Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Detaycılığın üzerinde! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 20%

Bir Kova olarak, diğer insanlarla iletişim konusunda birçok yüksek idealiniz olduğunu biliyorsunuz. Keşke her şey her zaman sevgi dolu ve kardeşçe olabilseydi... İdeallerinize uygun olan birçok olumlu şey olacağını görmek çok mutlu olabilir. Etrafınızdaki uyum, sevgi ve şefkat olacak, herkes birbirine karşı saygılı ve merhametli davranacak. Bu günün tadını çıkarın ve güç toplayın!

Bugün yenilikçi bir ruh durumunda olabilirsiniz. Belki de işinizdeki belirli prosedürlerin işe yaramadığını göreceksiniz. Eski düşünme yöntemlerini bir kenara atmanın ve yeni stratejilere açılmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Coşkunuzu başkalarıyla paylaşmaya çalışın, böylece bu değişiklikleri yapmanıza destek olacaklardır. İçgörünüz ve kararlılığınız insanları güçlü ve yeni bir yöne doğru götürebilir.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Her şey senin için güzel olacak. Makineni kıpkırmızı ateş çıkacak kadar ekstra kömürle doldur! Yolunu hiçbir şeyin kesmesine de izin verme! Her şeyinle savaş! Duyguların oldukça güçlü seviyede ve gülsen de ağlasan da, hislerinin yoğunluğu gerçek ve cesurca!Bugün haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz bir konuda harekete geçmeyi düşünebilirsiniz. Kendinizi savunmak ve hakkınızı aramak konusunda cesur davranabilirsiniz fakat son zamanlarda bunu pek yapmadınız. Bugün, sorumlulukların dağılımı konusunda üzerine düşeni yapmayan tarafla konuşmak için ideal bir gün. Evde, aile bireylerine görev dağıtmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın kimsenin ilgisini çekemeyecek kadar sıkıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Kendinize acıma tuzağına düşüp hayatınızda yeterince heyecan olmadığı ve asla olmayacağı fikrine kapılmayın. Bugünlerde yaşayabileceğiniz her türlü mağduriyet hissinin üstesinden gelebilecek güçte olduğunuza inanın. Duygularınızı dürüstçe paylaşabileceğiniz bir manevi destek grubuna katılmayı düşünebilirsiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay'ın Neptün ile erken saatlerde yaptığı karşıtlık nedeniyle sağlığınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Tehlikeli hareketlerden uzak durmanızda yarar var. Ay'ın Plüton ile meydan getirdiği güzel kontak sayesinde ise maddi konularınızda güçleneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Ay, saat 11:46'dan sonra yarına kadar boşlukta kalacak.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaycılığın üzerinde!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket etmeye başlayacak. Güne çok gergin başlayabilirsin. Gece güzel bir uyku çekmemiş olmak gibi nedenlerle biraz huysuzluğun üzerinde olabilir. Öğlen saatlerinde yaşam alanını düzene sokmak ya da yarım kalan ufak tefek işleri tamamlamak sana terapi gibi gelebilir. Detaycılığın üzerinde! Evli bir Kova burcuysan, eşinin ailesinden gelecek haber, günün güzel haberi olabilir. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, gireceğin ortamda, seni derinden etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Eğitimi devam eden bir Kova burcuysan, kaçırdığın bazı olanakların pişmanlığını yaşayabilirsin.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizin güçlü olması ve bir o kadar da alıngan bir gün içinde olmanız işlerinize biraz engel olabilir. Daha fazla empati yapmalı ve duygusal tepkiler vermemelisiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişelerden uzak kalmaya bakın. Bağlayıcı konular, duygusal açıdan yorucu olabilecek durumlar yaşanabilir.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Niyet, dilek ve isteklerinizi sesli dile getirmek ayrıca gelen yardımlar hakkında da bilinçli ve kabulde olmanın önemli olduğu bir güne gireceksiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aileniz ve sevdiklerinizle ilişkilerinizde kendinizi baskılı, kurallı ve otoriter ifade edebilir, yakınlarınızla ve sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi kariyer hedeflerinize ve çalışmalarınıza odaklamanızın faydalı olacağı bir zaman dilimindesiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son dönemlerde tanıştığınız ve etkilendiğiniz biri varsa, onunla zaman geçirmek için harika bir gün. Birbirinizi tanımaya çalışın ve daha derin sohbetler edin. İş ve gündelik yaşam streslerinden uzak olacağınız bir gündesiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatacak. Çok daha sabırlı ve anlayışlı bir tutum içine girmeyi başarabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, farklı düşüncelerinizi uygulayabilirsiniz. Sakin davranmayı başaracaksınız.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı konuları kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz. En kötü sonuç asla gerçekleşmeyecek. Bir dönüşüm yaşıyorsunuz ve bu dönüşüm her şeyin daha iyi olması için. Değişim için gücünüz var. Planlarınızı şimdi yapın, uygulamayı diğer aya bırakın. Hayatınız güzelleşecek.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; sabah saatlerinde ortak yatırımlarınla ilgili mevzular canını sıkabilir, zihninde bazı belirsizlikler oluşurken, rehavete yönelebilirsin. Bir yandan da hedef ve ideallerinden vazgeçmemek için mücadele verebilirsin. Sindirim sistemine yönelik rahatsızlıklar oluşabileceğinden yediğine içtiğine özen göstermelisin.

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 06' 24" R
Ay
Aslan
12° 11' 05" R
Merkür
Koç
28° 26' 11"
Venüs
Boğa
18° 24' 07"
Mars
Koç
10° 34' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 42"
Satürn
Balık
17° 42' 21"
Uranüs
Boğa
23° 09' 50"
Neptün
Balık
29° 17' 56"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 33"
Lilith
Başak
24° 54' 18"
True Node
Koç
14° 53' 14"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>