Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Tecrübeli Kişilerden Tavsiye Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, verdiğiniz kadarını aldığınızdan emin olun. Bazen birini sevdiğinizde, ona olan inanılmaz sevginizi göstermek için sürekli vermek istiyorsunuz. Sizin için ihtiyacınız olan değerli enerjiyi harcamamaya çalışın. Ayrıca, bir insana ne veriyorsanız karşılığında da o kadar şey aldığınızdan emin olun.

Övülme ihtiyacınızı feda etmeniz gerekebilir. Yapılması gereken işler olabilir ve sosyalleşmek için çok zamanınız olmayabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelme gereksinimi duyuyorsanız, bunu daha sonra yapın. Hevesli doğanız ve sosyal kişiliğiniz kendini boşaltacak bir yer arıyor. Ancak enerjinizi başka şeylere kanalize etmeye çalışın ve yapılması gereken projelere odaklanın. Oyun oynamayı günün ilerleyen saatlerine bırakın.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Tango dansçılarıyla dolu bir odada, partnerinle müziğin keyfini çıkarabilirsin. Gökyüzü hassaslığını ve şehvetini arttırıyor. Bu da seni, vahşileşmek yerine; söz konusu partnerin olduğunda daha yavaş ve ağırdan alarak hareket etmeye itiyor. Bu sıcaklık, her ikiniz için de heyecan verici olacak!Kendini fazlasıyla ciddi hissediyor olabilirsin. Bilsen de bilmesen de, neşelenmeye ihtiyacın var. Eğer biri seni komedi içerikli bir gösteriye davet ederse, kesinlikle git. Neşelenmeye odaklanman belki bir yarım saatini alır ama geceyi emin ol yerlerde yuvarlanırken tamamlarsın. Ayın en iyi gecesi olacak! Eğer becerebilirsen, kendini tahmin etmeye çalışmadan dur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar seni motive eden şeyin ne olduğunu anlamıyorlar bile. Ama senin için bu problem değil, çünkü başkaları ne düşünürse düşünsün sen yapman gerekeni yapıyorsun. Ama bugün davranışlarını açıklamak isteyebilirsin, ama kendini ifade etmek zorunda hissettiğin için değil. İnsanlar sana bunu sormayacaklar bile. Bu daha çok yaptığın şeyleri kendine diğer insanlar üzerinden anlatmak istediğin için gerçekleşecek.

15 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu son birkaç hafta sizin dengeniz için iyi. Bu, hayata normalden daha fazla dahil olma ve neler yapabileceğinizi gösterme meselesiydi. Büyük olasılıkla başarıların ve aksaklıkların bir karışımına sahiptiniz ancak genel olarak iyileştirmeler istikrarlıydı. Kendinizle ilgili iyileştirilmesi gereken şeyleri fark etmiş olabilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurmaya hazırlanan bir Kova burcuysan bu konuda hazır olmadığını düşünebilirsin. Maddi ve manevi hazırlanmak için kuracağın işte tecrübeli insanlardan tavsiyeler alıyorsun. Maddi olarak kendini rahat hissettiğin bir dönemdesin. Kamu personeli bir Kova burcuysan, gün içinde yöneticinle birtakım konularda fikir ayrılığına düşebilirsin.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde fedakarlık temalarının ön plana çıkacağı özel bir gün. Hayatınıza dair yeni kararlar alabilirsiniz. Disiplinli olmalı ve yaptığınız işte tek bir alana kanalize olmalısınız.

15 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızdaki mücadele etmeniz gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Cesaretiniz tüm olayların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

15 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sosyal yaşantınızda uzun yollar yapmaya ve yenilikleri hayatınıza almaya niyet edebilirsiniz. Maddi manevi her alanda bereketiniz artacak.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ajandanızı biraz esnek tutarsanız karşınıza çıkan fırsatları kaçırmamış olursunuz. Bu fırsat işinizle ilgili olabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Finansal konular bugün ön planda olacaktır.Ay ve Mars kavuşumu dürtüsel harcamalar yapmanıza sebep olabilir. Yeni gelir kapıları arayabilir, kazançlarınızı arttırma kararı alabilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kovalar bugün etrafınızdan sıklıkla alıngan olduğunuz ile ilgili laflar duyabilirsiniz. Maddi açıdan gelir elde ediyorsunuz. Bu gelirinizi eğitiminiz konusunda harcamanız önerilir. Aile üyelerinizin sizi strese sokmasına izin vermeyin.

15 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, tepkilerinizi ve düşüncelerinizi saklama gereği duyacaksınız. Yakın çevrenizde dostlarınıza gizemli davranışlar sergileyerek karşı tarafın fikirlerini öğrenmeden, açıklama yapmaktan kaçınıyorsunuz. Planlı davranışlarınızın, yanlış anlaşılmasından çekinmiyor ve kendinize her konuda güveniyorsunuz.

15 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 36' 36" R
Ay
Boğa
11° 39' 43" R
Merkür
Koç
21° 32' 19"
Venüs
Boğa
10° 07' 38"
Mars
Koç
05° 25' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 37"
Satürn
Balık
17° 11' 52"
Uranüs
Boğa
22° 46' 25"
Neptün
Balık
29° 07' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 09"
Lilith
Başak
24° 09' 34"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>