Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Karar Vermen Gerekiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 50%

Kalbiniz normalden biraz daha fazla ilgi istiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Buna sizden daha fazla ihtiyacı olan bir sevdiğiniz olabilir. Her iki durumda da, önemli bir ilişkide gerginliğe neden olacak. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, daha iyi. İşler her zaman göründüğü gibi olmayabilir.

Sizin insanlarla kolay geçinebilen doğanız bugün pozisyonunu pekiştirmek isteyen inatçı güçler tarafından zorlanabilir. Bu agresif enerjiyi durdursanız iyi olur, bu enerjiyi havada kalmış bazı işleri tamamlamak için kullanabilirsiniz. Diğer insanlar kendi pozisyonları boyun eğmez kişiler olabilirler, ancak siz her ortama uyum sağlayabilen esnek doğanızla bu işin üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Üzgün ve huzursuz olmayın. Akışına bırakın.

Çoğu insan konu hakkında bilgisi olan diğer insanların onlara söyledikleriyle düşüncelerini şekillendirir. Belli başlı fikirler entelektüeller arasında bile moda olabiliyor. Bugün böyle bir şey için hiç sabrınız yok. Aslında, sahte entelektüelleri şaşkına çevirmek için kaba bir dil kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat şaşıracak gibi değiller. Size sadece burun kıvırıp ve kaşlarını çattıktan sonra arkalarını döneceklerdir. Bir çizgi film açın, size iyi gelecek.

Bugün hislerini hareketlendirecek agresif bir etki olduğunu fark edeceksin. Büyük olasılıkla bu his dikkatini yönetecek ve yapman gereken bütün şeylere karşı daha durağan ve nedensel olmanı gerektirecek. Dürüst ve anlayışlı ol. Bir miktar pratik kullanımı olmadığı sürece, hiç kimse senin garip metaforlarını ve şakalarını anlamayacaktır. Çiçeklerini sula ve bahçendeki bitkileri biç. Toprağa yakın oldukça daha iyi hissedeceksin.Bugün sıcak ve sevecen yanınızı göstermek için mükemmel bir gün. Genellikle sahnenin merkezinde olmaktan hoşlanmıyorsunuz. Herkes sizin utangaç biri olduğunuzu söyleyebilir. Fakat bugün, sosyalleşmeye, iletişim kurmaya ve, diğer insanları önemsediğinizin bilinmesine izin vermeye meyillisiniz. İnsanlar size doğru çekilecek ve arkadaşlığınızın tadını çıkaracak. Neden arkadaşlarınızla öğle yemeği için dışarı çıkmıyorsunuz ya da başardığınız şeyi kutlamak için bir araya gelme gecesi düzenleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün planladığınız kadar üretken olmakta zorluk çekebilirsiniz. Hülyalı zihniniz, pratik herhangi bir şeye odaklanmayı reddediyor. Pratiklik, geçtiğimiz birkaç haftanın temel konusu oldu fakat rasyonel, düzenli yaklaşımınızdan biraz uzaklaşmakta da bir sakınca yok. Daha fazla hayal kurarsınız muhtemelen ihtiyacınız olan dengeyi bulacaksınız.

29 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birinin benzersiz enerjisine ilgi duyuyorsunuz. Hayran olduğunuz dünyaya bakmanın bir yolu var. Onu şimdi biraz daha iyi tanıma zamanı. Neden daha iyi tanımak istediğiniz konusunda açık olun. Bu tavrınız karşısında gurur duyacak. İkinizin ortak birçok noktası var ve ne olduklarını öğrenmenin zamanı geldi.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilisinden yeni ayrılmış bir Kova burcuysan geçmişin özlemini duyuyorsun. Ruh halin tam böyle iken karşı taraftan atılan bir adım seni mutlu ediyor. Bu konuda karar vermen gereken bir gündesin tamam mı ? Devam mı? Bu sorular arasında seni rahatlatan aktivitelerini yapmaya daha çok vakit ayırmak istiyorsun. Yakın dostların ile hasbihal etmek sana iyi geliyor.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde ani ve hızlı başlangıçlar söz konusu olabilir. Radikal kararlar alabilir ve yeni başlangıçlara yelken açmak isteyebilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdakilere tepkilerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf edebilirsiniz. Mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

29 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer fırsatlarının karşınıza çıkabileceği ancak dikkatli olursanız onları fark edebileceğiniz bir gündesiniz. Ortağınızla sorunlarınızı çözebilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında çalışma hayatınızla ilgili olası krizlere, kardeşleriniz, akrabalarınız ve yakın çevrenizle ilgili problemlere ve onların yaşamlarındaki sıkıntılara açık bir enerjide olacaksınız. Burada iletişim konusunda oldukça hassas bir zamandan geçmektesiniz. Birtakım görüşme ve anlaşmalarınız kesintiye uğrayabilir vehayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu birçoğunuz için işten ayrılık anlamı taşırken, birçoğunuz için deilişkilerinde bir kesintiyi ifade etmekte. Aynı süreçte genel sağlık durumunuz etkileneceği için özellikle mide ve baş bölgesi ile ilgili rahatsızlıklara karşı önlem almanız faydalı olacaktır. Yeniayın olumlu bir özelliği eğitim süreçleriniz, yolculuklarınız ve sosyal ilişkiler ile partnerlik konusunda size fırsatlar sağlamasıdır.

29 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük rutininiz bugün sizi çok sıkabilir. Hayatınızı biraz renklendirmek için küçük dokunuşlar yapmanız gerekecektir.

29 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Aslan burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız ön planda olacaktır.Ay'ın Başak burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Borç ve kredi başvurusunda bulunmak için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kovalar kendinizi bir çalışan olarak daha iyi hale getirmek için çok üretken, verimli ve yapmanız gerekenler üzerinde odaklandığınız bir gündesiniz. Bugün hayatınızın hemen hemen her alanında kendinizi iyi hissediyorsunuz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygu yüklü bir gün içindesiniz. Kendinizle bitmeyen savaşlarınız var. Partnerinizle maddi çatışmalarınız olabilir. Kendi misyonunuz için verdiğiniz mücadelede her zaman haklı olmanız mümkün değil. Bugün, olaylara ılımlı yaklaşmakla, birçok kapının size açıldığını göreceksiniz. Fakat küçük risklere de dikkat etmelisiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 36' 21" R
Ay
Koç
11° 18' 00"
Merkür
Koç
19° 53' 36"
Venüs
Boğa
07° 34' 43"
Mars
Koç
03° 50' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 26"
Satürn
Balık
17° 01' 50"
Uranüs
Boğa
22° 39' 14"
Neptün
Balık
29° 03' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 22"
Lilith
Başak
23° 55' 48"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>