Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Büyüklerinden yardım isteyebilirsin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Muhtemelen bir buluşma ayarlamak isteyen sevgiliniz veya yakın arkadaşınızdan sıcak ve samimi bir telefon alabilirsiniz. Sakın bunu ertelemeyin, eğer yapabilirseniz bu buluşmayı gerçekleştirin. İyi görünecek, iyi hissedecek ve konuşma becerileriniz bugün en yüksek seviyede olacak. Kitaplar, müzik, ruhani sanatlar (meditasyon gibi) ve diğer yaratıcı alanların tartışılması entelektüel bir canlanma sağlayabilir ve sizi bir araya getirebilir.

Bugün rakamlara karşı biraz duyarlı olabilirsiniz. Kontrol edilmekten hoşlanmıyorsunuz ve bugün patronunuz ağırlığını atıyor olabilir. Onların kibirli hallerinin size bulaşmasına izin vermeyin. Fazladan biryapmanız söylenirse anlaşmazlıklara girmeyin. Her ne kadar bu ek sorumluluk gündeminizde ve zamanlamanızda ayarlamalar gerektirse de, aslında parlamanız için iyi bir fırsat olabilir!

Parasal mevzular bugün sizin için korkunç görünüyor. Geçici bir aksilik yaşadınız fakat fazlasıyla kötümsersiniz ve resmin tamamını görmüyorsunuz. Elinize bir kağıt kalem alın, oturun ve birkaç figür çizmeye çalışın. Bu size iyi gelecek ve ilk başta olduğunuzdan çok daha iyi durumda olduğunuzu fark edeceksiniz. Ne pahasına olursa olsun, hayatınızdaki ters giden şeylerle başa çıkabileceksiniz. Sadece yapmanız gerekenlere odaklanın ve yapın!

Bazen karar vermekte ve düşünmekte gerçekten zorlanıyorsun. Bugün evini organize etmek konusunda yeni ve ilginç fikirler üretebilirsin. Bazı mobilyaların yerini değiştirmek, daha iyi bir planlama yapmak söz konusu. Ya da bazı dekorasyon eşyalarıyla ortamını güzelleştirebilirsin. Önce tozdan ve karmaşıklıktan kurtul.Yaşça daha genç bir kişi farkında olmayarak sizi üzen bir şey söyleyebilir. Kelimeler size yöneltildiyse, onları ciddiye almayın. Yol yordam bilmiyorlar! Eğer kelimeler bir başkasına yöneltildiyse de, onları savunmaya kalkışmayın. Nazik bir şekilde düzeltmeniz iyi olacaktır. Her iki durumda da, sözlerinizi kendinize saklayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmenizde fayda var. Fazla dert etmeye değmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

27 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda hareket ettiği bir güne adım atıyorsunuz. Sabahtan itibaren aktif olan Ay'ın gergin açıları nedeniyle kendinizi tehlikeye atacak hareketlerden uzak durmalısınız. Harcama yaparken farkında olmadan açılabilirsiniz dikkatli olmanızda yarar var. Merkür'ün Plüton ile yaptığı sert görünüm sebebiyle gün boyunca akademik konularınızda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Seyahat ediyorsanız yaşayacağınız gecikmeler veya aksilikler sizleri öfkelendirebilir.

27 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyüklerinden yardım isteyebilirsin! Çocukların arasında denge oluşturmak bugünlerde senin için çok zor olmaya başladı. Elinden geleni yaparken ailenden ve büyüklerden yardım istemek durumunda kalabilirsin. Bu senin hayli keyfini kaçırabilir ancak geçici bir durum olduğunu aklından çıkartma! Ancak gün sürprizlere gebe. Hiç beklemediğinteklifleri karşısında ne tepki vereceğini şaşırabilirsin.

27 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kaynaklı projelerinizde hesaplamadığınız yanılma payları karşınıza çıkabilir. Ama bu, beklediğiniz konforu ve rahatlığı size getirecek fikirleri uygulamanıza engel olmayacaktır.

27 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konulara daha gerçekçi bakabilirsiniz. Kriz yaratan koşullardan kaçınmaya çalışmalısınız. Finansal işlerinizi hallederken pratik olmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar yıpranmanıza neden olabilir. Yaşayacağınız olaylarda daha fedakâr olmaya meyilli olabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

27 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdakilerle ve kendinizle yarış halinde olabilirsiniz. Daha sakin bir tutum sergilemeli ve başarı için her gün küçük de olsa bir adım atarak ilerlemelisiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde karşılıklı denge ve uyum konusu zorlayan bir konu olurken öğleden sonra ortak maddi konu ve paylaşımlar devreye giriyor, harcamalar gündeme gelebilir, birlikte almanız gereken maddi sorumluluklar olabilir.

27 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizden birinde bir şey koparsa, düzeltmeniz gerekir! Şimdi soruna neyin sebep olduğunu ya da kimin kime ne söylediğini düşünmenin bir anlamı yok. Yıldızlar, ikinizin birlikte ilerlemeye daha fazla odaklanmanız gerektiğini söylüyor.

27 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Projelerinizi, fikirlerinizi herkesle paylaşmamaya özen gösterin.Bilgi hırsızlıkları ortaya çıkabilir. Paranoya yaratacak fikirlerden ya da bu enerjiye açık insanlardan uzak durun. Enerjinizi aşağı çekmelerine izin vermeyin. Kolektif bilinçte sıçrama yaşayabilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, herhangi bir konu ya da kavramla ilgili olarak sevgiliniz, eşiniz veya işlerinizde size yardımcı olan bir kişiyle bazı konuşmalar yapmanız mümkündür. Tane tane konuşmanız, kendinizi net biçimde ifade etmeniz gerekebilir.

27 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burcu düşünmekten bitkin düşebilirsiniz. Kendinize güveniyorsunuz ve bir şeylerin değişeceğini de biliyorsunuz. Ancak yine de düşünmekten kendinizi alıkoyamıyorsunuz. Merak etmeyin; sonunda geleceğinizle ilgili konulara şans faktörü karışacak ve hayatınızdaki her şey yeniden dengelenecek. Belki fark etmediniz, ben fark ettireyim; bu ara sizde bir güzellik var!

27 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; maddi ya da manevi anlamda yaşayabileceğin; yenilikler, değişim ve dönüşümler şu an için sana kriz gibi görünüyor olsa da geri adım atmaman gereken günlerdesin.  Önümüzdeki günlerde pişmanlık yaşamadığını görebilirsin. Ortak kaynaklarınla ilgili endişeni mantığınla çözümleyebilirsin.

27 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 38' 34" R
Ay
Aslan
18° 57' 21" R
Merkür
Koç
29° 06' 07"
Venüs
Boğa
19° 05' 08"
Mars
Koç
10° 59' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 34"
Satürn
Balık
17° 44' 43"
Uranüs
Boğa
23° 11' 47"
Neptün
Balık
29° 18' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 16"
Lilith
Başak
24° 58' 00"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>