Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dedikodulara Dikkat! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 80%

Bu, çok neşeli bir dönem değil. Bunun nedeni, hayatınızdaki bazı önemli sorunların bir kez daha kafanızı karıştırıyor ve sizi bu konuları ele almaya zorluyor olması. Evet, bunu istemiyorsunuz biliyoruz. Fakat öylece durup bu problemlerin ortadan kalkmasını dileyemezsiniz. Onlarla bir defalığına ve herkes için yüzleşmenin zamanı geldi. Ev hayatınızı daha olumlu ve neşeli hale getirmek için çaba göstermeniz çok önemli. Sevdikleriniz gidişatı belirlemek için sizden medet umuyorlar.

İnsanlar bugün çalışmalarını biraz hızlandırıyor olabilir, ancak siz biraz yavaş ilerliyor olabilirsiniz. Çalışma planınız üzerinde çalışırken kendinize karşı nazik olmaya çalışın. Bazı kolay görevlerle başlayın. E-postalarınızı yanıtlayın ve dosyalarınızı düzenleyin. Bu karmaşayı temizlerken odaklanabileceksiniz. Kafanız temizlenirken, günün görevlerini halletmeye hazır hale geleceksiniz.

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Bugün biraz parçalanmış ve dağılmış hissediyorsun. Enerjini nereye yönelteceğini de bilemiyor gibisin: gittikçe yoğunlaşmaya başlamış olan kişisel ilişkilerine mi, profesyonel projelerine mi, artistic arayışlarına mı yoksa içindeki dönüşüm hissine mi? Hepsini bir arada yapsan nasıl olur? Bunu hiç denedin mi? Tabi önce biraz vitamin alman gerekecek!Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda hayallerine ve fantezilerine olan inancını mı kaybettin? Şimdi ne istediğinize odaklanmanın ve güvenle ilerlemenin zamanı. Yeterince yansıtma ve inceleme yaptınız. Uygulamaya ve oluşturmaya başlayın. Büyük hayaller kurun ve başkalarının ilerlemenizin önünde durmasına izin vermeyin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceliklerini gözden geçirdiğin bir güne merhaba diyorsun. Çevrendeki bazı insanların üşengeç tavırları seni elinde olan işlerine daha sıkı sarılman için körüklüyor. Medya sektöründe çalışan bir Kova burcuysan esnek çalışma saatlerin seni inanılmaz derecede yormuş olabilir. İş yerindeki yakın arkadaşlarınla patronun dedikodusunu yapabilirsin. Beslenmene eskisi gibi dikkat edemiyorsun.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde veya arkadaşlıklarınızda bir çatışma içinde olabileceğiniz ya da aranızda ortak hiçbir şeyin olmadığını görmenize neden olan konular deneyimleyebilirsiniz. Biraz daha toleranslı olmayı seçin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkileriniz de çatışmaya açık durumlar söz konusu. Gün içinde eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Denge ve uyum içinde kalmaya özen göstermelisiniz. Kendinize güveniniz sayesinde ilgilendiğiniz işleri daha rahat halledebileceğiniz bir gündesiniz. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı biraz daha özenli davranmalısınız.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir süreçten geçmektesiniz. Kişisel bakımınıza ve kendinizi korumaya daha çok önem verebilirsiniz. İlişkinizde paylaşımcılık artabilir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyüklerinizle iletişim konusunda zorlanabilir, kurumlar ve patronlarınızla anlaşmakta problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde ruhsal olarak engellenmişlik ve kendini tam olarak ifade edememe gibi hislere girebileceğiniz bugün, bu geçici enerjinin farkında kalarak sabırlı olmalı, ev ve yerleşime ait değişiklikler yapmamalısınız.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişte yaptığınız hatalar bugünkü planlarınızı sekteye uğratacakmış gibi görünüyor olabilir. Ancak endişelenmenize gerek yok. Bu sorunları da kolaylıkla atlatacağınızdan emin olabilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor. İkili ilişkilerin ön planda olacağı önümüzdeki birkaç gün partnerinizle güç ve ego savaşına girmemeye özen göstermelisiniz.Ailenizden alacağınız haberler şaşırmanıza sebep olabilir. Partnerinizle evlilik üzerine konuşmalar yapabilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kovalar ne yazık ki yeterince denediğiniz ve artık sonuç alamadığınız bir döneme girdiniz. İlişkinizin artık kurtarılması son derece zor. Bugün kalbiniz kırılabilir. Buna hazırlıklı olun ve gelceği düşünerek umudunuzu yeşertin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdan oldukça emin olduğunuz bir gün içindesiniz. Düşüncelerinizde belli bir mantık ölçüsü var ve siz zamanı kendi lehinize kullanan ender kişilerden birisiniz. İleri vadede kalıcı olabilecek anlaşmalar peşindesiniz. Bugün, bazı olaylara yaklaşırken, duygusal etkileşimden uzak kalmalısınız.

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 27' 43" R
Ay
Boğa
09° 26' 03" R
Merkür
Koç
21° 24' 32"
Venüs
Boğa
09° 56' 21"
Mars
Koç
05° 18' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 28"
Satürn
Balık
17° 11' 09"
Uranüs
Boğa
22° 45' 53"
Neptün
Balık
29° 07' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 39"
Lilith
Başak
24° 08' 33"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>