Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorumlulukların Artıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün aşk hayatınız hakkında daha iyi hissedebilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde daha fazla şey açıklığa kavuşacak ve barış gündemde olacak. Sizi zorlayan bir ilişki konusunda aklınızda bir fikir oluşmaya başlayabilir. Ne yapmanız gerektiğini aniden anlayacak ve yaptığınız seçimlerden pişman olmayacaksınız. İçgüdülerinize bugün kulak verin, çünkü sizi doğru yönde yönlendirecekler.

Özellikle kariyerinizle ilgiliyse, bir şeyleri gelecek nesillere bırakmaya karar vermiş olabilirsiniz. İsminizin tarihe geçmesini sağlamak için çok çalışmanız ve risk almanız gerekiyor! Bu, önümüzdeki birkaç gün boyunca size işkence yapacak olan zor soru şu: "Sonunda, sizden istedikleri kadar kendinizi zorlamaya değecek mi?" Zor bir soru, ama bir cevaba ihtiyacı var!

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

İnzivaya çekilmiş kimseyi oynamak isteyebilirsin. Birveya kişisel projeye odaklanmış olabilirsin. Bütün zihinsel enerjin bu alana kanalize olabilir. Çalışmanı engelleyecek şeylere karşı neredeyse sıfır toleransın olabilir. İnsanlara biraz alana ihtiyacın olduğunu söyle. Aksi ve huysuz olma; ki öyle olmak istemediğini biliyoruz! Sadece görevlerini tamamlamak adına kesin sınırlar çiz.Sır saklamak sizin için zor değil. Bugün gezegensel açıdan artan destekle, hiçbir şey size olan güveni sarsmayacaktır. Bununla birlikte ortaya çıkabilecek problem, sessiz kalınması gereken konularda sessiz kalınamayacak olması olabilir. Birisi size yasadışı bir şey ya da başka bir kişinin zarar görmesine neden olabileceğini düşündüğünüz bir şey söylemişse, bu tarz bir sırrı saklamayı yeniden düşünün. Daha sonra için üzüleceğiniz şeyler hakkında sessiz kalıp da onun bir parçası olmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir başkası hakkında konuşurken yanınızda olup söylediklerinizi duysa kırılmayacağından emin olduğunuz şeyler söylemeye dikkat edin. Dedikodu, kontrolden çıkabilir fakat bu, duruma dahil olmanızı gerektirmez. Söylediklerinizin, çevrenizdekiler üzerinde güçlü bir etkisi olduğunu ve sandığınızdan daha fazla kişinin kulağına gidebileceğini unutmayın.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha kontrolcü, ısrarcı olabilir ve kendi bildiğiniz gibi ilerlemek isteyebilirsiniz. Ev halkıyla iletişiminizde uzlaşmacı olmakta fayda var. Evinizin düzen ve tertibiyle ilgilenebilirsiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sessiz ve sakin bir hayat istiyorsun. Arkadaşların ile buluşma planlarını ertelemeyi düşüneceksin. Bugünlerde sorumlulukların artıyor. İş yerinde, işlerin artması yorgunluğunu da artıracak. Kardeşin ile sorumlulukları yüzünden ufak çaplı tartışmalar yaşayabilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinden gelecek sürpriz haberler olabilir. Hazırlıklı olmalısın.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Duygusal davranışlara yer vermeden önce mantığınızla da değerlendirmelisiniz. Anneniz ya da hayatınızdaki önemli bir kadın figürü ile ilgilenebilirsiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular önem kazanabilir. Bazı işlerinizi bu nedenle ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Ev hayatınızda değişiklikler meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde konuların üstesinden daha rahat gelebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekler var. Planlarınızdaki değişiklikler uzun vade de iyi sonuçlar getirebilir.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınıza olan ilginiz sizi farklı alanlarda da başarılı olmaya sürükleyecektir. Bazı noktalarda biteni kabul etmek ve yeniye yer açmak önemli olabilir.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev hayatınızda aldığınız sorumluluklar gününüzü doldurabilir. Yüksek harcamalar yaptığınız bir gün olabilir. Bugün ürettiğiniz şeylere biraz daha emek harcamanız gerekecektir. Romantik bir ilişki içine olanlar ilişkilerini etkileyecek büyük kararlar alabilir.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Kafanızın içinde birçok düşünce mevcut ve yapacağınız her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız. Bugün hiç kimseyle tartışmak istemiyorsunuz. 

7 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte önemli konular hakkında konuşacaksınız. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamadığınızdan emin olun. Kendinizi duygusal olarak tükenmiş ve çok kararsız hissediyorsunuz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 08' 19" R
Ay
Balık
19° 09' 53"
Merkür
Koç
18° 51' 06"
Venüs
Boğa
05° 42' 51"
Mars
Koç
02° 40' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 08"
Satürn
Balık
16° 54' 17"
Uranüs
Boğa
22° 34' 00"
Neptün
Balık
29° 01' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 22"
Lilith
Başak
23° 45' 44"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>