Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Bazı İnsanlar İle Arana Mesafe Koyuyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 10%

Eğer kariyeriniz veya çalışmalarınız sırasında, bazı araştırmalar yapmaya veya ticarete atılmaya karar verdiyseniz, önümüzdeki gün altın fırsatları içerecek. Ama ne olduğunu kontrol etmeye çalışmayın ve karşılaştığınız insanları büyülemek için bir maske kullanmayın, neyseniz o olun. Spontane hareket edin ve sezgilerinize güvenin. Bugün amaçlarınız için sezgileriniz hizmetinizde olacak!

Bugün planlarınızı bozarsanız şaşırmayın. Spontane ve pratik yepyeni bir yaklaşımı benimsemeniz gerekebilir. Bir durum için eski yaklaşımınızın mutlaka en iyisi olduğunu varsaymayın. İşler yürümüyor gibi görünüyorsa, yeni bir şey deneyin. Aradığınız cevap düşündüğünüzden daha yakın.

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Hareketli, canlı yapın mevcut hızlı enerji tarafından gazlanacak! Senin için erişilebilir olan büyük miktarda bir fiziksel güç var ve az bir eforla yıllık hedeflerin için bile büyük ilerlemeler kaydedebilirsin. Kendine ve ihtiyaçlarına odaklanarak bu dönemden faydalan. El attığın her şeyi başarabileceğin bir destekleyici güç döneme hakim!Bu, sizin hayatınız. Dolayısıyla sizin için en iyisi neyse onu yapın. Bunun bazı kişilere hayır demeniz gerektiği ve halihazırda başladığınız işleri terk etmeniz gerektiği anlamına geldiğini unutmayın. Sizinle bağdaşmayan ama başkalarını memnun eden bir yolda ilerlemektense kendinize karşı dürüst olmak her zaman daha iyidir. Öncelikle kendinize karşı sorumlusunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir aile üyesiyle yaşadığınız duygusal bir mesele sizde kaçıp gitme ve bir yerlerde saklanma isteği uyandırabilir. Bu isteğe karşı koymayın; zira bu hareket, sorunla ilgili zihninizi boşaltmanız ve bu kişiyle yeniden karşılaşmadan önce yaralı ruhunuzu iyileştirmeniz için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Ayrıca, kendinizle ilgili birtakım oldukça rahatsız edici keşiflerde bulunabilir ve uzun süre önce unuttuğunuz eski travmaları su yüzüne çıkarabilirsiniz. Bunlarla da savaşmayın. Yalnızca onları koyverin gitsin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda alışılmadık ve hatta garip bir şey istiyorsun. Kitlelere hitap eden şey kesinlikle size hitap etmeyecek! "Herkesin" ne yaptığını, izlediğini veya okuduğuyla ilgilenmiyorsunuz. Özgür bir ruh olmak doğanızda, bu yüzden kişiliğinizin o tarafını şımartın.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhtiyaçlarından ziyade kendi isteklerine odaklanıyorsun. Bu durum finansal açıdan olumsuz etkilenmene neden olabilir. İkili oynayan insanlar ile arana mesafe koymak istiyorsun. Açık sözlülüğün ön plana çıkabilir. Kendini işinin sahibi bir Kova burcuysan çalışlarından bazılarının sorumsuz olduğunu fark edebilirsin. İlişkin konusunda karşı tarafın oldukça olgun ve anlayışlı olması kendini şanslı hissetmeni sağlıyor

22 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkileriniz ve onların olaylara yaklaşımları ile ilgili bazı ani sorunlara bağlı içgüdüsel tepkiler verebilirsiniz. Herkesin sizlerle aynı fikirde olması mümkün olmayacaktır. İyi bir dinleyici olmalısınız.

22 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular önem kazanabilir. Bazı işlerinizi bu nedenle ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Ev hayatınızda değişiklikler meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde konuların üstesinden daha rahat gelebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekler var. Planlarınızdaki değişiklikler uzun vade de iyi sonuçlar getirebilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araştırma yapmak, bilgi ve veri toplamak ayrıca duygularınızı da takip etmek için oldukça uygun bir gün. Bugün kendinizi daha bütünsel hissedebilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün İkizler burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Bu yeni ay sosyal ilişkilerinizin zenginleşmesiyle birlikte size yepyeni bir aşk getirebilir. Önümüzdeki bir ay tutku ve heyecanlarınızın daha fazla peşinde olabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalde ilginizi asla çekmeyecek aktiviteler bugün size fazlasıyla cazip geliyor olabilir. Yeni şeyler denemenin tam zamanı!

22 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay romantik konuların ön plana çıkarıyor. Çocuklarınızla ve partnerinizle ilişkileriniz önümüzdeki günlerde ön planda olacaktır.Yeni hobiler edinebilir, sizi mutlu edecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak için de bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kovalar eşlerinizin bugün size ihtiyacı var. Biraz düşük modda ve umutsuz hissedebilirler. Onlara yanında olduğunuzu hissettirin. Etrafınızdaki insanların can sıkıntıları ile sizleri boğmalarına izin vermeyin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgileriniz güçleniyor. Akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız. Uzun süredir görüşemediğiniz sevdiklerinizi, özlediğinizi fark ediyorsunuz. Yakın dostlarınızla birlikte ortak çalışmaların içinde olacaksınız. Bugün, finans konuların gündeme gelmesiyle aklınız karışabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 43' 45" R
Ay
Koç
28° 20' 57" R
Merkür
Koç
20° 47' 06"
Venüs
Boğa
09° 00' 25"
Mars
Koç
04° 43' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 47"
Satürn
Balık
17° 07' 30"
Uranüs
Boğa
22° 43' 16"
Neptün
Balık
29° 05' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 11"
Lilith
Başak
24° 03' 31"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 06/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>