocukların geleceği hakkında yaptığın planlarda karamsar düşüncelere kapılabilirsin. Eğer kendi işini yapan 1970-1984 yılları arasında doğan bir Kova burcuysanyerinle ilgili radikal bir karar alabilirsin.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zarar görmenizi isteyen kişilerin tuzaklarına karşı dikkatli olmalısınız. Öfke kontrolü bugün sizi pişmanlık ve üzüntüden kurtaracak kilit noktanız olacaktır.

19 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve dair konular gündeminizi oluşturabilir. Ev içindeki kazalara karşı dikkatli olmaya çalışın. İşlerinizde kendi iç sesinizi dinleyerek çözmeniz gereken olaylar olabilir. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Güven aradığınız durumlar söz konusu olabilir. İşlerinize konsantre olmakta güçlük çekebilirsiniz. Akışta kalın.

19 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize yatırım yapmak, güzellik, estetik gibi konularla alakalı açılımlarınızın başarılı olacağı bir gün olduğu için daha verimli bir gün geçireceksiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte yaşamınızda kontrolünüz dışı olaylar ve özellikle de müdahale etmenizi zorlaştıran engeller ortadan kalkabilir, hafifleyebilir. Manevi dünyanızı zenginleştirebileceğiniz daha sağlam ve yapıcı adımlar atabilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, dürüstçe düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşabilirsiniz. Diplomasi ve şefkat arasındaki sağlıklı dengeniz nedeniyle her zaman ne söyleyeceğinizi ve nasıl söyleyeceğinizi bilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Satürn, Nisan ayında başlayan geri hareketini artık bugün sonlandırıyor. Gündelik hayatınızda köklü değişimlere artık hazırsınız.Geri plandahayatınızda size zorluk çıkaran bazı kişilerin işlerine son verilebilir. Ayrılıkların gündeme geleceği bir dönemden geçiyorsunuz. Belki biraz yalnız kalmak size iyi gelecektir.

19 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Hayat size biraz daha yumuşak davranmaya başlamış olabilir. Attığınız adımların sonuç vermediğini düşünüp umutsuzluğa kapılmamalısınız. Evrenin saati bizim saatimizden daha akıllıdır. En doğru buluşma en doğru zamanda gerçekleşecektir. Beklediğiniz her ne ise olmasını istediğini istediğiniz her ne ise, evrenin zamanlamasına güvenin.

19 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; kariyerin için verdiğin mücadele yoğunlaşmasına rağmen başarı şansın da artabilir. Daha önceki tecrübelerin sayesinde girişimlerinde akılcı davranabilirsin. Çok akılcı ve üretken bir günde olmanı iyi değerlendirebilirsen hemhem de sosyal hayatında fırsat ve avantajlar yakalayabilirsin.

19 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 10' 28" R
Ay
Boğa
20° 07' 37" R
Merkür
Koç
22° 02' 47"
Venüs
Boğa
10° 50' 44"
Mars
Koç
05° 52' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 52"
Satürn
Balık
17° 14' 39"
Uranüs
Boğa
22° 48' 27"
Neptün
Balık
29° 08' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 03"
Lilith
Başak
24° 13' 27"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 08/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>