Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerde ilginizi çekmek, size yakınlaşmak için yollar arayan birinin davranışları size iğrenç geliyor. Çünkü harika bir ilişki sürdürüyorsunuz, bir ilişkiden beklenen bütün güzellikleri yaşıyorsunuz.

Daha önceden başvurduğunuz bir işten haftanın başında aranacaksınız. Ama şimdilik buradan ayrılmak gibi bir niyet göstermiyorsunuz İşlerinizde belli bir yavaşlama var. Yorgunluk çıkarmak için bundan yararlanacaksınız. .

Aile bireylerinin bazı gereksinimlerine kendi gelirleri yetmiyor, sizin destek vermeniz gerekiyor. Kazancınız mütevazi yaşamınız için yeterli. Aralardaki ödemelerden şikayetçisiniz.

Hemen müdahale etmelisiniz. İki arkadaşınız arasındaki küskünlük, birileri tarafından daha değişik boyutlara taşınmaya çalışılıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde bazı mutluluklarınıza ortak olmayı arzulayan sitemkar birileri var. Bunu fark edip nasıl gözden kaçırdığınıza üzüleceksiniz. Bugüne sarkıttığınız için bitirmeniz gereken işleri aklınıza bile getirmiyorsunuz. Tatilinizin tadını kaçırmamaya kararlısınız. Bugün yeni tanıştığınız biri size çok ilginç geldi. Onunla ilişkiyi geliştirmeyi düşüneceksiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 01:36-16:26 arasındaki Ay-Boşluk etkisi ilişkinizle ilgili konularda çok daha dikkatli hareket etmenizi gerektirir. Yanlış anlaşılmalar veyahut bir takım terslikler yaşanması mümkündür. Boşluk süresince yapılması gereken, ayrıldığınız noktalar olsa dahi, keskin konuşmalardan, kararlardan, inatlaşmalardan kaçınmanızdır. Partneriniz, ilişkinizle alakalı hayal kırıklığı yaşadığını ima edebilir veya fikirlerini dayatabilir. Oysaki her ikinizin de, meseleleri büyütmemesinde fayda vardır. Saat 16:26 sonrası İkizler burcunda ilerleyen Ay, iki gün boyunca hem sosyal anlamda geçirmenizde hem de işlerinizi yolunu koymanızda yardımcıdır. İletişim ön plandadır. Başkalarıyla fikirlerimizi paylaşabiliriz. Aşk hayatımızla ilgili konularda, bir hayli hevesli, coşkulu ve çocuksu yanlarımızla ilgi uyandırırız. Hayatın problemli taraflarını geride bırakmak, güzelliklerini yaşamak, aktif olmak isteriz. Ne kimsenin bizi sıkmasına izin veririz. Ne de biz bir şeyleri kafamıza takmaktan yanayızdır. Bu saatlerde elimizde telefon veya bilgisayarla iletişimde bulunuruz. Saat 20:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, her yönden güçlü birine duyulan ihtiyacı vurguluyor. Önemli bir karar verebiliriz. İlişki tercihlerimizi yeniden belirleriz. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Bugün kendini ispat etmek isteyebilir, yakın bir arkadaşınla yaşadığın sorunu dile getirebilirsin. Sevdiğin insanlarla vakit geçirmek, sıkıntılarını paylaşmak iyi gelecek. Karşılıklı geliştireceğiniz diyalog farklı sorunları da çözmenize yardımcı olacak. Sakinliğini ve içsel huzurunu koruma altına almaya niyetlisin. Yeni bir ilişkiye başladıysan, hiç olmaması gereken yerde özgüven patlaması yaşayabilir ya da heyecanını abartabilirsin. Kendini daha da ön plana çıkarmak adına farklı etkinliklere katılabilirsin. Aynı zamanda bugün, ailene karşı daha fazla korumacı olabilirsin. Ancak aile içerisinde gerçekleşecek tartışmadan sen de nasibini alabilirsin.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir düşünmekte olduğunuz bir planı devreye sokabilir ancak sosyal çevrenizin sizlere vereceği fikirler karşısında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Yalan söylemlere ve kandırılmalara dikkat.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler, ziyaretler ve sohbetler açısından güzel. Yakın çevrenizde hareketli saatler, değişiklikler yaşayabilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinizde şanslı rüzgarlar eserken hukuki haklarınız ile ilgili uzlaşıp çok para kazanacaksınız.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğitime önem veren Kovalar, kişisel gelişimin sırrı bedenin rahatlamasında. Bugün haz veren faliyetler, beslenme ve diyet konualarıyla meşgul olabilir, bedeninizi kışa hazırlayabilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, partnerinizle konuştuğunuz pek çok konuyu hala zihninizde dans ettirebilir. Son kararı vermeden önce sakin bir şekilde kişisel kararlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Hobi, yaratıcılık faaliyetleriniz ön plana çıkabilir.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

29 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>