Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Maddi Kayıp Yaşamak İstemiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Bu kesinlikle diğerlerinden daha eğlenceli bir gün olacak. O halde neden surat asıyorsunuz? Mutluluk sizi rahatsız ediyor olabilir mi? Oysaki burcunuzun hayat amacı eğlenceli ve macera dolu olmak. Ancak, bu sadece bir amaç, "kesin" bir durum değil. Buna rağmen, günün neşeli havasıyla ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Bir yerden bir yere geçip durarak, aslında hiçbir yerde olmadığınızı hissedebilirsiniz. Birçok farklı görevi üstlenmeye çalışmak yerine, bugün sadece enerjinizi büyük bir mesele üzerinde yoğunlaştırarak harcamak daha iyi olur. En aşağıdan başlayın ve yukarı doğru çıkmaya çalışın. Sorunun kökenine ulaşın ve diğer ilgili sorunların çoğunun çabaladığınız için çözüldüğünü göreceksiniz.

Hayatınızın giderek dengesiz bir hale büründüğünü hissediyorsanız, bugün bazı değişiklikler yapmanın tam zamanı. Zamanınızın çoğunu başkalarına yardım etmekle ve kendinizi boş vermekle geçiriyorsunuz. Eğer bu hızda devam ederseniz, kendi kendinizi mahvedecek ve artık diğerleri için de faydasız hale geleceksiniz. Her gün yarım saat veya 1 saati yalnızca kendinize ayıracağınıza söz verin. Böyle bir zamanınızın olmadığını söyleyebilirsiniz fakat biz de diyoruz ki bunu yapmanız şart.

Yeni bir arkadaşlık başlatabilirsin. Rahat ve içinden geldiği gibi sohbet edebilirsin. Tren veya uçak seyahati gerçekleştiriyorsan, yanında oturan kişiyle bir konuşma başlatabilirsin. Çok fazla ortak şeyiniz olduğunu fark edebilirsin. Bu kişiye telefon numaranı ya da kartvizitini vermekten çekinme. Çevre edinmek güzeldir!Son zamanlarda elinizden gelen her şeyi yapıyor, hatta biraz aşırıya kaçıyor olabilirsiniz. Bazen başarıya giden yol, tam zıt yöndedir. Hayatın pek çok güzelliğinden kendinizi mahrum etmek yerine niçin zaman zaman kendinizi ödüllendirmiyorsunuz? Koca bir dilim cheesecake'i tadına vara vara mideye indirmek size bir haftalık bir doyum hissi bahşedebilir. En nihayetinde, dengeli bir beslenme ve spor, bir süre aç kalıp kendinizi zorlamaktan çok daha iyi sonuçlar verir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Partnerinizle ilgili, konuşulması gereken bir sorun varsa, şimdi tam sırası. Sırf ilişkiyi dengede tutmak için bunu ertelemeyin. Tadınız kaçmasın diye duygusal gerilimi de tek başınıza sırtlanmayın. İşler kolay ilerlesin diye gerçeklerden kaçmanın kimseye en ufak bir faydası dokunmaz. Kendinize, çevrenizdeki insanlara ve hislerinize karşı tamamen dürüst olun.

17 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, insanların ne hakkında konuştukları, nasıl hissettikleri ve onları nasıl bir araya getirecekleri konusunda şaşırtıcı derecede güçlü bir his elde etmenizi sağlayan enerji türüyle dolusunuz. Herhangi bir grup etkinliğine, hatta çevrimiçi olarak katılıyorsanız, resmi olarak veya manevi olarak adım atmalı ve liderlik rolü üstlenmelisiniz. Başka hiç kimsenin sunmadığı bir şey var ve bu da başarıyı sağlamaya yardımcı olabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününü evde sakince tamamlamak isterken alacağın telefonlar bir anda gününü hızlandırabilir. İşleri bir an önce halletmek istiyorsun. Ailesi ile birlikte yaşayan bir Kova burcuysan aile bireyleri dağınıklığından şikâyet edebilir. Özel sektörde çalışan bir Kova burcuysan çalışma alanın ile alakalı soru işaretleri kafanı meşgul edebilir. Maddi olarak bir kayba uğramak istemiyorsun.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili bir konuda partnerinizle ya da ortağınızla aynı fikirde olmayabilirsiniz. Kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz ve fikirlerinizi sürekli savunmamalısınız.

17 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında parasal konularda daha uyanık olmak gerek. Bu konuda fedakarlıklar da gündeme gelebilir. Öğle sonrasında daha fazla hareket ve ziyaretler mümkün.

17 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişle ilgili bir takım konular tekrar edebilir. Aynı tepkileri vermemek kilidi açacaktır. Bazı konularda hatalarınızı kabul etmek size iyi gelecektir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

17 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle yaşayacağınız sorunları sessiz kalarak çözemeyeceğinizi siz de biliyorsunuz. Ondan bir adım beklemek yerine siz ona yaklaşmalısınız.

17 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır. Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilir, bütçe planlaması yapabilirsiniz.Ay'ın Koç burcuna girişi ile yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanıyor. Akşam saatlerini kardeşlerinizle, kuzenlerinizle veya komşularınızla değerlendirebilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgi, romantizm ve tutkuyu yöneten gezegen Venüs'ün gücüyle, bu dönem sizin için son derece eğlenceli olacak. Çocuk sahibi olma konusunda istekliyseniz partneriniz ile açıkça konuşabilirsiniz. Vücudunuzu susuz bırakmayın.

17 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz. Başlattığınız işi sabırla tamamlama ve sorumluluk duygunuz yoğun olduğu için, bugün birçok kombinasyon çalışmayı beraber yapacaksınız. Evinizle ilgili değişim yapmak ve eşyaların yerini değiştirmek isteyebilirsiniz. Rutin işler için güzel bir hafta sonu. Ellerinizi kullanırken dikkatli olun.

17 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 59' 29" R
Ay
Boğa
02° 19' 22" R
Merkür
Koç
21° 00' 16"
Venüs
Boğa
09° 20' 26"
Mars
Koç
04° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 36"
Satürn
Balık
17° 08' 48"
Uranüs
Boğa
22° 44' 12"
Neptün
Balık
29° 06' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 02' 04"
Lilith
Başak
24° 05' 19"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>