Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilişkinizin iyice monotonlaşması sizi böyle bir arayışa sürükledi. Bazı şeyleri yalnız başınıza yapmak isteyecek, kafanızı dinlendirmek için bulunduğunuz şehirden uzaklaşmayı bile düşüneceksiniz.

İhmallerinizarkadaşlarınızın gözünden kaçmıyor. Kendinizi bitkin hissediyorsanız, bir kaç gün izin alsanız daha iyi olur. Bugün sizin için pek verimli geçmeyecek.

Bir alacağınızı tam olarak tahsil edememenin sıkıntısını yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün ödemelerle meşgul olabilir, elinize geçen paranın büyük kısmını harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Dostlarınız olduğu kadar, arkanızdan konuşanların sayısı da epey yüksek. Onları tanımaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde irili ufaklı birçok yeni kararlar alacaksınız. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Onlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz, ileriye erteleme şansınız olmayacak. Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu sıralar yapabilir, bir şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizlerin mucizelere inanacağı bir gün olabilir. Çok şanslı bir güne uyanıyorsunuz. Aşk dolu bir gün geçirebilirsiniz. Ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizin romantik davranışları karşısında şaşırabilirsiniz. Tutkulu bir aşkla partnerinizle birbirinize bağlanabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede insanlar sizin başarılarınızı konuşabilir. Yaptığınız işte isminizi duyurabilirsiniz. Dostlarınız vasıtasıyla alacağınız bir haber de sizi mutlu edebilir. Sevgiler, Astromeri

31 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendine hayran bırakıyorsun!Güne hızlı bir giriş yapabilirsin. Vaktinden geç uyanman, seni biraz telaşlandırabilir. Çalışan bir Kova burcuysan, katılacağın eğitim ya da toplantılarda uzun konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsin. İletişim dilini ne kadar iyi kullanırsan, önemli teklifler alman da kaçınılmaz olacaktır. İlişkim çok monotonlaştı, her şey tekdüze ilerliyor diyorsan bugünü çok iyi değerlendirmeni öneririm! Özellikle evli bir Kova burcuysan, hayatına güzel sürprizler dâhil olabilir. Uzun süreli birlikteliği olan bir Kova burcuysan, birlikte olduğun kişiden beklentin daha çok artabilir. Evlenme düşüncesindeysen eğer, onunla bu konuyu konuşmak için oldukça olumlu bir gün. Bir arkadaşın senin zevkine güvendiği için birlikte alışverişe gitmek isteyebilir. Katılacağın akşam yemeğinde, nezaketinle çevrendekileri kendine hayran bırakacaksın.

31 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız ve sezgilerinizin güçlü olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. İçinizden gelen sese kulak verin. Enerjinizi olumlu yönde kullanmaya özen göstermelisiniz. Böylece olayları kontrol altına alabilirsiniz. Gün içinde bazı olaylardan gereğinden fazla etkilenmeniz mümkün.

31 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda destek alabilirsiniz. İşlerinizi düzenlemek için fırsat bulabileceksiniz. İlerleyen saatlerde akşam için keyifli programlar yapabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak çalışma ve aktivitelere katılabilirsiniz. Yenilikçi, vizyoner ve geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceği görmekte zorlanıyorsunuz ama adım atmaktan da geri kalmıyorsunuz. Bazıları heves, bazıları boş adımlar olabilir ama elbet hedefi vuran bir kurşununuz da olacaktır. Maddi anlamdaki beklenmedik ama bir o kadar da güzel gelişmelere hazırlıklı olun. Ya da olmayın, sadece tadını çıkarın.

31 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Teknolojik yenilikleri gözle görüp, elle dokunarak keşfe çıkmak isteyebilrsiniz. Nitelikli sosyal etkinlikler, sergiler, açılışlara katılılabilirsiniz. Gün boyu bağımsızlık ihtiyacınız yüksek. Bireysel hedeflerinize katkı sağlayan olaylar gelişebilir.

31 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken sizi toplumsal ortamlarda aktifleştirecek. Arkadaşlarınızla katılacağınız etkinliklerde çok hoşlanacağınız entelektüel, neşeli biriyle karşılaşabilirsiniz. Dernek toplantılarından önemli kararlar alınabilir. Politik faaliyetlere adım atma girişimlerinde bulunabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınız önem kazanır.

31 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Meslek hayatıyla ilgili bazı tatsız gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Birarkadaşınız, ortağınız veya üstünüz ile bir tartışma veya geçici ama sert bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu hoş olmayan durumu engellemenin elinizde olduğunu bilmelisiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 26" R
Ay
Yay
08° 44' 19"
Merkür
Koç
16° 02' 34"
Venüs
Koç
26° 38' 40"
Mars
Balık
26° 59' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 05"
Satürn
Balık
16° 15' 26"
Uranüs
Boğa
22° 08' 47"
Neptün
Balık
28° 47' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 28"
Lilith
Başak
22° 56' 44"
True Node
Koç
15° 31' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>