Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda akılcı yöntemler geliştirebilir ve sevgilinizle güzel bir gün yaşayabilirsiniz. Sevgilinizin bugün sizden özel bir isteği olacak ve siz bunu istemeye istemeye kabule edeceksiniz.

Mesleğinizde oldukça yoğun bir tempoda çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar vebağlantıları da gündeme gelebilir.

Alım satım ile ilgili konularda yoğunluk yaşayabileceğiniz görülüyor. Ailenizin veya eşinizin kaynaklarıyla ilgili kararlar alabileceğiniz bir gün. Parasal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilirsiniz.

Sağlığınıza özen göstermeniz hoş bir şey ama çevrenize bunu fazlaca yansıtmanız hoş bir şey değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluk ilişkilerinizdeki abartılı paylaşımlar, bugünlerde kırılganlıklar yaratmaya elverişli boyutlarda. Bu ilişkilerde hiç gerekli görmediğiniz ve zedeleyici olduğuna inandığınız tartışmalar içine girebilirsiniz. Birtakım konularda beslediğiniz umutları, yeni gelişmelerle, daha ileri ölçülere götürmeniz çok mümkün. Bu, yeni bir ilişkinizi doğru değerlendirebilmenizle bağlantılı.

7 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün büyük kısmında Balık burcunda hareketini sürdürüyor olacak. Sabah Ay-Jüpiter açısının etkisiyle finansal işlemlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz paralar ulaşmayabilir. Daha sonra devreye giren Ay-Plüton kontağıyla kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz gelişmeler yaşayabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Psikolojik olarak daha fazla kendinize güveninizin arttığı durumlar yaşayabilirsiniz. Gece is Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Merkür'ün retro olduğunu dikkate alırsak banka atmlerinde veya internetteki parasal işlemlerinizde sorunlar olabilir. 22:08- 23:27 aralığında boşlukta olacak olan Ay, sonra Koç burcuna geçiyor. Zihninizi rahatlatacak aktivitelere vakit harcayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

7 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam standartlarında düzenlemeler yapıyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Ay sakin bir ruha sahipken, üzerinde durman gereken her meseleden kaçıyorsun. Sorumlu olduğun konularda rahat davranışlar sergilemene rağmen bu durum yaratıcılığına yansıyacaktır. Her ne kadar konsantrasyon bozukluğu yaşasan da bugün senden hiçbir şey kaçmıyor. Birlikte olduğun kişinin sana karşı başlattığı üstünlük savaşını büyük bir azimle kazanıyorsun. Evli bir Kova burcuysan, eşinle birlikte maddi birikimlerinizi nasıl değerlendireceğinize yönelik planlamalar yapabilirsiniz. Sanatla ilgilenen bir Kova burcuysan, yurtdışı bağlantılarınla ilgili bazı sorunlar canını sıkabilir.

7 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınıza dair beklentileriniz bugün gerçekleşiyor olabilir. Maddi konularda yolunda gitmeyen olaylar artık bir düzene girmeye başlıyor.

7 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Kişisel yeteneklerinizi işinize taşıyabilirsiniz. Hayatınızda başkalarından alacağınız destekle ilerlemenizin daha rahat olacağı zamanlar var. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konulara yönlenebilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Retrodan en az etkilenen burç grubu olarak oldukça şanslısınız. Bugünlerde ise olumlu gelişmeler ile hayatınız yeniden şekilleniyor.

7 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi herkesten fazla düşüneceğiniz bir gün olacak. Odak noktanız kendinizsiniz. Günlük hayatınızda liderlik özelliğinizi göstermek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Gereğinden fazla efor sarf etmek sizi sadece yorar. Hareket etmek başka, kendinizi paralamak başka. Maddi anlamda beklemediğiniz sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kaynak yönetiminde sorun yaşayabilirsiniz. Uzun süredir almanız gereken kararları ertelediyseniz bugün çözümsüz kalabilirsiniz. Yeni Ayla birlikte değerler, üretim ve finans konularında hedefleri gözden geçiriyorsunuz.

7 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi sanatsal bir projenin organizasyonuna dahil edebilir. Tasarım yapıp, toplum önünde yaratıcılığınızı sergileyerek herkesin beğenisini kazanabilirsiniz. Sinematografik güzelliğinizle göz kamaştıracaksınız. Hassas ruhunuzu ortaya çıkarın.

7 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularla ilgili olarak son derece dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Özellikle deharcama yapmaya geldi mi temkini elden bırakmayın. Gereksizce ve düşüncesizce çeşitli masraflara girmekten kaçının.

7 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 05' 29" R
Ay
Balık
18° 27' 34"
Merkür
Koç
18° 49' 14"
Venüs
Boğa
05° 39' 15"
Mars
Koç
02° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 27"
Satürn
Balık
16° 54' 03"
Uranüs
Boğa
22° 33' 50"
Neptün
Balık
29° 01' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 12"
Lilith
Başak
23° 45' 24"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>