Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda her şey yolunda gözüküyor. Fakat siz yine de mutlu değilsiniz. Arayışlar içindesiniz. Bugün sevgilinizle görüşmeyecek ve zamanınızı kendinize ayıracaksınız.

İş yaşantınızda beklemedesiniz. Bazıgörüşmeleri yaptınız ve bu görüşmelerden bir netice çıkmasını bekliyorsunuz. Bugün de işinizle ilgili haberleri takip edeceksiniz.

Günlük çalışmalarınızdaki huzursuz yaklaşımlarınızın parasal yaklaşımlarınızı olumsuz etkileyebileceği bir gün. Maddi konularda ayakları yere basan ve sağlam fikirleriniz iyi yatırımlar yapmanızı sağlayacak.

Kızdığınız zaman yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilolarla sorunlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fırsatları değerlendirmede daha acar olabilirsiniz. Şansınızla epeydir süregelen küskün ilişkinize, artık bir son vermeniz gerekiyor. Girişken insanların yöntemleri, insani değerlerde gözlediğiniz zaafları sizi olumsuz etkiliyor. Bu tür bir duygusallık, sizi belli bir zaman içersinde hayatın dışına atabilir. Hayatı, birçok yönüyle onu kabullenmek şeklinde de tanımlayabilirsiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün tamamında Balık burcunda ilerliyor olacak. Sizlerin de gelirinize odaklanacağınız bir gün olabilir. Ay ve Neptün'ün kavuştuğu gün içerisinde beklentinizin üzerinde kazançlar elde edebilirsiniz. Yeni bir gelir kapısı fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Ay-Neptün kavuşumunun kesinleşmesinden sonra Jüpiter ile açıya giden Ay, elinizdeki parayı fazla harcayabileceğinizi gösteriyor. Özellikle aniden karar verdiğiniz bir şey gereksiz yere paranızın azalmasına sebep olabilir. Bu tip açılar olduğunda Jüpiter abartmayı sever. Sizler de maddi konularda bu aşırılığa kaçabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı bugün biraz temkinli yaklaşmanız gerekebilir. Satürn ve Neptün açısını çalıştıran Ay gün boyunca sağlık problemlerinizde size destek olacaktır. Geçmeyen bir rahatsızlığınız varsa bugün itibariyle hafiflediğini fark edebilirsiniz. Zihninizi rahatlatmak için kişisel gelişim çalışmalarına ilgi duyabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

7 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız davranıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Önemli bir konuda adım atmak üzeresin. Ama etrafına senden beklendiği kadar kararlı bir görüntü veremiyor olabilirsin. Bu konuda, çok kararlı olmanı engelleyen haklı nedenlerin olabilir. Gündelik işlerden dolayı yapmak istediklerine bir türlü sıra gelmiyor düşüncesi bugün seni esir alabilir. O zaman hayatının kontrolünü ele alma zamanı gelmiş demektir. Sana dayatılan işlerin yanında kendi isteklerine yönelebilirsin. İş yerinde yaşadığın gizli aşkını şimdilik saklama taraftarı olabilirsin. Arkadaşların arasında ciddi ama bir o kadarda eğlenceli buldukları tarafların var, imajını sarsabilecek bu dönem herhangi atılıma hazır olmaman, beklenti içinde olan yeni sevgilini üzebilir. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemelisin.

7 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili bazı sorunlar sizi kararsızlıklara itebilir. Finansal konularda yanlış yönlendirebilmelere karşı dikkat etmelisiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönlenmek sizin için daha iyi olabilir. Gün içindeki ufak tefek işlere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler günü daha rahat geçirmenize neden olabilir. Hayatınızda gizli kalmış olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

7 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Materyalist konulardaki istek ve arzularınız ön plana çıkabilir, elektronik eşyalara karşı zaafınız artış gösterebilir.

7 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sosyalleşme arzunuzla melankolik duygular çatışma halinde. Ertelenmiş alışverişler ekstra harcamayla gündem olabilir. Sert söylemlerden ve hızlı araç kullanımından kaçınmak faydalı olur.

7 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Balık burcunda seyahat ederken kazanç ve paylaşım alanınıza odaklanırsınız.Alacak verecek dengesini kurmak önemli olacaktır. Gruplarla yurt dışı bağlantılarını yürütmek yeni oluşumlara dahil olmak size bugün avantaj sağlar. Uluslararası bağlantılardan beklediğiniz cevaplar bugün tek tek posta kutunuza düşer.

7 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük rutinlerinizi koruyabildiğinizde kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İşlerin aksaması hoşunuza gitmiyor. Daha çok çalışmalısınız. Sosyal çevrenizi adım adım değiştiriyor olabilirsiniz. Kemikleşmiş çevreniz değişiyor olabilir. Kendi değeriniz için savaşmaktan vazgeçmeyin.

7 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 06" R
Ay
Başak
20° 00' 34"
Merkür
Koç
17° 07' 21"
Venüs
Koç
18° 39' 55"
Mars
Balık
21° 59' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 35"
Satürn
Balık
15° 38' 33"
Uranüs
Boğa
21° 47' 07"
Neptün
Balık
28° 35' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 02"
Lilith
Başak
22° 13' 40"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>