Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı gerginlikler ve heyecanlar yaşamaya uygun bir günde olacaksınız. Duygusal olarak sizi etkileyecek küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla çok samimi olarak konuşacaksınız ancak ortaya koyacağınız ani tepkiler çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve planlarınızda bir hareketlilik olabilir. Sabırsız davranışlardan uzak durmalısınız.

İş yaşamınızda ani kararlar verebileceğiniz ve bunları hemen uygulamaya geçebileceğiniz bir gündesiniz. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Çeşitli konularda harcamalarda bulunabilirsiniz ve bunlar uzun vadede sizin için zarar verici nitelikte olabilir. Ani kararlarla maddi konularda girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Gün içinde sürekli olarak zihniniz işlek olacaktır ve birden çok konuyu değerlendirmeye alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz, beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük şaşkınlıklar da yaşayacaksınız. Son zamanlarda değişik özellikler sergiliyorsunuz. İlgi gösterdiğiniz konular değişkenlik arz ediyor. Pratik zekanız bugünlerde yeni avantajlara elverişli fırsatlar üretebilir.

5 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay Koç burcunda hareketine devam ediyor. Hareketini devam ettirirken Koç burcunda 11:50'de yeniay meydana getiriyor. Yeniay ile iletişim kurduğunuz çevre sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim için başvuru yapabilirsiniz. İletişim becerileriniz sayesindehayatınızda ilgi çekebilirsiniz. Yazarlık yeteneğiniz varsa mutlaka yayınlayın internette başkalarının ilgisini çekebilirsiniz. Yeteneğiniz ne olursa olsun teknolojiyi ve sosyal medyayı kullandığınızda ün kazanabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili de sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yeniay hakkındaki ayrıntılı yazıya erişmek için tıklayabilirsiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven problemi yaşıyorsun!Bugün saat 10:50'de ateş burcunda Yeniay başlayacak. Kendine güvenin tam. İş hayatın etrafındaki insanlar tarafından masaya yatırılabilir. Önemli toplantılara katılman söz konusu olabileceği gibi, aile içinde hangi sektörde çalışmak istediğine dair konuşmalar da yapabilirsin. Birortağın var ise bu kişinin maddi durumundan yararlanacak ve içinde bulunduğun açmazı birlikte avantaja çevirebileceksin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, yanlış anlaşılmalar sevgilinle aranda güven problemi yaratabilir. Ani çıkışlar yapmak yerine, sakinliğini koruyarak sorunun kaynağını tespit etmelisin. Bir süredir devam eden mide problemin varsa, profesyonel yardım almanda fayda var.

5 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde bugün itibarıyla şanslı etkiler sizlerle olacaktır. Eşinizden beklentilerinizi karşılayacağınız güzel geri dönüşler alacak ve birbirinize olan samimiyetinizi daha içten ifade edebileceksiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimle ilgili konuların önem kazandığı bir gün olacaktır. Siz zaten son zamanlarda eskiye göre bu konularda daha iyisiniz. Sürpriz kaynaklar kazanma konusunda da şanslı bir gün olacaktır. Genel anlamda ilişkilerde bazı istekleriniz ve beklentileriniz olabilir. Yeniye adım atmak, yeni çevrelere giriş yapmak için uygun zamanlar.

5 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili düzene oturmamış bazı konular çözüme ulaşacak. Çözüm noktasında karar özgür iradenize kalacağı için kendinize zaman ayırmalısınız.

5 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Kova; iletişim trafiğin hızlanabilir, aldığın haberler girişimlerde bulunmanı sağlayabilir. Gerek sosyal medyada gerekse yakın çevrende çok aktif olabilir, görüşlerini cesur bir dille ifade edebilirsin. Anlaşma ve sözleşmeler imzalayabilir, kişisel gelişiminle ilgili başlangıçlar yapabilirsin.

5 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İdealist Kovalar fikirlerinizi paylaşmak için dayanılmaz bir ihtiyaç içinde olabilirsiniz. Bugün rasyonel aklın çözümleyemeyeceği durumlarda sezgilerin önemi artıror. Sabah saatlerinde olası gerginliğin güne yansımasına izin vermeyin.

5 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki Yeni Ay, size hızlı bir gündem sunacak. Sürekli canlı ve dinamik bir sürecin içine giriyorsunuz. Kurslar, yolculuklar, metin yazarlığı, sosyal medyada duyurular ön plana çıkar. Kardeş ve yakın akrabalarla iletişim birden hızlanır. Tartışmadan kaçının.

5 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aldığınız sorumluğu yerine getirmek için büyük bir adım atacaksınız. Bu da sizin geleceğiniz için çok önemli... Yoğunluğunuz yüzünden ailenize zaman ayıramıyorsunuz ama en kısa zamanda gönüllerini almalısınız. Size ihtiyaçları var...

5 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 03' 11" R
Ay
Aslan
11° 30' 11" R
Merkür
Koç
28° 22' 14"
Venüs
Boğa
18° 20' 01"
Mars
Koç
10° 31' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 55"
Satürn
Balık
17° 42' 07"
Uranüs
Boğa
23° 09' 39"
Neptün
Balık
29° 17' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 22"
Lilith
Başak
24° 53' 56"
True Node
Koç
14° 53' 19"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>