Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İlgi İsteyebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2020, Salı

Aşk 30%
Para 100%
Sağlık 60%

İşler şu anda biraz tahmin edilemez durumda. Neredeyse her şey olabilir, bu yüzden açık fikirli olun. İnsanların garip şekillerde davrandığını fark edebilirsiniz: çocuklarınız normalden daha duygusal olabilir veya eşiniz karakteri dışında bir şey söyleyebilir. Bugüne spontane yaşamak için bir fırsat olarak bakın. Anı yaşamak için elinizden geleni yapın, insanların davranışlarını kontrol etmeye çalışmayın.

Bugün bütün bu telaşın ne hakkında olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu durum etrafınızdaki insanların hiçbir şey yapmadığından kaynaklanıyor olabilir. Bu melodramada doğru çekilmediğinizden emin olun. Olası yanlış anlamalar için açıklama yapın ve gerçeği gördüğünüz gibi ortaya çıkarın. Başkalarının cephe arkasına gizlenmelerine izin vermeyin ve aynı şeyi yapmadığınızdan emin olun. Herkesin nasıl hissettiğinizi bilmesi önemlidir.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Çocukların ve ailenle vakit geçirebileceğin bir gün. Ailenle dışarı çıkma organizasyonu yapabilirsin. Enerjinin değişmesi gerek ve ortam değişikliği bunu sağlamak için yeterli görünüyor. Günlük bir gezi düşün ya da seni etkileyecek küçük bir maceraya atıl. Tek bir yerde kalmak istemiyorsun. Huzursuzluk, yerinde duramama seni sıradan yerlerden uzaklaştırmaya eğilim gösteriyor.Önemli bir sosyal etkinliğe katılma fırsatı hayatınızda son dakikada gelişecek büyük bir değişime yol açabilir. Daima ileriye dönük plan yapan biri olduğunuz için ilk düşünceniz bunu geri çevirmek yönünde olabilir, ancak böyle yapmamalısınız. Uzun vadede büyük değişiklikler getirecek önemli bağlantılar kurabilirsiniz. İki dirhem bir çekirdek giyinip kendinizi gösterin. Muhtemelen çok iyi vakit geçireceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız bugün zirvesinde olacağı için yeni ve alışılmadık şeyler denemekten büyük bir keyif alacaksınız. Eski bir probleme ya da yaratıcı bir çözüme muhtaç olan yeni bir probleme, eşsiz bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Bütün bunlar için neredeyse hiç çaba göstermeyecek gibi görünüyorsunuz. Sınırlarınızı keşfetmek için kendinize izin verin ve o sınırların ötesine geçin. Yaratıcığılınızın sınır tanımadığını görürseniz hiç şaşırmayın.

19 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün göksel enerjisi ile tatilde olduğunuzu hissedeceksiniz. Bu gezegen konfigürasyonu genellikle insanlara taze bir zihin ve sakin bir eğilim hissi verir. Bir zamanlar bu kadar karmaşık görünen sorunlar artık basit ve aşılabilir görünüyor.

19 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde fikirlerini paylaşabileceğin insanlar bulamamak seni üzebilir. Bu durum seni germiş olsa ki ailenden de sakin olman konusunda eleştiri alabilirsin. Sakin kalmak senin için önemli bir durum. Yakın bir dostundan mesaj almak seni çok mutlu ediyor. Onunla sohbet etmek isteyebilir, kafanı bu şekilde dağıtmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan sevgilinin bazı ilgisiz tavırları seni düşündürebilir.

19 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde bazı zıtlaşmalar ya da ilişkilerde mesafe koyma ihtiyacınız artabilir. Ya da size yapılan haksızlıkların bir özrü ile karşılaşabilirsiniz.  Sizler de daha şefkatli olmayı seçin.

19 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yorucu koşullar altına girebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz koşullar oluşabilir. İşle ilgili sıkışmalar moralinizi bozabilir.

19 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde endişelerinizin sizi tamamen kontrolü altına almasına izin vermeyin. Sakin olun ve sadece anın getirdiği güzellikleri kucaklamanın önemine dikkat edin

19 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde ruhsal olarak motivasyonunuzun, sevginizin ve anlayışlı tavırlarınızın yükseldiği, kendinizi iyi hissettiğiniz, hayatınızdaki olası sorunlara çözüm bulabileceğiniz bir süreçte iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda etkili iletişim kurabilir, görüşmeler yapabilir, yolculuklar, eğitimler, iletişim ve haberleşmeden yana şanslar elde edebilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aradığınız cevabı bulmak için biraz daha derinlere bakmalısınız. Daha detaylı düşünün ve istediğiniz cevabı alın.

19 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcunda devam eden seyahati yakın çevrenizle ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. İletişim trafiğiniz hızlanacaktır, geçmişte kalmış kişilerden haber alabilirsiniz.Flörtlerinizde gerginliklerle ve huzursuzluklarla karşılaşabilirsiniz. İletişim problemlerine karşı hazırlıklı olmalısınız, kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun.

19 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olağan işler bugün fazlasıyla zamanınızı alacak. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız küçük detaylara aldırmazlık etmeyin. Çünkü ileride karşınıza çıkan sorunların kaynağı onlar olabilir. Hayatınız çok monoton. Bu da sizi bunaltabilir.

19 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çevrenize mükemmel bir enerji yayıyorsunuz. Yaydığınız pozitif enerji sayesinde çevrenizdeki insanlar artıyor. Maddi açıdan şansınızı zorlamayın. İşinizi şansa bırakmadan da gelir elde edebilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz duygu insanı olmanız rağmen, mantık söz konusu olduğu zaman, herkesten çok daha akıllı kararlar alabiliyorsunuz. Gizemli yapınızın altında güçlü olma isteği var ve bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi gündeme getiriyor. Fikirlerine ihtiyaç duyacağınız bazı özel dostlarınızı aramak isteyeceksiniz.

19 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 38' 54" R
Ay
Koç
27° 07' 31" R
Merkür
Koç
20° 43' 06"
Venüs
Boğa
08° 54' 16"
Mars
Koç
04° 39' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 37"
Satürn
Balık
17° 07' 05"
Uranüs
Boğa
22° 42' 58"
Neptün
Balık
29° 05' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 54"
Lilith
Başak
24° 02' 58"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>