Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendini daha çok önemseyeceğin bir dönemdesin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk, romantizm ve evlilik düşünceleri gün boyunca aklınızda olabilir. Eğer hoşlandığınız biri varsa, bu kişiyle yalnız bir akşam geçirerek yakınlaşabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, ancak henüz ciddi bir şey yoksa, birbirinizi daha iyi anlamak için cazibenizi kullanabilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa da, sizinle aynı şeyleri arayan birinin ilgisini çekerseniz şaşırmayın. Utanmayın ya da korkmayın, yalnızca devam edin!

Bugün, ayın zorlu çalışmalarının mükafatını almaya başlayabilirsiniz. Kendinizi daha bağımsız, özerk bir yaşam sürdürmekle test ediyorsunuz. Olgunlaşmak ve deneyiminizin sınırlarını zorlamak istiyorsunuz. Değişim için ciddi bir çaba sarf ettiyseniz, bugün bir dinlenme günü olacak ve hayatınızdaki olumlu iyileştirmeler yacak düşüncelere dalacaksınız.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Kendini o çılgın ruh hallerinden birinde bulabilirsin; bir şey içmemiş olsan da kafayı bulmuş gibi hissedebilirsin! Her zamankinden daha enerjik ve heyecanlı olmana sebep olan canlı ve hareketli bir enerji havaya hakim. Zihinsel enerjin de hareketli ve bu sebeple kendini stabil hissedemiyorsun ama bu gayet normal. Sen en iyi bu şekilde işliyorsun. Fakat bu halde araba kullanma!Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir güç girdabında bulabilirsiniz. Neyse ki bundan çaktırmadan sıyrılabilecek biri varsa o da sizsiniz. Ancak asıl mesele şu anda yapılması gerekenin bu olup olmadığı. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu içten içe bilseniz de kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi savunmaktan çekinebilirsiniz. Cesur olun ve sözlerinizin de davranışlarınızın da arkasında durun.

26 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, saat 13:36'da Başak burcuna geçiyor. Günün ikinci yarısında ekonomik durumunuzda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle mirasla ilgili gündeminiz varsa bu konu lehinize ilerleyebilir. Ay ve Uranüs arasındaki olumlu etki sayesinde sürpriz bir maddi fırsatla karşılaşabilirsiniz. Bu durum borçlarınızı eritme yönünde size iyi gelecektir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi açıdan güçleneceğin günler seni bekliyor! Bugün seni üzecek olaylardan uzak kalmayı tercih etmelisin. Yaşadığın ve karşılaştığın her şeyin ince hesaplarını yapıyor olman, yarardan çok zarar getirebilir. Maddi açıdan son derece güçleneceğin günler seni bekliyor. Ancak bugünlerde harcamalarına da dikkat etmelisin! Hazıra dağ dayanmaz sözünü yaşamak istemiyorsan; birikimlerini kazanca dönüştürmende fayda var.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Krizdeki fırsatı bulmak ve hayatınıza dahil etmek size bugün güzel sonuçlar sunabilir. Ufak tefek problemleri sakin ve ılımlı bir tutumla alt edebilirsiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde bitişler olabilir. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır. İkili ilişkilerinizde denge ve uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde daha özgür hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

26 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda inişli çıkışlı ilişki süreçlerinden geçebilirsiniz. Partnerinizle yaşadıklarınız problem haline gelebilir. Ancak fevri olmamaya dikkat etmelisiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

26 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Koyunlar sevimli hayvanlardır, ama bir tane olmak istemezsiniz! Bu yüzden bugün, grup olma fikrinden uzak durun ve herkesin yaptığı şeyi yapmaktan kaçının. Hayal kırıklığı peşinde koşmak, hayal gücü olmayan insanların yaptığı bir şeydir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay, sizin ortak paylaşımlar alanınızı işgal ediyor.Krizleri de tetikleyebilen tavrıyla, ödeme dengelerindeki sorunlara ışık tutabilir. Tahsilatlardaki kontrolsüz kararlara ve gecikmelere çözüm üretirsiniz. Duygusal zorlanmalarınızı spiritüel, mistik, metafizik öğretilerle de dengeleyebilirsiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok fazla sosyalleşmeyi tercih etmediğiniz bir gün olabilir. Daha içe dönük ve sakinsiniz. İçinde bulunduğunuz organizasyonları yönetebilecek, organize edebilecek kapasitede olmanıza rağmen zaman zaman böyle kaçma isteği duyabiliyorsunuz. Ruh dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Bilinçaltınız hareketli. Rüyalar sıklaşabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün gündemini gizli kalmış konular oluşturabilir, bilemediğin konular hakkında içsel süreçler yaşayabilirsin. İlgi duyduğun konularla ilgili sezgilerine güvenebileceğin zamanlar olmakla birlikte işlerinde yavaşlama söz konusu. Ertelediğin işlerle ilgilenmek için uygun bir gün olabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 01' 28" R
Ay
Aslan
23° 44' 10" R
Merkür
Koç
29° 35' 03"
Venüs
Boğa
19° 34' 21"
Mars
Koç
11° 17' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 10"
Satürn
Balık
17° 46' 23"
Uranüs
Boğa
23° 13' 09"
Neptün
Balık
29° 19' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 29"
Lilith
Başak
25° 00' 38"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>