Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kontrolü Eline Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 80%

Çok uzaklardan aldığınız bilgiler, konu hakkında daha fazla bilgi edinme tutkunuzu arttırabilir. Yeni bilgilerinizi, bir ortakla giriştiğiniz projenizde kullanmak isteyebilirsiniz. Şu anda son derece sezgiselsiniz, bu yüzden eğer karar vermeniz gerekiyorsa kesinlikle kalbinizi dinlemelisiniz. Telepatik yeteneklerinizi de geliştirebileceğiniz bir gün olacak!

Gerçekten işinizde ilerlemenizi sağlayacak kadar kuvvetli hisleriniz var, ancak ilerlemenizin karşısında henüz bir şeyler duruyor gibi gözüküyor. Belki de kendinizi üç arabayla birlikte bir dört yol ağzında ve hanginiz daha önce gidecek endişesi yaşıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Hepiniz bir kerede gidemezsiniz, ama henüz kimse sıranın kimse olduğunu bilmiyor. Gaza basmak yerine, kesişme noktasına yavaşça ilerleyin ve sinyal vererek niyetinize diğerlerine de belli edin.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Ekstra zarafet ve sevecenlik göstermen gereken bir gündeyiz. Biraz fevri bir modda olabilirsin. Kendi endişelerine takılmış olup; tedirgin hissedebilirsin. Çevrenden birinin ise zor zamanlardan geçtiğini göremeyebilirsin. İhtiyaçlarına karşı biraz daha empatik olmalısın. Bir öğle yemeğine çıkıp sana açılmasını sağlayabilirsin. Eğer sorunlarını ortaya dökerlerse daha iyi hissedebilirler.Bugün sizin için tezatlarla dolu bir gün. Sabah çikolata yiyip öğleden sonra tempolu koşuya çıkabilirsiniz. Sabah geç saatte uyanıp akşam erkenden yatağa girebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi eve de kapatabilirisiniz. Evde vakit geçirebilir ve normalde yaptığınızdan daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Çalışma masanızı temizleyebilir ve hatta belki bir iki kitap rafını düzenleyebilirsiniz. Buzdolabında kötü bir koku varsa, neden temizliğe girişmeyesiniz? Belki de dolaptaki karbonat kabını yenilemenin zamanı gelmiştir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla da ilgilenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı güçlü, sezgisel anlar yaşayabilirsiniz. Her zaman biraz psişik biriydiniz fakat bazen zihniniz başka şeylerle perdelenmiş oluyor. Bugün kendinize biraz vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Meditasyon yapmak, dua etmek ya da günlük yazmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı başka bir biçimde sürdürebilmek üzerine aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Mevcut enerjiler sizi yüksek bir huzura yönlendiriyor, bırakın sizi sarmalasınlar.

4 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün özgüvensizlik, yetersizlik düşüncelerinden uzaklaşmalı, fikir ve düşüncelerinize güvenmelisiniz. Sezgileriniz güçlü çalışabilir. Sözlerinizin enerjisi güçlü iken dua etmekte, dilek dilemekte fayda var. Kardeşler ve yakın çevre ile bir araya gelebilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütçeni gözetmeksizin teknolojik aletlere ve dış görünüşüne dair harcama yapabilirsin. Evin içerisinde çıkan ufak tefek aksaklıklar tadının kaçmasına neden olacak. İş hayatında kontrolü elinde tutman gerektiğine şahit olduğun diyaloglar ve izlenimler edinebilirsin.

4 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal gerginlikleriniz günlük yaşantınıza öfke olarak yansımaktadır. Partnerinizle tartışmaya girmeyerek alttan alabilirsiniz. Çalışma koşullarınızın yetersizliğinden şikâyetçi olabilirsiniz,vereniniz bu konuda gerekli düzenlemeleri yapmak için adım atabilir. İletişimsel sorunların haricinde kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Sunum gibi aktif planlarda önceden prova yapmak iletişiminizi artıracaktır. 

4 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içindeki ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yapacağınız ticari görüşmelere özenli davranmalısınız. Uğraştığınız işlerde tamamlanma söz konusu. Sosyal konular dikkatinizi dağıtabilir.

4 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Koç burcunda ilerlerken iletişim açısından çok hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevreniz, komşularınız,çevrenizle, kardeşlerinizle ilgili olaylar gündeme gelebilir. Düşünce gücünüzü sergileyebilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantizm düşünceleri sizi işinizle ilgili ayrıntılara inmekten alıkoyuyor. Bekarsanız,aracılığıyla biriyle tanışabilirsiniz. Ancak hayallere dalmadan önce işlerinizi halletmeye ne dersiniz?

4 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim birlikte çalıştığınız kadınlarla yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ay'ın Koç burcundaki seyahati iletişim trafiğinizi hızlandırıyor. Eğitimlere katılabilir, seyahatler planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz zor olabilir. Aslında hızlı düşüneceksiniz ancak, dikkatinizin kolay dağılacağı bir dönemdesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken duygularınız yüzünden dağılabilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aklınıza ebeveynlikle ilgili sorunlar takılabilir. Şu an olmayabilirsiniz fakat ileride anne-baba olmak üzerine düşünüyor olabilirsiniz. Kendi babanızı ve sizi nasıl yetiştirdiğinizi düşünebilirsiniz. Kendi çocuğunuz olsa, siz neyi farklı yapardınız? Ya da onun izinden nasıl giderdiniz? Bugün, sizi bunları düşünmeye teşvik edecek çocuklarla vakit geçirebilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerde daha önce ortaya çıkmış olan sorunları çözmek için iyi bir dönem. Eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz bu sizin heyecanlanmanıza aynı zamanda da huzursuz olmanıza neden olabilir. İş yerinde bazı karışıklıklar olsa bile yapmanız gereken çalışmaları sürdürmeyi başaracaksınız. Biraz sabırsız ve telaşlı olabilirsiniz. Fakat, planlı davranacaksınız. Aile ilişkilerinde, para konularını içeren bazı tartışmalar söz konusu. Tarafsız kalmanız yararınıza olacak. Baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

4 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 26" R
Ay
Terazi
07° 13' 02"
Merkür
Boğa
04° 22' 05"
Venüs
Boğa
24° 04' 58"
Mars
Koç
14° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 04"
Satürn
Balık
18° 01' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 55"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 36"
Lilith
Başak
25° 25' 01"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>