Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hızlı Olmak Yararına Değil Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün uyanıp harekete geçmek zor olabilir. Öylece yatakta kalmak isteyebilirsiniz. Bundan dolayı kendinizi suçlu hissetmeyin. Öğleden sonra biraz kestirin, etrafınızdaki insanlar bugün çok nazik olacak. Evde kalıp sevdiğiniz biriyle bu gece iyi müzik ve güzel bir yemeğin tadını çıkarın. Durduk yere sorun çıkarmayın. Suçluluk duygusunu bir kenara bırakıp sadece rahatlayın ve hayatın sunduğu tüm zevklerin keyfini çıkarın!

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Gayet neşeli bir gün geçireceksin. Parti ve eğlence kafasındasın; ki normalde biraz tutucusun ve dışarı pek çıkmazsın. Fakat ufuk açıcı insanlarla olmak seni keyiflendirecektir; ayrıca göksel enerjiler fikirlerin alışverişini destekliyor. O halde arkadaşlarınla takıl ve keyfine bak; onları eve çağır, burger ve bira eşliğinde vakit geçirin. Biraz işleri değiştir; güvende olmaya çalışmayı bırak!Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. Olayların hızı sizi şaşırtabilir ve havada bir miktar çelişki kokusu olabilir. Belli bir doğrultuda ilerleyen bir anlaşmanın bir an sonra tamamen yön değiştirmesi muhtemel. Menkul kıymetler borsası da bir o kadar değişken olabilir. Soğukkanlılığınızı yitirmeyin ve her şeye hazırlıklı olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda çalıştığınız şirkette bazı güçlüklerle karşılaşmış olabilirsiniz. Çalışanların huzurunu kaçıran kurumsal değişimler ya da birleşmeler olabilir. Bu durumların bilincinde olmalısınız, ancak paniğe kapılmayın. Vaat ettiğiniz başarıya ve istikrarınıza dair olumlu tepkiler alabilirsiniz. Muhtemelen yerinizi koruyabilecek ve fırtınalara göğüs gereceksiniz.

30 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gördüğünüz rüyaların etkisinde kalabilir bir süre gördüklerinizin analizini yapabilirsiniz. Maddi yaşamınızda, entelektüel veya manevi kaygılarınızda veya gelecekteki olaylarınızda olsunlar, farkında olmanız gereken sizinle ilgili birçok gerçeğe ışık tutabilirler.

30 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı hareketlerde bulunmak çeşitli aksiliklere sebep olabilir. İçinde bulunduğun ortamlarda fikirlerini açıkça beyan edebilmek sana kendini iyi hissettiriyor. Kişisel temizliğinle ilgileniyorsun. Çevrenle gireceğin diyaloglarda iğneleyici ithamlarda bulunmamalısın. Sert tepkilerle karşılaşabilirsin. Sosyal medyada göreceğin bir paylaşım sana farklı ilhamlar verebilir. Uzun bir telefon görüşmesi yapabilirsin.

30 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer planınız ile ilgili önemli bir konu bugün gündeminizde olabilir. İş hayatınızdaki değişimler sizleri daha farklı başarılara taşıyabilir. Biraz daha sabırlı olmalısınız. Evde kalın ve sağlığınızdan daha önemli bir şey olmadığını kendinize hatırlatın.

30 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz iletişimi yüksek bir gündesiniz. Size zevk veren görüşmeler, buluşmalar içinde olabilirsiniz. Harcamalarınıza özen göstermeniz gereken zamanlar var. Öğle saatlerinde duygusal ve zihinsel karışıklık içinde olabilirsiniz. Olaylara karşı sakin kalıp, ani karar vermekten kaçınmalısınız.

30 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir isteğinize karşı çözümün hareket etmekten geçtiği herhangi bir konuda başarılı olabilirsiniz. Pes etmek yerine kapsamlı planlama yapmalısınız.

30 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

30 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Garip ve gizemli rüyalar görüyor olabilirsiniz. Rüyalarınızı her zaman anlamlandırmak zorunda değilsiniz. Her zaman üzerine düşünmenize gerek yok.

30 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcunda devam eden seyahati romantik konuları ön plana çıkarıyor. Çocuklarınızla ilgilenmek, kendinize ve hobilerinize vakit ayırmak için uygun bir gün.Mars bu akşam itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Mars ile Satürn kavuşumu haftanın genelinde hayatınızı derleyip toparlamanız için destek sunacak.

30 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Kova; son günlerde kontrolün sende olmaması ve hep arka planda kalmış olman canını sıksa bile bugün burcuna geçen Ay, seni daha vizyoner, girişimci ve atak kılmakta. Ev, aile ve düzenlerine yeni bir tarz getirebilir; huzur anlayışını ve güven duygunu inşa etmene neden olacak olaylar yaşayabilirsin.

30 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğe giden adımlar kendinizden geçiyor. Geçmiş ile uğraşmayı bırakın. Hatta ne kadar konu varsa uğraşmayı bırakın. Kendinize odaklanın. İstediğiniz şeyler için çok çalışın. Şu an hayatınız için en önemli ipucu bu. Maddi anlamda kafanız karışmış olabilir. Doğru kararları hemen bulamayabilirsiniz. Başkalarına danışabilirsiniz.

30 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; Mars gezegeninin Satürn' le beraber burcuna geçmesiyle birlikte öne çıkıp sorumluluk alman ve çevrendekiler için harekete geçmen gerekebilir. Hem kendi sağlığın hem de toplumun yararı için çalışmak ve mücadele etmek isteyebilirsin. Ancak bugün kafan çok karışık olduğundan karar almakta zorlanabilirsin.

30 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>