Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Aklında Sorular Belirebilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 10%

Yaratıcı zihninize odaklanın. Bugün, sağlıklı ve güçlü büyüdüğüne emin olacağınız kalp tohumları açısından çok verimli bir zaman. Çok mutlu olabilirsiniz fakat kesinlikle kolay olmayacak. Sizin için anahtar kelime, sakinliğinizi korumak. Karşınıza çıkan küçük sorunlara aşırı tepki göstermeyin. Ufak tefek didişmelerden çok daha fazlasısınız. Onlarla zaman kaybetmeyin.

Psişik duyularınız bugün oldukça aktif olabilir. Bir su burcu olarak, siz zaten empatik birisisiniz. Bu, anında duygusal enerjiyi yakaladığınız anlamına geliyor. Birisini yüz yüze görmeden de onun kötü bir durumda olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bunu odanın diğer ucundan bile hissedebiliyorsunuz! Ve her zaman birinin ses tonundan onun nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Bugünyerindeki gizli kalmış şeyleri yakalayabilirsiniz. Edindiğiniz izlenimlere güvenin.

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Senin için kudretli bir gün. İnatçı hislere sahip olabilir ama bil ki karşı koymakta olduğun şey aslında tam da ihtiyacın olan şey. Hayatında büyük değişimler gerçekleştirme fikrini değerlendir; bu değişim sen ve ilişkide olduğun insanlar için sağlıklı bir dengeyi de beraberinde getirebilir. İlişkilere olan yaklaşımını ve başa çıkış yöntemlerini yenilemek için de mükemmel zamanlar içerisindesin.Günün göksel enerjileri talepkar olacak. "şartlara uygun" olup olmadığın konusu üzerine kafa yorup durduğun için gezegenler, arsız bir şekilde, bu soruna, uygun olmadığın şeklinde cevap gönderiyorlar! Çünkü çok hızlı hareket ediyorsun! Şu anda yaptığın yön değişikliği oldukça temel ve ciddi fakat sen bunu hafife alıyorsun. Daha da derine kazmaya devam et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak çok azimlisiniz. Gözünüze zor görünen bir görev bugün özellikle de derinlemesine bir araştırma ya da çalışma gerektiriyorsa, kolaylıkla hallolacak. Bugün zihniniz berrak ve ayaklarınız sapasağlam yere basıyor. Sağduyunuz da had safhada. Bugün halledilmesi gereken tüm işlerinize el atın ve yarına bir şey bırakmayın.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Daha güvenli zamanlarda,ortağı veya meslektaşınızla seyahat planlayabilirsiniz. . Ne planlıyorsanız, gelecekteki başarınız için hevesinizi ve iyimserliğinizi heyecanlandırmalıdır. Başkaları ile ticari ve kişisel ilişkiler sıcak, samimi ve teşvik edici olmalıdır.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığına her zamankinden daha dikkat ettiğin bir gündesin. Sana yakın bir arkadaşının sağlık sorunu seni de etkiliyor. Ailen ile çözüme kavuşturmak istediğin bazı konular olabilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan sevgilin ile uzunca bir muhabbet edebilirsin. Ancak bu sohbetinizde aklına takılan bazı sorular olabilir. Maddi anlamda çeşitli yenilikler gündeme gelebilir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda geçmişte yapmış olduğunuz hatalara benzer kararlar gündeme gelebilir. Karşınıza gelen yeni ve cazip tekliflere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Evde kalmaya devam edin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yapacağınız görüşmeler sizi yeni başlangıçlara sürükleyebilir. Yeni eğitim ve toplantılar planlayıp düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizde sıkışmalar olabilir. Bu zamanlarda kişisel açıdan önem verdiğiniz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size de iyi gelecektir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunlarınızı dostlarınızla paylaşarak onlardan gelecek çözüm önerilerine açık olabilirsiniz. Ancak buradaki hassas denge söyleneni harfiyen yapmak olabilir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem Venüs retrosu başlıyor hem de Mars Balık burcuna geçiyor. Mars Balık burcunda kaygan bir zeminde ilerlerken özellikle maddi konularda,ve para konularda gereksiz risklerden, girişimlerden uzak durmalısınız. Maddi konularda kendinizi yıpratmamaya çalışmalısınız. Ayrıca özgüveninizin zedelenmesine izin vermemelisiniz. İkizler burcundaki Venüs retrosunda en çok dikkat etmeniz gereken konu ise aşk ve de sevdikleriniz. Kalbinizi kıranlar ve sonra yeniden barışmak isteyenler, tekrarlayan aşk kalıpları, giden ve geri gelen aşklar bu dönemde ikircikli, çifte durumlara özellikle dikkat etme ihtiyacı doğurabilir. 

13 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs retrosu başlıyor; 25 Haziran'a kadar aşk ve flört alanında karmaşalar söz konusu olacak. Çocuk düşünüyorsanız tekrar konuşmalar gündeme gelecek.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk, sevgi ve mutluluk gezegeni Venüs bugün itibariyle geri hareketine başlıyor. 25 Haziran'a kadar aşk hayatında kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.Bu süreçte eski ilişkilerinizle tekrar iletişime geçebilirsiniz. Mars'ın Balık burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kovalar uzun süredir dargın olduğunuz birisi ile aranızdaki buzlar yakın zamanda eriyecek. Bu her iki taraf için de fayda sağlayacaktır. Uzun süredir hissettiğiniz bütün stres ve geriliminiz bugün yok olacak.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, pratik yönlerinizi kullanmak için olumlu bir gün. Sosyal aktivitelere ağırlık verecek ve özel dostlarınızla duygu paylaşımları yaşayacaksınız. Partnerinizin size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttıracaktır. Çocukları olanlar, bugün onlardan belli bir disiplin ve kurallara bağlı bir davranış şekli bekleyebilirler.

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 27" R
Ay
Terazi
09° 41' 31"
Merkür
Boğa
04° 39' 23"
Venüs
Boğa
24° 20' 20"
Mars
Koç
14° 14' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 01"
Satürn
Balık
18° 02' 04"
Uranüs
Boğa
23° 26' 38"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 13"
Lilith
Başak
25° 26' 25"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>