Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sizin için ön planda olan konuların başında sevdiğinizle olan ilişkiniz geliyor. Sevdiğinizle olan ilişkilerinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz ve aşk konusuna gereken önemi verebilirsiniz.

Bugün meslek yaşamınızda oldukça iddialı ve girişimci olabilirsiniz. Önemli kararları alma aşamasındasınız. Otorite konumundaki kişilerden destek görüşünüz motivasyonunuzu arttırabilir.

Maddi konulu çalışmaların sizi oldukça meşgul edebileceği ve ileriye yönelik planlar oluşturmakta başarılı olabileceğiniz görülüyor. Bu arada harcamalarınızı kısmanız gerekebilir.

Ev ile ilgili sorunlar karşısında soğukkanlılığınızı korumayı bilmelisiniz. Sürtüşmeler moralinizi bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir. Pek tanışık olmadığınız biriyle, bugün ortak sevinçler içinde olabilirsiniz. Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize uzun zamandır ilk kez sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz.

20 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda kendinizi düşük enerjili hissedebilirsiniz. Aslında tek ihtiyacınız olan şey biraz dinlenmek olmalıdır. İşinizle ilgili fikirler düşünmeyi bugün bırakın ve hafta sonunun keyfini çıkartın. Çünkü bugün Güneş sizin burcunuza geçiyor. 11:59'da Oğlak burcunu terk eden Güneş, size güç vermeye geliyor. Ve tabii ki sizler için doğum günlerinizi kutlama vakti başlıyor. Mumlarınızı üflerken dilek dilemeyi unutmayın. Hayatınızdaki her konuda şansınız açık. Olmaz dediğiniz, imkansız gözüken her konu gerçek olabilir. Yeter ki sizler karamsar düşünmeyin. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Kariyerinizde maddi durumunuzda gelişmeler yaşayabilirsiniz. İnsanlar başarılarınızı konuşabilir. Unutmayın bu etki 19 Şubat'a kadar sizlerle, Güneş Balık burcuna geçene kadar her konuda şansınızı deneyin. Ama bir şartla sağlığınızı asla ihmal etmeden bunu yapmalısınız. Sevgiler, Astromeri

20 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Merhametli yapın ön planda!Bugün Güneş, burcuna geçiyor. Doğum günün kutlu olsun. Ailenden bir yakınının senden borç istemesiyle ekonomik durumunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin. Konu sevdiklerine yardım etmek olunca varını yoğunu ortaya koyuyorsun. Merhametli bir yapının olması sebebiyle bugün sevdiklerine karşı daha naif olabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Kova burcuysan, eşinin eninle ve çocuklarla yeterince ilgilenmediğini düşüneceksin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, seni sürekli birileriyle tanıştırmaya çalışanlara karşı tavrın sert olacak. Hayatında yaşayabileceğin ufak kazaların sebebi kafanın dalgınlığından kaynaklı. Kendine vakit ayırıp biraz dinlenmek sana iyi gelecektir. Bu ara kitaplara merakın artabilir. Hedeflerini büyütürken, harcamalarını da çoğaltacaksın. ?Kaz gelecek yerden, tavuk esirgenmez? demişler.

20 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi olayların akışına bırakmakta zorlanabilirsiniz. Karşı taraf üstünde gereksiz manipülasyon ve baskı uygulamayın ve insanlardan yardım almayı ret etmemelisiniz.

20 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Sabah saatleri daha dengeli olsa da, öğle sonrasında farklı durumlara uyum sağlamak gerekebilir.

20 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal biri olmanızdan ötürü bugün ara buluculuk istenebilir. Çaprazlama 3. şahıs olayların ortasında kalabilirsiniz.

20 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

20 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde gerginlik olası. Öğleden sonra teknik konularla meşgul olabilirsiniz. Değer yaratmak, bir gruba ait olmak arzunuz artarken; uyumsuz fikirler ve boşvermişlikten sıyrılmakta fayda var.

20 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken rutin işlerinize ışık tutacak. Kadınlardan destek alarak pek çok işi aynı anda halledebilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Fazla yağlı, ağır yiyeceklerle bünyenizi yormayın. Hazımsızlık çekebilirsiniz. Deniz kenarında yürüyüş bugün iyi gelir.

20 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün burcunuza ilerlemesiyle birlikte kendinize daha odaklı olacağınız bir aylık bir dönem başlıyor. Bu dönemde kendinizi daha çok gösterebilir, ışığınızla parlayabilir, hayallerinizi, isteklerinizi gerçekleştireceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

20 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>