Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı bazen çok kırıcı oluyorsunuz ve bunun farkında değilsiniz. Eğer istediğiniz güzel bir ilişki ise bazı huylarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor.

İş hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınıza yaratıcı çözümler bulabilirsiniz ve olaylar üzerinde hakimiyet sağlayacaksınız.

Uzun zamndır parasal konularda sıkıntı çekmiyorsunuz fakat son zamanlardaki dikkatsiz birkaç davranışınız yüzünden sıkıntıya düştünüz.Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

Yakın bir zamanda uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi yorabilir. Hazırlıklı olmalısınız ve kendinizi psikolojik olarak rahat hissetmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bazen boş yere üzüyorsunuz. Adeta bunun koşullarını oluşturmak ister gibi bir çabanız oluyor. Daha sabırlı olabilirsiniz. Haklı olarak inada bindirdiğiniz konu, bugünlerde bir müdahaleye değebilir. Ama hayal kırıklığına da hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bu size, insanlara daha güvenli olma konusunda bir ders verebilir.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne boşlukta ilerleyerek seyreden Ay, 06:54 itibariyle Aslan burcuna geçiyor. Yaklaşık 90 dakika sonra kanlı Ay tutulması meydana gelmiş olacak. Sizlerin özellikle ilişki ve evlilik konularında sakin olmanız gereken bir gün. Partnerinizden beklemediğiniz tutumlar görebilirsiniz. Sıkıntınızı dile getirirken daha yapıcı bir davranış sergileyin. Yoksa işleri çözmek yerine daha da karmaşık hale getirebilirsiniz. Ortakaçmış Kova burçları varsa bugün ortağınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Size sormadan işinizle ilgili kararlar vermiş olabilir. Kanlı Ay tutulmasının ayrıntılı yazısını okumak için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

21 Ocak 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Önemli fırsatlar yakalıyorsun!Bugün ateş grubu olan karşıt burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Yaratıcılık gerektiren bir İşte çalışıyorsan, bugün potansiyelini ortaya koymak adına önemli fırsatlar yakalayacaksın. Kendi işini kurmayı düşünüyorsan, piyasadaki hareketlilik geri adım atmana neden olabilir. Sağlam adımlarla ilerlemek için bira daha beklemenin yararlı olacağına karar vereceksin. İlişkinin yeni bitmesi sebebiyle hayatın bir süre kimsenin olmasını isteyebilirsin. Unutma ki, aşk hesaptan anlamaz, arkadaşlarının tanıştıracağı birinden oldukça etkilenirken uzak durmayı tercih edebilirsin. Aile içinde yaşadığın bazı durumlar seni daha huzursuz bir yapıya sokabilir. Çevrene karşı daha sert bir tutumda olman onların kırılmasına sebep olabilir. Özel sorunlarını başkalarına yansıtmanın sana bir yararı olmadığını biliyorsun. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bir Ay tutulması meydana gelirken bu tutulma ilişkilerinize ışık tutuyor. İlişkinizde yerinizi veya durumunuzu daha iyi görüp anlayabilir, bunun üzerine bazı kararlar alabilirsiniz.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. İşleriniz istediği hızda akmayabilir. Bu durumun sizi endişelendirmesine izin vermeyin. Akışta kalın. İkili ilişkilerinizde dengede kalmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sizi uğraştıran olaylara karşı daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yaratıcı eylemlerinizi sevdikleriniz adına da kullanmanın verdiği hafifliğe erişebileceksiniz.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi anlamda şanslı bir haftaya merhaba diyorsunuz. Hem aksiyon alma hem de aksiyonlarınız ile durumlarınızı iyileştirme fırsatınız var. Gönül işlerinizde birden fazla seçenek, birden fazla insan arasında kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili konuları duygusal anlamda fazla büyütmemelisiniz.

21 Ocak 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ilgi alanınıza giren konularda merakınızı tatmin edebilirsiniz. Yüksek tutarlı alışverişler olası. Tartışmalardan ve öfkeli tutumlardan kaçının. Kalıcı ayrılıklar yaşanabilir.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi hafiflemiş ve yükselmiş, hissedebilirsiniz. Yapmak istediklerinizi kolayca yapabilir, engelleri zorlanmadan aşabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, sizi mutlu edecek. Olumlu beklentiler içine gireceksiniz. Son derece enerjik bir biçimde harekete geçebilirsiniz.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günün konusu işiniz olacaktır. Ortaklarınızla iletişiminizi artırabilir, bazı maddi konularda görüşmeler yapabilirsiniz. Detaylara dikkat etmelisiniz. İnsanlar sizden göreviniz dışında işler bekleyebilirler, beklentileri karşılamak için neye söz verdiğinize dikkat etmelisiniz.

21 Ocak 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 12' 38" R
Ay
Başak
14° 16' 34"
Merkür
Koç
17° 20' 22"
Venüs
Koç
18° 03' 56"
Mars
Balık
21° 36' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 54"
Satürn
Balık
15° 35' 41"
Uranüs
Boğa
21° 45' 31"
Neptün
Balık
28° 34' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 20"
Lilith
Başak
22° 10' 26"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>