Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizden çok hoşlanan biri var. Fakat sizin gönlünüz çok başka birinde. Ondan beklediğiniz ilgiyi yakında görmek umuduyla bazı girişimlerde bulunmayı düşünüyorsunuz.

İşinizi çok seviyorsunuz ve büyük bir özen ile işlerinizi yerine getiriyorsunuz. Fakat zaman zaman sinirli davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Bugün işyerinizde sakin olmalısınız.

Uzun zamandır almayı planladığınız bir şey için para biriktiriyorsunuz. Kısa zaman sonra bu isteğiniz gerçekleşecek ve para biriktirmekten kurtulacaksınız. Artık gönül rahatlığıyla paranızı harcayabileceksiniz.

Bugün eski bir dostunuzla beklenmedik bir biçimde karşılaşabilirsiniz. Bu karşılaşma sonucunda onun sitemleriyle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kararlarınızı ağırdan almanız, kararsız biri olduğunuz şeklinde değerlendirilmiyor. Bu konudaki endişeleriniz yersiz. Yoğun, ama huzurlu bir gün geçireceksiniz. Alacağınız bazı öneriler, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Akşam saatlerinde çok önem yüklediğiniz görüşmede hayal kırıklıkları söz konusu olabilir.

5 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda tam bir Kova burcu enerjisiyle uyanıyorsunuz. Bugün kendinizi özgür hissedeceğiniz şeylere odaklayabilirsiniz. İş ortamında bile olsanız bugün rutin işleri yapmak yerine işinizle ilgili farklı fikirler ortaya koyabilirsiniz. Bugün saat 00:03'te 15 derece Kova burcunda yeniay meydana gelecek. Sizin burcunuzda gelişen bu olay hayatınızda hangi konuda yeni sayfa açmak istiyorsanız size destek olacak. Pozitif ruh haliniz her şeyi başarmanızda yardımcı olacaktır. Bugün adım atacağınız her yeni adım gelecekte sizi ileriye taşıyacaktır. Uzun zamandır dış görünüşünüzde de değişiklik düşünüyorsanız bugün marjinal bir değişim yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

5 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarını gözden geçiriyorsun!Kendini geliştirmek adına aklındaki planları eyleme dönüştürmek isteyebilirsin. Resmi işlerinle ilgili hazırlaman gereken evraklar daha hızlı olman gerektiğini hatırlatacak. Proje bazlı bir işte çalışıyorsan, önemli anlaşmalar sağlayabilirsin. Önemli işlerin yüzünden, sevgilini görememe ihtimalin var ise, işini tamamlar tamamlamaz soluğu yanında alman iyi olabilir. Aynı zamanda bugün birlikte olduğun kişiye gönlünü alacak hediyeler alabilirsin. Gün içerisinde arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. İki arkadaşının arasında kaldığını fark edebilir ve stratejik davranmayı tercih edebilirsin. Dedikodunun bol olduğu bir gün yaşayabilirsin. Yeme alışkanlıklarını yeniden gözden geçirmen gerekecek. Sağlıksız ve işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

5 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizle ön plana çıkacağınız bir gün. Çevrenizdeki insanların motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin.

5 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bedeninize ait konular dikkat etmelisiniz. Uğraştığınız işlerde aldığınız kararlar doğru olacaktır. İlerlemek için şanslı bir gündesiniz. İlişkileriniz bugün ön plana çıkabilir. Ani adımlar söz konusu olabilir. Olaylara karşı sakin kalmakta fayda var.

5 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal hayatınızda herkesin sizi dinlediği ve kesinlikle dikkate aldığı bir zamanda kendinizi oldukça değerli hissedeceksiniz.

5 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

5 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arzuların gerçekleşmesine engel olan ilişkiler düzene girebilir. Farkındalık artıran gelişmeler söz konusu. Olumlu olayları öfke patlamalarının gölgelemesine izin vermeyin. Gün boyu yenilenme arzunuz çok yüksek.

5 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uçak seyahatinde karşılaştığınız kişilerle size heyecan veren sohbetlere dalabilirsiniz. Parlak fikirleriniz ve orijinalliğiniz grupların içinde sizi öne çıkarır. Aktivist hareketlere katılmak için hiç vakit kaybetmeyin. Ama aniden patlak veren sert diyaloglardan da uzak durun.

5 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığınızı ikinci plana atıp, duygusal yönünüze öncelik tanımaya başlayacağınız bir gün içindesiniz. Duygusal yaşamınıza, çevrenizdekilerin duygusal ihtiyaçlarına, kendi içinizde kıpırdanan hislere ve sevdiğiniz kişiyle başbaşa kalmak için plan yapmaya odaklamanız mümkündür.

5 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 49' 51"
Ay
Akrep
20° 15' 32"
Merkür
Koç
26° 18' 02"
Venüs
Balık
21° 11' 35"
Mars
Balık
04° 42' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 25"
Satürn
Balık
13° 15' 48"
Uranüs
Boğa
20° 38' 46"
Neptün
Balık
27° 47' 46"
Plüton
Kova
01° 49' 14"
Chiron
Koç
18° 46' 26"
Lilith
Başak
19° 45' 34"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 29/03/2024 04:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>