Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çelişkili düşünceler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz, iki konu arasında kalabilir ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Beklentilerinizde iyimser olmanıza rağmen karşınıza beklemediğiniz bazı sorunlar çıkabilir.

İş yaşamınızda daha çok ortaklaşa çalışmalar içine girebileceğiniz ve fikir tartışmaları yapabileceğiniz bir gündesiniz. Karşıt görüşler ortaya çıkacaktır ve bu konuda fikir birliğine varmak için tartışmalar yapacaksınız. İki konu arasında kalabilir ve bir karar verme durumuna gelebilirsiniz.

Maddi konularda belli bir dengeyi sağlamak isteyecek ve bu doğrultuda çalışmalar yapabileceksiniz. Karşınıza çıkacak alternatifleri iyi değerlendirirseniz maddi olarak olumlu kazançlar elde edebilirsiniz. Ortaklaşa yapabileceğiniz çalışmaların sonuçları dikkatli olursanız size kazançlar getirecektir.

Bugün yapacağınız seçimlerde son derece dikkatli olmalı ve gerekirse bir süre ertelemelisiniz. Aldığınız bilgilere dikkat etmelisiniz aldatılma tehlikeniz söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınız üzerinde bıraktığınız iyi düşünceler, uzak bir yerlerde çok sıkça anılmanıza neden oluyor. Yakında biraz tereddütlü bir sevinç yaşayabilirsiniz. Zamansız geldiğini düşüneceğiniz bu sevinç, sizde genel bir rahatlama yaratacak. Son derece ciddi bir konuda gevşeklik göstermek üzeresiniz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranmaya yöneliyorsunuz.

25 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta seyreden Ay 07:02 itibariyle Terazi'ye geçiş yapıyor olacak. Bugün seyahat planlarınız gündemde olabilir. Aklınızdaki bir tatil için araştırmalar yapabilirsiniz. Akademik konularda da şansınız açık, beklediğinizden güzel haberler alabilirsiniz. Bugün mutlu ve pozitif bir ruh haline sahipsiniz. İlginizi çeken konularla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Özellikle felsefe, astroloji gibi evreni anlamaya yönelik konular için derin araştırmalar yapabilirsiniz. Hatta eğitimlere bile kayıt olmayı düşünebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

25 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Hayatına yeni bir yol çizmek istiyorsun!İletişim için mükemmel bir gün. Kişisel gelişimine katkı sağlayacak gelişmelerin içinde bulunabilirsin. İşinden memnun olmayan bir Kova burcuysan, gün içerisinde sık sık kendini sorgulayacaksın. Beni en çok ne mutlu eder, neyaparsam daha verimli olurum? gibi sorularla kendine yeni bir yol çizmeye çalışacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle bazı konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Fikirlerinin doğruluğu konusunda ısrarcı olman ne kadar doğru? Bunu bir düşünmende fayda var. Kardeşlerinle aranda oluşan güven problemini bir kenara bırakmalısın. Ailenin uzun zamandır bir araya gelmesini fırsata dönüştürebilirsin. Bu dönem hobilerine yönelmek istiyorsun ve internetten araştırdığın dil programı ilgini çekebilir.

25 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıklarda etkin bir rol almanız gerekebilir. Kuralları koyan ve sınırları çizen taraf olabilirsiniz. Beklentilerinizi konuşmak için doğru bir gün.

25 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek ve keşfetmek için yeni yollar bulacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Etrafınızdakilerle düşüncelerinizi paylaşmak için istek içinde olabilirsiniz. Akşam iletişime açık zamanlar var.

25 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklemediğiniz bir haber alacak ve çok duygulanacaksınız. Büyük bir keyif ve istekle hemen harekete geçebilirsiniz. Planlarınızı uygulayabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

25 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yurt dışı, uzaklar, yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak için heyecan hissedebilirsiniz.

25 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gökyüzünün tüm aydınlığına rağmen, bazı kötü, karamsar düşünceleriniz olabilir. Birçok Kova burcunun perde arkasında yürüttükleri konular var. Asla olmaz dediğiniz konular bir bir gerçekleşirse şaşırmayın. Maddi anlamda güçleniyorsunuz. Paranızı elinizde tutmaya çalışmanızda fayda var. Birikim sizi güçlendirecek.

25 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda seyahat ederken, yurt dışı ilişkilerinizde güzel haberler gelir. Hukuki meselelere barışçıl çözümler üretebilirsiniz. Pasaport, vize başvurularınızı rahatlıkla bugün yapabilirsiniz. Yabancılarla ortaklılar gündeme gelebilir. Yurt dışı yatırımlarınıza odaklanabilirsiniz.

25 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat, günün ana konusunu teşkil edecektir. Olasılıkla çeşitli gider kalemleri ile ilgilenmeniz gerekecektir. Bunlar tüm vaktinizi alabilir ve diğer özel işlerinizi başka bir güne bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Bugünü doğru değerlendirin. Harcamalarınıza dikkat...

25 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 10' 36" R
Ay
Başak
13° 52' 00"
Merkür
Koç
17° 21' 20"
Venüs
Koç
18° 01' 22"
Mars
Balık
21° 35' 20"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 26"
Satürn
Balık
15° 35' 28"
Uranüs
Boğa
21° 45' 24"
Neptün
Balık
28° 34' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 12"
Lilith
Başak
22° 10' 12"
True Node
Koç
15° 37' 07"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>