Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Seni Heyecanlandıran Biri Var Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 10%

Arkadaş edinmeye ve insanları etkilemeye hazırsınız. Yeni insanlarla tanışırken kendinizi güvende hissedeceksiniz. Sevgilinizle birlikteyken veya arkadaşlarınızla takılırken güçlü bir çekicilik hissi yayıyor olacaksınız. Enerjiniz yüksek olacak ve insanlar için bir şeyler yapmaya hazır olacaksınız. Konuşma yapma fırsatınız varsa, anında izleyicilerin kalbini kazanacaksınız. Akşam yemeğinde komik hikayelerinizle bir grup arkadaşınızı veya sevdiklerinizi eğlendirebilirsiniz.

Bugün fiziksel benliğinizi mükemmelleştirmek için hazır olabilirsiniz. Sağlığınızı iyileştirmeyi umuyor olabilirsiniz. Enerjiniz son zamanlarda düşükse, daha fazla vitamin almaya başlamak isteyebilirsiniz. Beslenme seviyenizi arttırarak, daha fazla fiziksel olarak aktif olmak için gerekli enerjiye yakında sahip olacaksınız. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca spor salonunda yeni bir antrenman programına başlayabilirsiniz. Ya da bisiklete binmek veya koşu yapmaktan hoşlanabilirsiniz.

Bugün bir dönüm noktası yaşarsanız şaşırmayın. Buna ister kriz deyin ister farkına varma deyin, hayatınızda bir yön seçip diğerini devre dışı bırakmanız gereken zamanlardan biri. Tabii ki, sizin gibi insanlar belirsizlikten nefret ederler. Asla tereddüt etmezsiniz ve zorlukların üstesinden gelirsiniz. Bugün hedefinize tam gaz ulaşacaksınız ancak ayaklarınız yere basana kadar birkaç endişeli an yaşayabilirsiniz.

Güne hükmeden uyuma tam anlamıyla minnettar kalacaksın. Geçtiğimiz birkaç günün çatışmacı ve uyumsuz modundan sonra, artık biraz dinlenebileceksin. Yorgun bitap hissediyorsun, unutma ki iyi şeyler için yoruldun. Ayrıca bugün insanların üzerine yüklediği yüklerden tamamen kurtulmak için karşına güzel fırsatlar çıkacak.Aynı oyunun tekrar tekrar perdelenmesini istemiyorsanız, oyunculara katılmayın. Kurban rolüne bürünerek manipülasyona ve diğerlerince kontrol edilmeye davetiye çıkarıyorsunuz. Tekrarlayan bir örüntüyü durdurmak için sorumluluğu kabul edip iyileşme sürecinde önemli bir rol olynadığınızın farkına varmanız gerekiyor. Değişme gücü ve cesaretine sahip olduğunuzu unutmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir sosyal etkinliğe katılma fırsatı hayatınızda son dakikada gelişecek büyük bir değişime yol açabilir. Daima ileriye dönük plan yapan biri olduğunuz için ilk düşünceniz bunu geri çevirmek yönünde olabilir, ancak böyle yapmamalısınız. Uzun vadede büyük değişiklikler getirecek önemli bağlantılar kurabilirsiniz. İki dirhem bir çekirdek giyinip kendinizi gösterin. Muhtemelen çok iyi vakit geçireceksiniz!

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda paranıza karşı dikkatli olun ve hiçbir şey almayın. Banka ekstreniz tarafından yanıltılabilirsiniz. Son giderlerin tümü henüz açıklanmamıştır. Birkaç gün daha alışveriş maceralarını bırakın. Bir arkadaşınız size küçük bir kredi için yaklaşabilir. Eğer öyleyse, şu anda cömert olmayacak bir konumda olmadığınızı bildirin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki bazı insanların çıkarcı olduklarını görüyor ve ilişkilere karşı olumsuz duygular güdüyorsun. Ancak bu durumu tersine çevirebilecek birisi ile karşılaşmak sende bambaşka hisler uyandırabilir. Bu durum seni heyecanlandırarak gün içindeki rutinleri etkiliyor. Birtakım sakarlıklar yapabilirsin. Ailene bu durumu anlatmak istiyorsun. Fakat ailen hevesini kırabilir. Akşam saatlerinde bu kişiye mesaj atabilirsin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde veya arkadaşlıklarınızda bir çatışma içinde olabileceğiniz ya da aranızda ortak hiçbir şeyin olmadığını görmenize neden olan konular deneyimleyebilirsiniz. Biraz daha toleranslı olmayı seçin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda karışık durumlar olabilir. Geçmiş ile ilgili konuların tekrar açılması canınızı sıkabilir. Oradan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Size daha fazla huzur veren yerlere doğru gitmek iyi gelecektir. Gün içinde babanızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele bilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda değişiklikler talep etmeniz şaşkınlıkla karşılanabilir. Kendinizi iyi ifade edebilmeye çabalamak bugünün genel konusu olsa da karşı tarafı da dinleyin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğiniz konulara odaklanabileceğiniz, aşk ve sevginin peşinden koşabileceğiniz bir dönem başlıyor. Güneş'in burç değiştirmesiyle aşkta, tutkuyla yaklaştığınız her konuda hevesli olabilirsiniz. Sevdikleriniz ön plana geçiyor.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızdaki insanlarla etkileşim içinde olmak sizi olumlu bir biçimde etkileyecektir. Sevdiklerinizle beraber olmak enerjinizi yükseltecek.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in İkizler burcuna girişi ile aşk hayatınız, hobileriniz ve flörtleriniz ön plana çıkıyor. Önümüzdeki bir aylık dönemi hayatın keyifli yönlerine odaklanarak değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Boğa burcundaki seyahati ailevi konuları ön plana çıkaracaktır. Akşam saatlerinde aile üyelerinizden sürpriz haberler alabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli Kovalar, hayat son zamanlarda oldukça durağan geçiyor ve hayatınızda yeni bir heyecan arayışındasınız. Bu durumda çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Ancak şu aralar partnerinizin canı sıkkın ve kafası farklı sorunlarla dolu. Bu durumda onları sıkıştırmamalısınız.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin gücünü; yaratıcılığınızla birleştirerek, ortaya başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz. Çevrenizde gelişen olayları lehinize çevirmek elinizde. Bugün, dostlarınızla bir araya gelerek, onların fikirlerini alabilirsiniz. Ortak çalışmalarda başarılı olacağınızı biliyor ve kendinize güveniyorsunuz. İçsel sezgilerinize güvenmelisiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 46' 59" R
Ay
Koç
29° 09' 53" R
Merkür
Koç
20° 49' 46"
Venüs
Boğa
09° 04' 31"
Mars
Koç
04° 46' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 34"
Satürn
Balık
17° 07' 46"
Uranüs
Boğa
22° 43' 27"
Neptün
Balık
29° 05' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 22"
Lilith
Başak
24° 03' 53"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>