Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendini Dinliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün omuzlarınızdan büyük bir yük kalkacak. Şüpheler yok olmaya, iletişim ve keşif rüzgarları yeniden esmeye başladı. Havadaki vızıltıları yakından dinleyin. Diğer insanların hayal güçlerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Açık fikirli ve ve paylaşımcı olduğunuzdan emin olun. Başkalarına katılın ve onlarla son yapılan başarıları tartışın. Hem sizin hem de başkalarının bu etkileşimlerden öğreneceği önemli şeyler olacak.

Şu an yaptıklarınız size sekip geri gelebilir! Gezegenlerin enerjileri sizi bedeninizden uzaklaştırıyor olabilir. Kafanız fikirler ve hızlı düşüncelerle dolu olabilir. Konsantre olmak ve tek bir şeye odaklanmak zor olabilir. Kafanızı temizlemek için sık sık mola vererek kendinizi odaklamaya çalışın. Diğer insanlarla iletişim kurduğunuzda sakinleyin ve tüm çalışmalarınızı hata olasılığına karşı kontrol ettiğinizden emin olun.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Bugün yaratıcı enerji seni ele geçirecek. Televizyon karşısında evde oturmak istemeyeceksin. Hayal gücünü kullanmak üzere motive olacaksın. Belki de bir şeyler yapmaya, üretmeye karar vereceksindir. Marangozluk, resim, dekorasyon gibi şeylerde becerikliysen bir projeye girişmeyi deneyebilirsin. Bilgisayar ortamında da bir şeyler üretebilirsin. Kişise bir web sayfası veya grafik tasarımla ilgili şeyler güzel olabilir.Sizden geleneksel aile değerleriyle ilgili destek isteyenin vay haline! Köklerinizle ilgili her şeye dair tavrınız o kadar değişti ki adınız 'putları kırıcı' ya çıktı! Artık bu konu sizin için ağzına kadar dolu bir tabanca gibi. Ancak bu kadar şiddetle hareket etmeyin, zira bunun mücadelenize hiçbir katkısı olmayacaktır. Akıl danışacak birini bulun. Şunu unutmayın ki Amerika'yı yeniden keşfetmenize gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özdisipline odaklanmanız gerekebilir. Dikkatinizi dağıtacak cazip şeylerle karşılaşabilirsiniz. Paranızı büyük bir ziyafete saçmak isteyebilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyorsanız kendinize hakim olun! Sahip olmayı çok istediğiniz pahalı bir eşyaya rastlamanız da olası. Bunu satın almak için biraz para biriktirmeyi bekleseniz iyi olur.

31 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşılaştığınız herkese karşı çok duyarlı olun ve başkalarının davranışlarına dikkat edin. Bakkaldaki kasiyerden en sevdiğiniz arkadaşınıza kadar, insanlar bugün en ufak bir sözde gözyaşlarına veya kahkahalara boğulmaya başlayabilirler. Etkileşimlerinizdeki bu belirsizlik seviyesine hazırlıklı olun.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bitmiş bir ilişkinin olması gün içinde hırçın bir yapıya bürünmene yol açıyor. Fakat bu durum başkalarının suçu değil bunu bilmelisin. Kendinle baş başa kalıp düşünmek istiyorsun. Yakın bir dostunun da ilişkilerde belli sorunları olması sizleri yakınlaştırıyor. Maddi açıdan yeni arayışlar ve ek işler peşinde olabilirsin. Hafta içi için plan yapmak sendeki sorumluluk duygusunu uyandırıyor.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stresinhayatındaki başarıyı doğrudan etkileyen bir faktör olduğunu unutmayın. Yoğun şekilde stres içinde olmanız dikkat dağınıklığı, verim azalması söz gibi konuları önünüze taşır. Bunu azaltacak şekilde kendinizi motive edin.

31 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde daha sakin kalmaya bakın. Ortaklaşa işler, eşinizin durumu sizi daha fazla meşgul edebilir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdeyerinizde kişilerle tartışmaktan ya da gereksiz yere muhalefet olmaktan kaçının. İyice düşünerek alınmış kararları uygulamaya çalışın.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

31 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok hoşlandığınız birinin de size ilgi gösterdiğini fark edeceksiniz. Aranızdaki çekim göz ardı edilemeyecek derecede büyük. Güzel günler sizi bekliyor!

31 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Başak burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır.Ay'ın Terazi burcuna girişi ile derin, felsefi konulara ilginiz artacaktır. Akademik çalışmalarınız için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kovalar eşiniz bugün sizi iyi yönde şaşırtıyor. İkinizin birbirlerine olan sevgisini yeniden canlandırmak için güzel bir yol olacak. Şaşırtıcı bir kişiliğiniz var ve Neptün Balık burcundayken, sakin kalmayı başarıyorsunuz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemde sağlık ve şifa konularına ilgi ve merakınız artıyor. Bu konularla ilgili kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 42" R
Ay
Koç
09° 52' 18"
Merkür
Koç
19° 49' 19"
Venüs
Boğa
07° 27' 32"
Mars
Koç
03° 45' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 04"
Satürn
Balık
17° 01' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 54"
Neptün
Balık
29° 03' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 03"
Lilith
Başak
23° 55' 09"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>