Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşmesi için biraz daha fazla gayret göstermelisiniz. Sevgilinizle bu konuda uzlaşma yoluna gitmeyi deneyebilirsiniz.

Bugünyerinizde bazı tekliflerle karşılaşacaksınız ve bu sizi büyük bir telaşa sürükleyecek. Bu konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmeli ve öyle harekete geçmelisiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir para nihayet size ulaşacak fakat bu durum sizde para harcama eğilimi yaratabilir. Para konularında daha dikkatli olmalısınız.

Şanslı bir gününüzdesiniz. Bu fırsatı değerlendirmeli ve değişik şeyler yapmayı denemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsancıl yaklaşımlarınız, bugünlerde size bazı geçici kırılganlıklar yaşatabilir. Aynı yaklaşımlarla, sabırlı davranmanız gerekiyor. Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkmak üzere. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz. Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız.

29 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

01:38- 17:32 saatleri arası Ay boşlukta ilerleyecek. Bugünün çoğunluğunda kariyerinizle ilgili konular olsa da yeni bir eyleme geçmek için uygun bir vakit olmayabilir. Yapacağınız girişimler sonuçsuz kalabilir. Saatler 17:32 olduğunda Yay burcuna giriş yapan Ay, şanslı bir zaman diliminde olduğunuzu gösteriyor. Bulunduğunuz ortamlarda sizden bahsedilebilir. Başarılarınızın karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Size verilen akıllar yerine kendi bildiğinizi yapmanız daha doğru olacaktır. Sevgiler, Astromeri

29 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sorunları detaylıca konuşacaksın!Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Gün boyu tehlikeli ya da alışılmamış planları üzerine çekebilirsin. Müdürünün sana karşı güveni şüphesiz ancak endişeli hallerin sanki boyundan büyük işlere bulaştığın anlamına gelebilir. Sevgilin ile yapacağın kısa tatil planına, aileden onay gelmeyebilir. Korkmadan, doğruları söylemenin gizli işler yapmaktan daha faydalı olacaktır emil ol! Beni anlamıyorlar zihniyetini kendinden uzak tutmalısın. Evliliğinde sorunları olan bir Kova burcuysan, tüm sorunları detaylıca konuşup halletmek isteyeceksin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya geleceksin. Evlilik hazırlığı yapan ve oldukça stresli bir dönemden geçen arkadaşın varsa, ona vereceğin destek çok önemli olacak.

29 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olaylardan etkilenebilir, büyük istekler içine girebilirsiniz. Çok büyük beklentiler içine girmekten kaçının. Bu durum sizi gerilim içine itebilir. Yükselmekte olan enerjinizi yapıcı yönde kullanmalısınız.

29 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Bugün işyerinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların üzerinde daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Yön vermek istediğiniz işlerinizde takım çalışması yapmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Akşam saatlerinde gergin ortamlardan kaçının.

29 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatı algılayış biçiminizi sürekli sorgularken bazen yaşama noktasında dengeyi kaçırabilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın bu ilk gününde, duygusal yönlerinizi göstermekte ve ortaya koymakta zorlanmayabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konulara odaklanabilir, yönetici, patron, otorite figürleriyle bir araya gelebilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu hedef odaklı davranıp taviz vermek istemeyeceksiniz. Özgün ve denenmemiş fikirler gelişebilir. Günü verimli kullanmak önemli. İradenizi zorlayacak uzun vadeli planlara girişmeyin.

29 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim ve beceri gezegeni Merkür, sizin burcunuzda Güneş'in kalbine yerleşecek. Fikirlerinizi dile getirmek, kitap, makale yazmak, topluluklar önünde konuşma yapmak için güzel fırsatlar sizi bekliyor olacak. Ayrıca partnerinizle ilişkinizin geleceği hakkında ciddi kararlar alacağınız bir süreç.

29 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallere sürüklenip durabilirsiniz. Kafanız karışık olacağından, algılamayla ilgili çeşitli sorunlar yaşamanız olasıdır. Bugün hiçbir şeyin sizin gördüğünüz gibi olmayabileceğini aklınızda tutmalı ve önemli hamleleri ertelemeli, aksaklıkları gidermek için atılımlarda bulunmamalısınız.

29 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 19' 33" R
Ay
Başak
15° 40' 07"
Merkür
Koç
17° 17' 06"
Venüs
Koç
18° 12' 41"
Mars
Balık
21° 42' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 31"
Satürn
Balık
15° 36' 23"
Uranüs
Boğa
21° 45' 54"
Neptün
Balık
28° 34' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 44"
Lilith
Başak
22° 11' 13"
True Node
Koç
15° 37' 20"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>