Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gerginliğin Üzerinde Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 50%

Romantik ilişkilerin bugün bazı değişikliklerden geçiyor olabilir. Eşinizle nasıl başa çıkacağınıza dikkat ediyorsanız, bu değişiklikler en iyisi olacaktır. Yepyeni bir samimiyet alanı keşfetmeye karar verebilirsiniz. Ya da bir nişan, düğün ya da gelecekteki bir çocuk için planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Bu, mevcut bir ilişkiyi sağlamlaştırmak veya potansiyel yeni ruh eşiyle güçlü bir şeye başlamak için iyi bir zamandır.

Aklınızda çok fazla fikir var. Zihinsel enerjiniz yükselecek ve aklınız olağandışı derecede keskin olacak. Çözümü bir sorunu çözerken bulabilirsiniz. Kafanızda çok fazla yaratıcı stratejiniz olacak. Bu fikirleri iyi bir amaç için kullanın. Yaklaşımınızı arkadaşlarınızla,arkadaşlarınızla ve aile üyelerinizle paylaşın. Diğerleri de, faydalı önerilerde bulunmanız konusundaki yeteceğinizden etkilenecekler. Bugün işleri yoluna sokmak size keyif verecek!

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Enerjini yapıcı şeylere kanalize et ve insanlarla önemli bağlantılar sağlamaya çalış. Yapıcı eleştiriler ve manipülasyon arasında ince bir çizgi vardır. Sonuncusundan kaçınmalısın. Senin için engel oluşturan bir şeyler olduğunu fark edebilirsin. Aslında bu kısıtlama senin hayrına; yoksa her eylemin abartılı olması sebebiyle çeşitli sıkıntılara davetiye çıkarabilirdi. Enerjine güven ve içgüdülerini takip et.Partnerinizle ilgili, konuşulması gereken bir sorun varsa, şimdi tam sırası. Sırf ilişkiyi dengede tutmak için bunu ertelemeyin. Tadınız kaçmasın diye duygusal gerilimi de tek başınıza sırtlanmayın. İşler kolay ilerlesin diye gerçeklerden kaçmanın kimseye en ufak bir faydası dokunmaz. Kendinize, çevrenizdeki insanlara ve hislerinize karşı tamamen dürüst olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini fazlasıyla ciddi hissediyor olabilirsin. Bilsen de bilmesen de, neşelenmeye ihtiyacın var. Eğer biri seni komedi içerikli bir gösteriye davet ederse, kesinlikle git. Neşelenmeye odaklanman belki bir yarım saatini alır ama geceyi emin ol yerlerde yuvarlanırken tamamlarsın. Ayın en iyi gecesi olacak! Eğer becerebilirsen, kendini tahmin etmeye çalışmadan dur.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Destek için arkadaşlarınıza güvenebileceğiniz iyi biliyorsunuz. Neler yaşadığınıza dair utanç duymanın zamanı değil! Bütün insanlar seni sen olduğun için seviyor ve onlar da bazı hatalar yaptılar. Hazır olmanız için açık kollarla hazır ve bekliyorlar, bu yüzden bugün bu kontağı kurun.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne gergin başlasan dayerinde olan olumlu gelişmeler biraz moralini yerine getiriyor. Çevrende olan sorunlara kayıtsız kalmıyorsun. Biraz söylenerek yardım ediyorsun ama insanlar onlara yardım ettiğin için mutlu oluyor. Modunu düşüren insanlar ve eleştirilere karşı bugün tahammülün yok. Israrcı davranan arkadaşların ile tartışabilirsin.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdealleriniz için mücadele etmekten vazgeçmemeniz gereken bir gün. Kendinizi doğru ifade ederek yeni hedeflerinize hızla ilerleyebilirsiniz. Evde kalmaya devam edin.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapacaksınız aceleci davranmamalısınız. Kararlarınızı yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde her şeyi açık yüreklilikle dile getirmeyin. Kişisel çekiminizin arttığı bugünlerde ikili ilişkilere uyum sağlayabilirsiniz. Sosyalleşmeniz çok önekli.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Alışveriş ve harcamalar gündeme gelebilir. Maddi konularda daha titiz ve uyanık davranmalı, hesabınızı ve bütçenizi gözetmeyi ihmal etmemelisiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tanışacağınız yeni biri aracılığıyla hayatınıza birçok insan girecek. Bu kişilerle ilişkilerinizi iyi tutmaya çalışın. İleride onlar aracılığıyla yeni birfırsatı bulabilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Balık burcundaki seyahatine devam ediyor. Gelirler, giderler ve bütçe yönetimiyle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir.Finansal konularda duygusal karar almaya yatkın olursunuz. Neptün ile Venüs arasındaki sert etkileşim maddi konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini anlatıyor.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler, hediyeler var.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kovalar bugün arkadaşlarınızın size karşı olan samimiyetlerini sorgulayacaksınız. Her ne olursa olsun sizin aklınız yine de o özel kişide. Bugünlerde yatırım yapmak için yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz. Ancak siz yine de büyük riskler almayın.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostlarınızla bir arada olmak için uygun bir gün. Bazı eski arkadaşlarınızı özlediğinizi hissetmeniz ve onları aramanız için, size iyi bir fırsat olacak. Bugün, parasal olaylarınızı mantıklı bir yaklaşımla çözerek, arkadaşlarınızla bir arada olabilirsiniz. Entelektüel ortamları sevdiğiniz için, organizasyon yaparak, bu tür yerlere gidebilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 38' 13" R
Ay
Boğa
12° 03' 60" R
Merkür
Koç
21° 33' 45"
Venüs
Boğa
10° 09' 41"
Mars
Koç
05° 26' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 01"
Satürn
Balık
17° 12' 00"
Uranüs
Boğa
22° 46' 31"
Neptün
Balık
29° 07' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 14"
Lilith
Başak
24° 09' 45"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>