Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk dünyanızda yapay mutsuzluğunuzun arkasında, göremediğiniz umutlar var. Onu hala unutamamış olmanız, sıradan ilişkilerin ötesinde daha etkili bir şeyler yaşamanıza meydan vermiyor.

Hemen her hafta sonu kent dışına kaçma isteğiniz, kışın bastırmasıyla sizi yeni arayışlara sokabilir. İş hayatınızın üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı tatil günlerinde yok etmek istiyorsunuz.

Yoğun çalışma hayatınızın, ekonomik olarak emeğinizi karşılamadığına dair inancınız sizi günden güne isteksizleştiriyor. Önümüzdeki günler içinde çok belirgin biçimde düze çıkabilirsiniz.

Hiç alakalı olmadığınız üzüntüler yaşayabiliyorsunuz. Aşırı duyarlı oluşunuz, kendi sorunlarınız dışında birçok sorunu derinden hissetmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tanışma yaşayacaksınız. Kısa zamanda çok anlamlı hale gelecek olan bu tanışma, ilk başta taraflara pek haz vermeyecek gibi görünüyor. Detaylara takılabiliyor, onları sorunun parçaları değil, esası gibi görebiliyorsunuz. Sorunlarınızın çözümündeki zamanlama problemlerinizin altındaki nedenlerden birinin bu olabileceğini düşünmelisiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 09:38 Ay-Yengeç geçişinde duygularımızı ancak güvendiğimiz kişilerle paylaşırız. Hassas düşünürüz. Bizi hafife almalarından hoşlanmayız. Saat 19:47 Ay-Mars görünümü, maddi-manevi güvence ve huzurun her alanda önemsendiği bu saatte, moralimizi yükselten insanlara yöneliriz. Onlarla konuşmak rahatlamamızı sağlar. Saat 21:44 Ay-Satürn karşıtlığı, hassasiyetin işaretçisidir. Bir yandan sorumluluklar üstümüzde baskınken, bu duyarlılık halimizle baş edebilmek pek kolay olmaz. Bu saatlerde işlerimizi dikkatli ve disiplinli yapmamız gerekir. Belki güven arıyoruz, ilgi bekliyoruz, sevilmek istiyoruz. Fakat bu enerji hepimizi yorduğundan, empatide bulunup, olumlu düşünmeye gayret gösterirsek kendimizi üzmemiş oluruz. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

25 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sosyal konulara yöneliyorsun! Hareketli günleri ardında bırakıyorsun. Sabah saatlerinde kendini sıkışmış hissedebilirsin. Bazı konuları akışına bırakman gerekebilir. Sosyal konulara yönelmek seni rahatlatacaktır. Bugün aynı zamanda son zamanlardaki performansın ve hallettiğin işler takdir görebilir. Özellikle ailendeki kadınların sorun yaşadığı konularda, onlara her anlamda destek olabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinin duygusal iniş çıkışlarına çözüm bulmakta zorlanabilirsin. Bu durum seni keskin konuşmalar yapmaya itebilir. Hobilerinle ilgilenmek için ideal bir süreçtesin. İlerleyen zamanlarda kişisel açıdan önem verdiğin konular ön plana çıkabilir. Görüşlerine önem verdiğin bir yakının ile ilişkine dair konuşmak isteyebilirsin.

25 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli hedeflerinizi oluşturma zamanı geldi. Hedeflerinizi daha da net bir hale getirip yeni bir başlangıç için adım atma zamanındasınız.

25 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay hafta sonu olmasına karşın bazı uğraşların zaman alıcı olabileceğini göstermekte. Sağlık ve düzen konularına da eğilebilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Detaylar konusunda titiz ve mükemmeliyetçi olabilirsiniz. Üretkenlik ve çalışkanlık duygularıyla hareket edebilirsiniz. Kuruntuları bir kenara bırakıp işinize konsantre olduğunuzda güzel sonuçlar alabilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafanızı karıştıran düşüncelerden uzaklaşmayı başarabilirsiniz. Aceleci bir tutum içine girmekten ve gereksiz tartışmalardan kaçının. Bugünden eski bir arkadaşınızla tesadüfen karşılaşabilir, hoş vakit geçirebilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedef odaklı Kovalar, kendinizi kısıtlamayın. Hayattan izole olursanız kaygı ve karamsarlık artar. Gün boyu görsel faaliyetler size iyi gelir. Ailenizin sağlık konularıyla meşguliyet olası.

25 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken rutin işlerinize ışık tutacak.Kadınlardan destek alarak pek çok işi aynı anda halledebilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Fazla yağlı, ağır yiyeceklerle bünyenizi yormayın. Hazımsızlık çekebilirsiniz. Deniz kenarında yürüyüş bugün iyi gelir.

25 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 56' 06" R
Ay
Başak
05° 01' 30"
Merkür
Boğa
00° 45' 45"
Venüs
Boğa
20° 44' 04"
Mars
Koç
12° 01' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 32"
Satürn
Balık
17° 50' 19"
Uranüs
Boğa
23° 16' 27"
Neptün
Balık
29° 20' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 23"
Lilith
Başak
25° 06' 55"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>