Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geleceğin üzerine düşünüyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Eğer kariyeriniz veya çalışmalarınız sırasında, bazı araştırmalar yapmaya veya ticarete atılmaya karar verdiyseniz, önümüzdeki gün altın fırsatları içerecek. Ama ne olduğunu kontrol etmeye çalışmayın ve karşılaştığınız insanları büyülemek için bir maske kullanmayın, neyseniz o olun. Spontane hareket edin ve sezgilerinize güvenin. Bugün amaçlarınız için sezgileriniz hizmetinizde olacak!

Bir Kova olarak, bir şeylerin gerçekleşmesi için hayal etmenin yeterli olmadığını çok iyi biliyor olmasınız. Ama bunu gerçekten bildiğinizden emin misin? Bugün, hala aklınıza takılan bu tür yanlış umutlardan kurtulmayı düşünmek isteyebilirsiniz. Çok çalışan insanların hayallerinin gerçek olmasına inanmak çok daha gerçekçi.

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Yanında bir kitap bulundurduğuna emin ol. Sürekli birilerini bekleyebileceğin anlar karşına çıkabilir ve bekleyerek geçirdiğin vakitler sebebiyle kendini boş ve verimsiz hissedebilirsin. Doğal olarak sabırsızlık baş gösterebilir ve karşındaki insana gününü mahvettiği için sinirlenebilirsin. Böyle durumlarda yanında okuyacak bir şeyler olması insanı sakinleştirir ve zamanını çarçur etmemiş olmak kişiyi memnun eder. Beklerkenki vakitler keyifli vakitlere dönüştürülebilir!Tüm gün sana ait! Gökyüzündeki hareketler seni geleceğini düşünmek konusunda etkileyecek. Korkma, kendine olan güvenin ve dinamizmin bir yerlerden başlaman için şu an en iyi pozisyonda. BURÇ ADI hareketlerini ve bu dönemin senin için en uygun olan olup olmadığını kontrol edecek. Daha ne isteyebilirsin ki?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konular, ortaklıkların maddi yönleri gündeme gelirken daha derin ve kapsamlı düşünebilir, hareket edebilirsiniz. Yüzeysellikten hoşlanmadığınız bir gündesiniz, konsantrasyon gücünüzü gizemli, kapalı görünen konulara odaklayabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Ay ve Uranüs arasındaki olumlu etkileşimle sürpriz bir para elinize geçebilir. Eşinizin gelir durumuyla ilgili de pozitif haberler alabilirsiniz. Ay-Neptün karşıtlığıyla beraber akşam saatlerinde riskli hareketlerden kendinizi koruyun. Her şeyin kötüsüne odaklanarak hayatınıza pozitif şeyleri çekemezsiniz. Gerçekçi olmak isterken olumsuz birine dönüşmeyin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğin üzerine düşünüyorsun!Yoğun çalışma koşulları ‘nereye kadar?' dedirtecek olsa da kendi ayakların üzerinde duruyor olman sana güç verecek. Fikirlerini anlatmak ya da bunları pratikte uygulamak için çevrenin fikirlerine ve olumlu desteğine ihtiyaç duyacaksın. Kendiplanlarını yapan bir Kova burcuysan bugün tanışacağın kişilere dikkat etmeni tavsiye ederim. Gelecek üzerinde yapacağın konuşmalar çoğalabilir. Aniden yüksek tepkiler verebilirsin dikkatli olmanda fayda var. Evli bir Kova burcuysan, eşinin durgunluğunu kendine yorabilirsin. Hassaslığın birçok konuyu kişisel algılamana zemin hazırlıyor. Dikkat!

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabırlı olmanız ve sessiz kalmanız gereken konular içinde olabilirsiniz. Olayları daha akış içinde değerlendirmeli ve ön yargılardan uzak durmalısınız.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki kişiye daha fazla özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir. Gizli kalan konulara dikkatinizi verebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak sizin için önemli olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akışta kalın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler doğru söylediğiniz sürece etrafınızdaki insanların davranışlarının bir önemi olmayacaktır. Bilhassa partnerinize karşı dürüst olun.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günden-güne aktivite etkinliğini hızlandırın. Birikmiş evrak gibi ayrıntıları bir kenara bırakın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişinizden hala birçok problem taşıyor olsanız bile, bugün sadece ileriye bakmalısınız! Değişikliklerden korkmayın!Bu, zayıflıklarınızın daha fazla farkına varmanıza ve önceki planlarınızda ilerleme kaydetmenize yardımcı olacaktır.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler hafta sonuna damgasını vurur. Aniden bir seyahate çıkarak hayatınızın en heyecanlı gününü yaşayabilirsiniz. Sıradışı mekanlar ve inşalar ilginizi çeker. Kardeş ve yakın akrabalarla ilişkilerde değişiklikler meydana gelir. Kopmalar yaşanabilir. Komşularınızla bugün iyi geçinin. Sonra üzülen siz olursunuz. Araba kullanırken dikkatli olmakta fayda var.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uyku problemleriniz ve kafanızdaki kuruntular güne zor başlamanıza sebep olabilir. Öğleden sonra toparlanıp işlerinizi layığı ile halledeceksiniz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler oluyor. Uzun süre sonra yakaladığınız huzurun ve şefkatin tadını çıkarmalısınız. Sürpriz ve güzel haberler alabilirsiniz. Maddi anlamda umutsuzluğa kapılmayın. Hayal etmekten vazgeçmeyin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün çevrenden finansal destek alman mümkün. Yine de maddi işlerinde biraz daha dikkatli düşünmelisin. Hayal gücünün sınırı olmayabilir fakat gerçekçi olmanda fayda var. Günün ilerleyen saatlerinde ailen veya sevgilin, beklenmedik bir fırsatla kapını çalabilir ve büyük bir değişiklik yapmayı önerebilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 31' 20" R
Ay
Aslan
17° 26' 21" R
Merkür
Koç
28° 57' 03"
Venüs
Boğa
18° 55' 54"
Mars
Koç
10° 54' 01"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 48"
Satürn
Balık
17° 44' 11"
Uranüs
Boğa
23° 11' 20"
Neptün
Balık
29° 18' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 53"
Lilith
Başak
24° 57' 10"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>