Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Aradasın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve romantizm ile ilgili konulara gelince, sıkıntılı bir durumda olduğunuz görebilirsiniz. Şu anda daha fazla söz vermeniz istenebilir. Bu isteğe nasıl cevap vereceğiniz konusunda emin olamıyor ve özgürlük duygusundan vazgeçmekte tereddüt ediyor olabilirsiniz. Biriyle ile yakın bir ilişkide olmanın önemli olduğunu fark edin. Kendinize böyle yoğun bir ilişkiyi daha kalıcı bir şekilde yaşama fırsatı verin.

Bugün, işinize odaklanmış kalmakta bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sıkı bir enerji hayallerinizde kendinizi kaybetmenize neden olabilir. Gününüzü özel birisini hayal ederek harcamak kolay olabilir. Bir süper model veya başka bir romantik kahraman ile zaman geçirmeyi hayal ediyor olabilirsiniz. En azından bugün bir parçayapmaya çalışın. Gerekirse sık aralarla kendinizi ödüllendirin!

Bugün, bütçenizde bazı dengeleri kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi geleceğiniz hakkında düşündükçe, para konusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Belki de, tasarruf planınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İstediğiniz miktarda bir para birikimiminiz olmayabilir. Şu an daha iyi bir plan yapmak için harika bir zaman. Borsaya bazı yatırımlar yapma konusunda da düşünebilirsiniz.

Zihnini ilhama açmak için harika bir gün. Adeta spiritüel bir his sana ulaşacak. Tıpkı meleklere özgü bir enerji seni güçlendirmek istiyor olabilir. Yüce ve pozitif bir güçle kuvvetli bir bağlantı hissedebilirsin. Bu enerjinin seni çevrelemesine izin ver. Modun da kısa süre içinde hafifleyecektir. Zihnin ise engellerden arınacağa benziyor. Çözümler ayağına geliyor olacak.Bugün yelkenlerinizi şişirecek fazladan bir rüzgar hasıl olabilir bu yüzden yekeyi sıkı tuttuğunuzdan emin olun. Dümeniniz ne yöne dönükse o yöne gideceksiniz. Bir kez rotanızı bulunca, pozisyonunuzu değiştirmek zorlaşacak o yüzden pusulanızı iyi ayarladığınızdan emin olun. Yolculuğunuza tam gaz devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların çevrende olması, bir bakıma ilgi odağı olmak hoşuna gidebilir. Bu durumu yeniilişkileri kurmak için kullanabilirsin. İnsanların davranışlarını etkileyebildiğini fark etmek senin için ilginç olabilir.

7 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Fiziksel enerjiniz çok yüksek, kendinizi herhangi bir konuda harekete geçmeye hazır hissediyorsunuz. Ancak bir yandan da duygusal olarak bir yorgunluk söz konusu. Böyle zamanlarda enerjinizi kullanmalı, aklınızdan geçenleri bekletmeden yerine getirmelisiniz. Aynı zamanda zihninize ve duygularınıza da biraz mola verip, düşüncelerden kurtulmalarını sağlamalısınız.

7 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konular bugün karşına gelebilir. Bir türlü seçim yapamadığın konular hakkında bu sefer doğru seçimi yapmak için tecrübeli olduğunu hissedeceksin. Merkür Neptün ile 45’lik yapacak. Uzak bir akrabanın, senin hakkında konuştuğuna dair haberler alabilirsin. Eğitim hayatı yarım kalmış bir Kova burcuysan, yeniden başlamak için harekete geçebilirsin.

7 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olay ve sorunları mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Sizlerle paylaşılan sırlar ortaya çıkıyor ve sizde bildiğinizi saklayamıyorsunuz. Ama bu konuda konuşmanız sizinle sırlarını paylaşılan insanlar tarafından hoş karşılanmayabilir ve karşı tarafla sert konuşmalar içine girebilirsiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha kolay ilerleyebilirsiniz. Maddi konularla ilgili sorumluluklar almak zorunda olduğunuz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından gelecek desteklerle işlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. İş hayatınızın geleceği ile ilgili yeni projeler geliştirebilirsiniz. Ticari anlaşmalara özenli yaklaşın.

7 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizin uyarılarını fazlaca dikkate almamanızda fayda var. Sevgilinizle doğada bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davetlerle sevineceksiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca biraz cansız hissedebilirsiniz, ancak bu akşam epey açılacaksınız. Sizi şevke getirecek bir şeyler olacak ve siz de coşmaya hazırsınız! Tutuşmaya hazır çalıların bittiği bir çöl gibisiniz. Dağın tüm yamacı görkemli bir alevin güzel ışığıyla aydınlanmak üzere. Pırıl pırıl parlayarak nasıl bir yıldız olduğunuzu herkese göstereceksiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ufkunuzu genişletecek seyahatler yapabilirsiniz. Bununla birlikte gün sonunda döneceğiniz ev, biraz çalkantılı bir ruh haline sahip olabilir. Aileniz sizin bazı şeyleri alttan almanıza ve yönetmenize ihtiyaç duyuyor. Her ne kadar siz de kolay zamanlar geçirmeseniz de sizin ve sevdiklerinizin iyiliği için bir süre dişinizi sıkmanız ve yüce gönüllü davranmanız gerekecektir.

7 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birçok konuda fevri davranışlarınız nedeniyle sizi uyaran kişilerin sözlerine aldırmamak gibi bir probleminiz var. Tahmin etmediğiniz noktalardan gelen hatanın boyutu çok küçük olsa da, siz düzeltme süresini uzatıyorsunuz.

7 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

7 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konularla ilgili bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerinde bazı blokajlar olsa da ilerleyen saatlerde rahat bir akışa kavuşmanız mümkün. Beklediğiniz bir ödemeyi alabilir, bir borcunuzu kapatabilirsiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz için kapanmış olan bir konu, sizin için hala anlamını taşıyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş olan bu olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak yeniarayışlarına yöneltiyor. Karmaşık bir konuda birkaç kişi, sizin sergileyeceğiniz tutuma göre davranış gösterecekler. Bu nedenle tavrınız önemli. Bazı masraflar yüzünden bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak

7 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 21' 57" R
Ay
Aslan
27° 59' 11"
Merkür
Boğa
00° 01' 18"
Venüs
Boğa
20° 00' 30"
Mars
Koç
11° 34' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 11"
Satürn
Balık
17° 47' 52"
Uranüs
Boğa
23° 14' 23"
Neptün
Balık
29° 19' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 34"
Lilith
Başak
25° 02' 59"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>