Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sürpriz Ziyaretler Yaşıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 30%

Bugün biraz alavere dalavere işinde olabilirsiniz. Belki kendiniz için daha yüksek bir maaş veya komisyon pazarlığı yapabileceğiniz bir durumda olacaksınız. Hak ettiğinizi düşündüğünüz miktarı istemekten çekinmeyin. Ya da yeni bir kişinin ilgisini çekebilirsiniz. Bu kişiyi güzel konuşmanız ve yaratıcı ifade tarzınızla etkileyebilirsiniz. Cazibesini kullanan bir Kova kadar etkileyici kimse olamaz!

Son zamanlarda kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek şeyler öğrendiniz. Mevcut işyerinizde kullanmak için bazı yeni stratejiler geliştirmiş olabilirsiniz veyaarkadaşlarınızdan fayda sağlayabilecek yeni bilgisayar becerileri edinmiş olabilirsiniz. Bugün bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz ancak sabırlı olun. Duygusal enerji şu anda insanları rahatsız ediyor olabilir, bu yüzden beklemek isteyebilirsiniz!

Ailenizden veya akrabalarınızdan olabilecek eski bir ziyaretçi bugün kapınızı çalabilir. Bu kişi, sizin daha önce hiç görmediğiniz bir özelliğini ortaya çıkarabilir ve bu da hoş bir sürpriz olabilir, hatta belki size yeni imkanlar da sunabilir. Çekinmeyin ve belirsiz olduğunuz konularda bilgi veya tavsiye isteyin. Bu kişi sizin için bunları sağlayabilecek biri.

Duyguların senle oyun oynuyor ve gerçeklikle başa çıkman zorlaşıyor. Bugünü rahatlamaya ve gevşemeye ayır. Detaylara takılma ve genel olarak ruh haline odaklan. Çevrene pozitif enerji saçmaya odaklandığın takdirde her şey daha kolay akıp gidecektir. Sonuçlar seni endişelendirmesin; sen sürecin kendisine odaklan.Kendinizi hep olmak istediğiniz o spontane insan olmaktan uzak tutan içsel engellerden arındırmak ve özgür hissetmek için iki haftadır kafanızda yapısal bir takım değişiklikler yapıyorsunuz. Bu gerçekten harika! Kendinizi ifade etmek için içinizden gelen o doğal isteksizliği aşmak için yola koyulmuşsunuz. Sırf kendinizi başkalarına açıyorsunuz onlarla doğanızı paylaşıyorsunuz diye, zavallı bir insan olmazsınız, merak etmeyin. Onlar da böylesi özel bir dokunuşla taçlandırılabilecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün geneli senin için pozitif olacak. Yine de ev hayatına biraz daha karakter, ifade ve zenginlik kazandırsan iyi olacak. Evin bir kısmını dekore edebilir veya çocukların için yeni hobi arayışına girebilirsin. Orijinal bir şeylere girişmekte çekingen olma; muhtemelen çocuklar bu yeni fikre bayılacak!

7 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevindirici haberler alabilir, önünüze gelecek durumlarla birlikte iç dünyanızda bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Kadersel tanışmalar olabilir. Karmanın devam ettiği kişiler önünüze gelebilir.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünün sakin geçmesini umarken akrabaların beklenmedik biçimde ziyaretine gelebilir. Onlardan aldığın haberlere şaşırabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan dünden sözleştiğin halde buluşamayabilirsin. Bu duruma biraz bozulsan da karşı tarafa belli etmiyorsun. Olgun davranmayı tercih ediyorsun.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde haksızlıklarla karşılaşıyor olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız ile rekabete girmek yerine daha uzlaşmacı olmayı seçin. Siz kendi yolunuzda ilerledikçe başarınız her zaman ileriye doğru devam edecektir. Köklü değişimler için şartların oluşmasını beklemelisiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren yaratıcılığınızı kullanacağınız uğraşlarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gündeminiz aşk olacak. Sanatsal aktivitelere yönelmek hayal gücünüzün harekete geçmesine neden olacaktır. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Güçlü konuşmanızla etrafınızdakileri etkileyebilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilgeleştiğinizi fark edebilirsiniz ayrıca bu ikili ilişkilerde de partnerinizin gözünden kaçmayabilir. Fırsatları elde etmeden önce beklenen süreçler sıkıcı olsa da büyük başarılar getirir.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve sevdikleriniz gündeminize gelirken yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız konular söz konusu olabilir ve bunlara zaman ayırabilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi küçük şeyler aşağı çekiyor, bu yüzden onların üzerine çıkmaya çalışmalısınız. Derin bir anlam ifade etmiyorlar ve sonsuza dek sürmeyecekler, bu yüzden ileriyi görebilmelisiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati sizi romantik bir ruh haline sokuyor.Aşk hayatında kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenmek iyi gelecektir. Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığıhayatında yaşanabilecek huzursuzluklara işaret ediyor. Aile üyelerinizle iletişim krizleri yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya özen gösterin.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güven eksikliğiniz var ve kariyerinizin sizin için anlamının ne olduğunu sorguluyorsunuz. Gerçekten hayattan ne istediğinizi incelemek için zaman ayırın. Eğer eviniz sorunların kaynağı ise, hemen onlara halletmeye çalışın. Psikolojik kökleriniz zayıfsa etkili olamazsınız.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Herkes her zaman hata yapabilir. Önemli olan bunları tekrarlamamaktır. Özel hayatınızda gösterdiğiniz inat ve ısrarla bir şey kazanamazsınız. Bir kere de karşınızdaki kimsenin sizin lehinize düşündüğünü kabullenin. İş hayatınızın yıpratıcı temposu bugünlerde azalabilir. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içine girmeniz mümkün. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bazı küçük zararlar olabilir.

7 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 30' 31" R
Ay
Aslan
17° 16' 13" R
Merkür
Koç
28° 56' 03"
Venüs
Boğa
18° 54' 53"
Mars
Koç
10° 53' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 36"
Satürn
Balık
17° 44' 08"
Uranüs
Boğa
23° 11' 17"
Neptün
Balık
29° 18' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 50"
Lilith
Başak
24° 57' 05"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>