Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
çalışkan! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 20%

İnanılmaz ruhani becerileriniz ile gerçeğin belirsiz olduğu meselelere ışık tutabilirsiniz. Muhteşem duyarlılığınızı, maddenin kalbine inmek ve gerçek çekirdeği ortaya çıkarmak için kullanabilirsiniz. Bu tür davranışların muhtemelen insanlarla olan konuşma ve tartışmalarla geleceğini unutmayın, ki bunun olacağından neredeyse emin olabilirsiniz. Bunun sizi aldatmasına izin vermeyin. En önemli şey, gerçeğin ortaya çıkacak olmasıdır

Bir hata yaptığınızı kabul ederseniz, insanların bunun için sizi affetme olasılığı daha yüksek olur. Önünüzde bazı çatışmaların olabileceği bir gün var. Kariyerinizde sabit bir konumda bulunduğunuzdan kuşkunuz yok ve bu durum finansal olarak konuşursak eğer tarzınızı biraz dalgalandırabilir. Ancak sorumluluklarınızı üstlenip hatalarınızın neler olduğunu ölçtüğünüzde, daha çabuk ilerleme kaydedersiniz. Ancak, kendinize karşı çok eleştirel olmayın! Her şey öğrenme sürecinin bir parçası.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Hafif ve şen ruhun, günün moduyla armoniyi yakalama konusunda biraz sıkıntı yaşayabilir. Genellikle, köşeye sıkıştığında kendi koruyacak bir sığınak buluyorsun. Fakat bugün zekice manevralardan yoksun kalmış gibisin. Günün zorluklarıyla tek başına ve yardımsız şekilde yüzleşiyor olsan da, atlatmanın yolunu bulacaksındır. Aferin sana!Eğer aynı rüyayı görüp duruyorsan, belki de yapman gereken bir şey vardır. Bazı rüya tabircilerinin dediğine göre içinde insanların olduğu tekrarlayan rüyalar, o insanlara söyleyecek önemli bir şeyiniz var demektir. Eğer bu size oluyorsa, bugün rüyanızda gördüğünüz o kişiyle konuşmak için uygun bir gün. N e söylemek gerektiği konusunda emin olmasan bile onlarla sohbet et. Eğer uzakta yaşıyorlarsa belki onları aramak ya da mektup yazmak dagörebilir. Ya da rüyalarınız yalnızca bu kimseyi özlediğinizi söylemeye çalışıyor da olabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Vücudunun yolladığı sinyallere dikkat etmen gerek. Eğer yorgun hissediyorsan, bedenindeki toksinlerden arınmalısın. Bol su iç ve besin değeri yüksek bitkiler tüket. Biraz stres atmak için egzersiz yap. Veya sadece dinlen ve rahatla. Zihnine, bedenine ve ruhuna iyi bak.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün 00:02-08:20 arasında boşlukta kalıyor. Devamında 08:20'de sizlerin burcuna geçiyor. Enerjinizin artışa geçtiği bir gündesiniz Şanslı ve güzel gelişmeler yaşadıkça keyfiniz yerine gelecektir. Her ne yapıyorsanız bugün kendiniz için yapmalısınız.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklaşa işler yapma konusunda bugün verimli bir gün. İletişim becerini ortaya çıkartırken, yazı, proje, okuma yapmak gibi konularda enerjini yükseltecektir. Teknolojiye hâkim olacağın gibi iletişim odaklı yurtdışı bağlantılı konularda yapıcı etkiler söz konusu. Uzun zamandır arayıp ta bulamadığın fırsat, bugün internet yolu ile önüne çıkıyor. Sürekliiçin kovaladığın takdirde istediğini elde ediyorsun. Eğer aklında kendi işini yapmak varsa bu durumdan faydalanabilirsin. Maddi anlamda da destek görebileceğin bir gündesin. Evlilik planı olan bir Kova burcuysan, yaptığın planlar saat gibi işleyecektir.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev hayatında artan işler ve diğer yandan yoğuntemposu üzerindeki baskıyı artırıyor. Bu konuda destek bekliyorsun.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken Venüs ile de birleşiyor. Kişisel alanda, arkadaşlıklar içinde daha aktif ve heyecanlı olabilirsiniz. Sezgilerinizden de yararlanmayı bakın ve gerçekçiliği elden bırakmayın.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda ise yatırım yapmanız gereken bir gündesiniz. Sevgi beklemeden sevgi göstermek, almadan vermek ilerleyen günlerde iyi karma yaratacaktır

28 Aralık 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken gözler sizin üzerinizde olabilir. Burcunuzdaki Venüs ile birlikte, cazibenizle, çekiciliğinizle göz alıcı olabilirsiniz. Bu durum sizi ilişkilerde söz sahibi kılabilir. Fazlaca sübjektif davranmadığınızdan, karşı tarafı da dikkate aldığınızdan emin olun.

28 Aralık 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birileri inadınıza damarınıza basıyor olabilir. Onlara tepki vermeden önce iyice düşünün. Bekledikleri tepkiyi vermemek bu davranışlarından vazgeçmelerini sağlayabilir.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin bakış açınıza sempatik yaklaşan insanlara yöneliyorsunuz. Siz esenlik duygusu olan insanları karşılıklı cezbediyor ve tanıdık insanlara yardım ediyorsunuz.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünü kendinize ayırın, özgür ve mutlu hissedeceğiniz konulara odaklanın. Yeni yıl öncesi sıfırlanmak size çok iyi gelecek.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayallerini kurduğunuz bir şeye ulaşabilir, hayatınızda ulaşılması çok güç bir mesafeyi kat edebilirsiniz. Bilmeden çabalarınızın sonuna gelmiş, sonunda ulaşmak istediğiniz noktaya ulaşmış olabilirsiniz. Çevrenizden emeklerinizin karşılığını toplayabileceksiniz. Beklediğiniz takdiri sonunda kazanabileceksiniz. Yolunuz açık olsun!

27 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; burcunda ilerleyen Ay; yeni girişimler için uygun bir döneme girdiğini işaret ederken, kendine yeni hedefler oluşturabilir veya kendini daha net ifade edebilirsin. Bu dönemde ciddi kararlar alman mümkün. Fakat gün içinde ani gelişebilecek bir olay karşısında planlarını değiştirmek durumunda kalabilirsin.

28 Aralık 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>