Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Oldukça İyimsersin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

Bugün, istediğinizden biraz daha dengeli bir gün olabilir. Bugün işleri hasır altından çıkarmak sizin için zor olabilir, peki neden onları orada tutmuyorsunuz? İş yerinde, geçmişte işe yaramış olan çözümlere güveniyorsunuz. Şimdi, yeni yöntemlerle çatışmak yerine, varlığınızı ortaya koyma zamanı. Ortalığı çok velveleye vermemeye çalışın ve bugün yaptığınız her işte dikkatli olun.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Herhangi bir şeyi başarıyla tamamlayabileceğini düşünüyorsun; iyi haber şu ki evet haklısın! Yüksek enerji senle olacak ve telefon konferanslarından, tekliflere, toplantılara her konuda seni destekleyecek. Düşüncelerin ise gayet berrak ve kendini etkili, ikna edici şekillerde ifade edebileceksin. Pozitif enerjiye odaklan, mucizeler gerçekleşebilir.Bugün detayların büyük resimden daha önemli olduğu bir gün. Bir teklif ya da rapor hazırlıyorsanız, kullandığınız rakamsal veriler konusunda normalde olduğunuzdan daha dikkatli olmalısınız. Doğru veriyi girip girmediğiniz iki kez kontrol etmelisiniz. Çok yüksek bir dolar tutarını ya da maliyet değeri gibi çok basit bir şeyi gözden kaçırmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

24 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi tazelenmiş rahatlamış hissettiğiniz bu günlerde işle ilgili hiçbir sorun sizi etkileyemez. Olayları daha olumlu bir ışıkta görüyorsunuz. Bir zamanlar aşılmaz görünen problemler artık neredeyse sizin yardımınız olmadan çözülüyor.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde özel bir sabah kahvaltısı hazırlayarak kendini şımartıyorsun. Kötü düşünceleri kendinden uzak tutmaya kararlısın. Sürekli olarak olaylara iyi tarafından bakıyorsun. Fazla iyimser olman gerçeklerden uzaklaşmana yol açabilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan yaşadığın sıkıntılara pratik çözümler üretmen ikinizi de rahatlatıyor. Yakın dostundan aldığın bir mesajı yanlış anlayabilirsin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte olan durumlarla ilgili haber alabilir veyaşamınızla ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra sizi kaygılandıran ve kuşkucu bir hal bürünmenize neden olan sorunları halletmeniz gerekecektir.

24 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi paylaşmak ve kafaca meşgul olmak açısından olumlu koşullar var. Ancak biraz daha pratik düşünmek de faydalı olacak.

24 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ev, yuva ya da aile bireyleri için aniden oluşan durumlar nedeniyle sürpriz harcamalarınız olabilir.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tutku, sevgi, aşk konularının öne çıktığı bir gündesiniz. Yüreğinizin sesini daha fazla dinleyebilirsiniz. Sevdiğiniz ve keyif aldığınız aktivitelerde yer alabilir, bir miktar çabayla kendi kendinizi şımartıp mutlu edebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymalısınız.

24 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızı özlediğinizi fark edebilirsiniz. Onlarla görüntülü konuşmak hasret gidermenize yardımcı olabilir.

24 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın aşk evinizde seyahat ettiği bugün kendinizi romantik hissedersiniz. Aşk hayatında kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz.Hislerinizi ve duygularınızı sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenerek bugünü değerlendirebilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiklerinize sürprizler yapın. Eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Çünkü bugün sizde bu potansiyel fazlasıyla var. Maddi durumunuz da gayet iyi. Bu sizin için çok büyük bir destek. İstediklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir gün bugün.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kovalar bugün her zamankinden biraz daha fazlayükünüz var. İşlerinizi zamanında tamamlamanızı kolaylaştırmak içinyükünüzü bölün. Ailenizden birinin size ihtiyacı olacak. Onları desteklemek ve yanlarında olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

24 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi karşı tarafa rahat bir şekilde aktarabiliyorsunuz. Bugün, karşılıklı ilişkilerinizde paylaşımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Sezgilerinizden yola çıkarak birçok konunun üstesinden gelebileceksiniz. Uzun süredir mesleki anlamda beklediğiniz başarının çatısını oluşturmanın keyfini yaşayacaksınız.

24 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>