Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde yaptığınız aşk yorumları onları hayrete düşürüyor. Nereden nereye gelmiş olduğunuza şaşırıyorlar. Yaşadığınız kötü bir deneyle aşka bu kadar küskün olmamalısınız.

Teknik bir konuda arkadaşlığınızla sürdürdüğünüz anlaşmazlık, bütün çalışma arkadaşlarınızı birer ikişer tartışmanın içine çekiyor. İlgi kalabalığının artması, sizi çok emin olduğunuz fikrinizden kuşkuya düşürecek.

Kolay harcadığınız için bazı sıkıntılarınız oluyor. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde hesap ödeme işini sizin asli bir görevinizmiş gibi görüyorsunuz. Bugünlerde bir para tartışmanız var.

Dikkat ediyorsanız yalnızlık sizi daha masraflı biri haline getiriyor. Yeni bir aşk ilişkisi içine girmek için fazla beklememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yanlış değerlendirmeye eğilimli insanlara kendinizi anlatma çabalarınız pek sonuç verecek gibi görünmüyor. Akraba ilişkilerinde içe kapanık biriyle yakınlaşmalarınız söz konusu, ona katkılarınız olabilir. Duygusal etkilenmelerin yoğunlaşacağı bir gün. Genellikle duyarlı olduğunuz konulara şu günlerde kapalı durmanız yararlı olacak.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün psikolojik olarak kendinizi düşük enerjide hissedebilirsiniz. Aslında kötü giden bir şey olmasa da sizler bu ruh halinizle her şeyi negatif görebilirsiniz. Öncelikle bu durum sadece bugüne özel, sakın kötüye odaklanıp yüzünüzü asmayın. Kardeş, akraba ilişkilerinizde agresif çıkışlar yapabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Kendinizi olduğundan fazla yormanız vücudunuzda dengeleri bozmuş olabilir. Merak etmeyin akşam her şey yoluna giriyor. Aşk hayatınızda da hareketlenmeler olabilir. Sevgiler, Astromeri

26 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duruşunu bozmuyorsun!Sabah saatlerinde yaşayabileceğin aksilikler biraz motivasyonunu düşürebilir. Bugün her konuda bir B planı ile hareket etmen daha sağlıklı olabilir. Diğer yandan da entrikalar ve dedikodu ile çevrili bir gün! İnsanların bu kadar kötümser olabileceğini aklın almayacak. Kendi duruşuna ve söylediklerine sahip çıkacak olman birilerinin işine gelmeyebilir. Ne olursa olsun haksızlığa boyun eğmeyeceksin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, sevgilini daha yakından tanımak isteyeceksin. Farklı konulara dair yapacağınız sohbetler, onu daha yakından tanımanı sağlayacaktır. Akşam saatlerini tamamen kendine ayırmak isteyeceksin. Yoga ya da meditasyon yaparak zihnini ve ruhunu rahatlatabilirsin.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ve dostluk ilişkileriniz sınanabilir ve kendinizi geri plana çekmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde araya mesafe koyma konusu gündeme gelebilir.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konulara ve imkanlara açık olduğunuz bir gündesiniz. Yeni haberler ve yabancılardan gelen fırsatlar söz konusu olabilir.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlaşmazlıklara düştüğünüz partnerinizle alakalı olarak kendinizi ifade etmiyor bir şeyleri geçiştiriyorsunuz.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal ilişkiler vehayatınızda başarı sağlayabileceğiniz, bilginiz, tecrübeniz ve ışığınızla diğer insanlar kolayca etkileyebileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde aile ilişkileri ve özel hayatınızda gerginliklere açık bir enerji olacağı için, ılımlı ve esnek tavırlar geliştirmeniz fayda sağlayacaktır

26 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutulma nedeniyle ilişkilerde sorgulamalar, anlam kargaşası, güvensizlik yaşanmış olabilir. Bugün aynı duygular tetiklenirken, öfkeli tutumlar hesap sorma arzusu artabilir. Dengeyi korumak faydalı olur.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Terazi burcundaki yolculuğuyla size yabancılar ve uluslararası ilişkilerden merhaba diyor. Akademik konular, yurt dışı yatırımlar ve yabancılar zamanınızı alır. Bu alandaki ilişkilerden yüzünüz güler. Hatta aracılık yapan bir kadının desteğini kazanabilirsiniz.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ödemeniz gereken borçlar ve hizmet bedelleri, bunların yanında ortak bütçeler ve gelir - gider dengeleri, günün ana temalarıdır. Alacaklarınızın da, borçlarınızın da vadelerini şaşırmamaya dikkat etmelisiniz. Hesaplarınızı iyi planlamalı, kendinize dürüst olmalısınız.

26 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 57' 52" R
Ay
Başak
11° 18' 10"
Merkür
Koç
17° 27' 31"
Venüs
Koç
17° 45' 17"
Mars
Balık
21° 25' 14"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 27"
Satürn
Balık
15° 34' 11"
Uranüs
Boğa
21° 44' 41"
Neptün
Balık
28° 33' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 27"
Lilith
Başak
22° 08' 45"
True Node
Koç
15° 36' 50"
Son Güncelleme : 19/04/2024 16:07

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>