Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda çok istemenize ve uğraşmanıza rağmen, bir türlü herşeyi düzene sokamıyorsunuz. Suçu bu kadar çok kendinizde aramayın. Artık bu konuda partnerinizin suçu olduğunu görün. Bugün bu konularda onunla konuşma yapmanız olası . Böylelikle sorunları aşmak konusunda bir adım daha atmış olacaksınız.

İş yaşamı konusunda şanslı bir döneme girdiniz. Bunu her halinizle gösteriyor ve işyerinizde hereksin takdirini topluyorsunuz. Hatta sizi gözüne kestirmiş firmalar var. Şimdilik işinizden memnun olsanızda alternatifler üzerinde düşüneceğiniz birgün geçireceksiniz.

İşinizi kurmanıza rağmen aileniz hala desteğini üzerinizden çekmedi. Bu da sizi ekonomik yönden çok rahatlatıyor. Bu rahatlık siz de harcama dürtüsünü oldukça arttırıyor. Bugün kendinize bir hayli masraf yapacaksınız.

Aileniz size çok düşkün. Zaman zaman onların bu düşkünlüğünü kullanma yönünde davranışlar sergiliyorsunuz. Bunlara son vermelisiniz aksi takdirde onların, desteklerini üzerinizden çekmelerine sebep olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bazı konularda gergin hissedebilirsiniz. Zevk duymayacağınız ve zorunlu olarak bazı ortamlarda bulunabilirsiniz. Yine de ikili ilişkiler açısından olumlu bir gündesiniz. Yeni insanlarla tanışma olanağı bulacak ve bunlarla güzel ve hoş diyaloglar kurabileceksiniz. Gergin bazı anlar geçirseniz de, kendinize güven duyacağınız bir gün olacak.

24 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalarınızda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Hayal ettiğiniz şeylere sahip olmak için harcadığınız para ileride beklediğinizden daha fazla borçlanmanıza sebep olabilir. Bulunduğunuz çevredeki insanlardan eleştiriler alabilirsiniz. Bazen susmanın en iyi cevap olduğunu bilenlerdensiniz. Siz haklı olduğunuzu elbet kanıtlayacaksınızdır. Arkadaşlarınızla da aranızda ufak anlaşmazlıklar olabilir. Bugün sizin burcunuza Merkür de geliyor. 10 Şubat'a kadar etkisini sürdürürken beklediğiniz mutlu haberleri alabilirsiniz. Özellikle kendinizi geliştirmek adına yaptığınız işlerin karşılığını görebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

24 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsin!Ödemelerinden dolayı bu günlerde canın sıkkın olabilir. Kazançlarının giderlerine denk olması seni oldukça zorlasa da alacağın haberler seni rahatlatacaktır. Özellikle proje bazlı bir işte çalışıyorsan, prim ya da terfi alman an meselesi. Aile şirketinde çalışıyorsan, yurt dışı bağlantılı alanlara yönelebilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, ilişkinle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin. Tepkilerini kontrol etmende fayda var. Sen de biliyorsun ki bazen yaptıkların için sonradan çok pişmanlık duyuyorsun. Evli ve çocukları olan bir Kova burcuysan, ailecek yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Manevi duyguların aranızdaki iletişimin güç kazandırdığını göreceksin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla yapacağın sohbette duyacakların büyük bir şaşkınlık yaratacak. Etrafında yaşanan onca olayın gözünden nasıl kaçtığına inanamayacaksın. Mide ya da baş ağrılarında artış gözlemliyorsan, profesyonel destek almanda fayda var.

24 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızı ve gündelik yaşamanızı düzenleyecek finansal sorunlara çareler bulabilirsiniz. Gündelik sorumluluklarınızı değiştirecek bazı konular gündeminizde olabilir.

24 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Merkür'ün bugün burcunuza ilerlemesiyle birlikte iletişim ağınızı genişleteceğiniz fırsatlar sizi bekliyor. Fikir ve düşüncelerinizi ifade etmekten, konuşmaktan ve kendinizi anlatmaktan uzak duramayacağınız bir dönem başlıyor.

24 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zeki yapınızı alaycılıkla birleştirmemek için elinizden geleni yapın yoksa çevrenizde insan kalmaz.

24 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal durumunuzu ilgilendiren konularda şanslı olduğunuz, elinize para geçebilecek, alım satım işlerinizde başarı vaad eden bir enerji sözkonusu iken ilişkilerinizde son derece romantik ve ruhsal etkiler alarak, partnerinizle mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz.

24 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenin etkisiyle riskli harcamalarda bulunabilirsiniz. Bilincinizi günlük faaliyetlerin dışına taşıyacak, sizi dinlendirecek işlerle uğraşın. Akşamüstü duygusal krizler olası.

24 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

10 Şubat'a kadar burcunuza yerleşen Merkür sizi bu dönemde son derece aktif kılacak. Sosyal hayatta bilgi ve becerilerinizle pek çok başarıya imza atma şansınız var. Fakat sağlık açısından dolaşım sisteminize dikkat etmeniz gerekir. Varisle ilgili sıkıntılar öne çıkabilir. Kontrol olmanız da fayda var.

24 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Borç, kredi, sigorta gibi parasal konularla ilgileneceğiniz ve bu konularda atacağınız adımların da çevreniz tarafından etkilenmesine izin verebileceğiniz bir gündesiniz. Kendi kararınızı vermeye çalışmalı, bu maddi konuların çevrenizdekileri değil, sizi ilgilendirdiğini unutmayın.

24 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 07' 09" R
Ay
Akrep
27° 24' 32"
Merkür
Koç
15° 59' 08"
Venüs
Koç
25° 32' 25"
Mars
Balık
26° 18' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 38"
Satürn
Balık
16° 10' 29"
Uranüs
Boğa
22° 05' 45"
Neptün
Balık
28° 46' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 24"
Lilith
Başak
22° 50' 46"
True Node
Koç
15° 34' 04"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>